Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyuduysa sabaha karşı yokla kendisini canım hem o saatlerde spermler daha iyi durumda oluyormuş..ay bu adamları da kalk yumurta çatladı şey olacak diye tuhaf oluyo yani offfff işimiz çok zor yaa

Canım dün yumurtlama bugün çatlama olmuş, aslında en önemli gün mutlaka değerlendirin
Ay Allah razı olsun sizden. Dünü de bugünü de değerlendirdik. Denemelere daha yeni başladık bakalım. Çatlama olduğunu nasıl anladınız? Valla milyon tane yazı okudum ama kafam almıyor yani bu ovülasyon testleri yumurtlama dönemini mi , yumurtlamayı mı, çatlamayı mı gösteriyor?

Uyuduysa sabaha karşı yokla kepndisini canım hem o saatlerde spermler daha iyi durumda oluyormuş..ay bu adamları da kalk yumurta çatladı şey olacak diye tuhaf oluyo yani offfff işimiz çok zor yaa

ya sormayın gerçekten. Çatlama olduğunu öğrenince eşime gidip “ acil sevişmemiz lazım” diye yapıştım. Adamı bıktı artık ya. Zor konsantre oldu her gün her gün kıyamam hala beni düsünüyor ne alemdesin diye “ beni boşver sen” dedim artıkdamızlık gibi hissediyorum kendimi diyor.

Hadi güzel olsun inşallah hersey..benim de adetimin son günleri.. rahim filmi çekilcem yaklaşıyor hayıta ve prowomene de bugün başladım bakalım Ovulasyon testlerim geldi kullanılmayı bekliyor...hepimiz için harika bir ay olsun inşallah yaaaaBu arada pregno marin ne kız ilk kez duydum

Hahaha ayy ciddi mi benimki de aynen öyle diyo ya ...demek ki böyle damızlık hissine geçiyor bunlar .biraz da o şekilde hoşlarına gitmiyor gibi aslında ...sanırım başka türlü bekliyorlar

Evet canım söylediklerinizin hepsi anlaşılıyor aslında ben size bi örnek göstereyim daha iyi anlaşılır, gönderdiğim foto geçen ayki testlerim, 25 yazan yumurtlama ve pik yapmış, sonraki gün 26 yazan silikleşmeye başlamış, 26-1 öğlen 26-2 akşam yapılan silikleşmeside çatlamayı gösterir, 25 yumurtlama 26 çatlama ikisininde değerlendirilmesi gerekiyor benim geçen Ay olmadı bir tüpüm tıkalıymış film çekildim, inşallah sizin olur günleri yakalamışsınız ne güzel

Eklentiler

• C70134C9-0CD3-4005-80E3-FB6CAC14F409.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 65
Çok teşekkür ederim. İnşallah dileyen herkesin gönlüne göre olur

bende duymadımki eczaneden multivitamin istedim, içinde balıkyağıda olsun diyince eczacı bunu önerdi, normal multivitaminlerde balıkyağı yokmuş inşallah bu vitaminler kilo olarak dönmez

Uyuduysa sabaha karşı yokla kendisini canım hem o saatlerde spermler daha iyi durumda oluyormuş..ay bu adamları da kalk yumurta çatladı şey olacak diye tuhaf oluyo yani offfff işimiz çok zor yaa
Ay evet ya. Zorunlu ödev gibi. Çok sinir bozucu. Adamı sabah dürt hadi kalk çatladı mı diycem. Hahaha
Ne zor işler yaaa

Adamları resmen kullanıyoruz

Ben olsam bu testte 24 ü de pik olarak kabul ederdim yanlışmı olurdu
Laboquik mi markası

Prowomen erken yumurtlama ya da cift yumurtlama yapar mı

Boşa bekleme o zaman canım. Hormon tahlillerine baktır adetin 2.günü fsh lh progestron e 2 istiyo doktorlar en azından bi sorun var mı burdan anlarlar. Yoksa bile bekleme 4 sene çok uuzn
Ah ah ne beklemesi hepsi bakıldı eşimde bende çok şükür öyle aman aman sorunlar yok. Sebepsiz infertilite bu da ayrı kötü bi durum e niye olmuyor deyip duruyorum. Ya sabır bu ay klomen ve iğne tedavisindeyim bakalım inşallah işe yarar.

Bat 13 mart
Yas 30
Kullandığım ilac folik asit
2 aydır deniyorum

Pik kademeli mi oluyor bilen var mi? Sanki düne karşı daha koyu gibi. Umarım yarın olmaz

Eklentiler

• 20210218_000837.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 53
Selam canlar Bayadır girmiyorum ben baya konusmussunuz maşallah gecen aydan kalan ovilasyon testler var bu ay içimden gelmiyo hiç yapmak bugün akıntım başladı sanırım yumurtlama dönemine girdim takvimden de takip ediyorum uygulama olarak oda yumurtlama 1.gunu gösteriyor bakalım bu ay nasip olur inşallah hepimize her gün ilişkiye girmek sperm kalitesini etkiler mi kızlar sizce bi gün durup bi gün mü değerlendirmek gerek tecrübeli ablalar bana yardımcı olursanız sevinirim

Ne demek canim her zaman irtibatta kalalım, benim topigime de gelebilirsin orada ayni sorunu olanlarla bilgi alisverisi yapiyoruz . Benim esimde hic istemiyordu içmek yemek ama artık nerdeyse evde takla atıyorum o şekilde ikna ediyorum hahahah şükürler olsun oda ikna oldu bi tek nohut suyuna ikna edemedim . Nohut suyunu azosperme ler bile yapip etkisini görenler duydum . Canim ben yurtdisindayim Almanya'dayim cobancokertenin kapsülü burdan aldim cok yaygın burda erkekler meğersem hep kullanıyormuş ama otu daha iyi bosver benim esim bisey kaynatıp iciricem diye deli oluyo her şeyin kapsülünu bul diyo bir tek caksir suyu içiyor cok sukur
E vitamini ni ben de icmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…