Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
soğan iç hayıt iç koanada çakşır içir zaman yok hemen bebiş gelsin sevelim

Sagol canim ilgin alakan icin nasip isi o sende tez vakitte hemencecik cift cizgiyi gor insallah

Canim bende arastirdim bu ay takviye olarak vitamin almak istiyorum 30lu sase olarak baktim ama eczanelerde mi satiliyor internette cok farkli fiyatlarda buldum orjinal midir diye guvenemedim. Banada bilgi verebilir misiniz rica etsem?
Eczaneden al internet yalan erken gebelikleri bile sahte ben aldm pişmanım kesin silik çıkacak ve gebe olmayacam

Kızlar bende eczaneden pregno marin aldım, multivitamin ve omega3 hamileler içinmiş, bugün başladım, sabahları bal polen karışımı atıyorum bir tatlı kaşığı, öğle yemeğinden sonra aldığım vitamin, akşam gelince hayıt, ı dün ovülasyonada başladım, bakalım bu ay ne olacak

Kızlar bu ay da tutmazsa klomen mi kullansam diye düşünüyorum. Fikriniz var mı klomenle ilgili?

Yumurta gelişmeye başlamış ama henüz yeterince büyük değil devam et testlere. Bu süreçte de gün aşırı ilişki mutlaka hepimiz doktor olduk ya bu neydi başımıza gelen
inşallah tutmuştur yaaaa offf her şeye dikkat eder olduk
ay bana da bi gaz ver yaaa ne güzel yazıyorsun maşallah insan umut doluyor ağzın bal yesin
sperm sayısı ve hareketlilik düşük malesef
Çakşır efsane birşey benim eşimin 4 katı arttı sperm sayısı hemen başlasın. bir de solgar ‘ ın msn erkek için takviyesini aldı eşim. Şu an sonuçları çok iyi çok şükür
eşine bakıldı mı canım belki senlik birşey yoktur o da takviye almalıdır hemen ağlama ben çok ağladım bi işe yaramadı
4 sene uzun bir süre canım. Hormon testlerne bakıldı mı. Ben d 31 yaşındayım tüp bebeğe geçiyorum artık. 2 senedir olmuyor sebepsiz
ayy bende aynı durum sebepszi bekliyorum

Eczaneden al internet yalan erken gebelikleri bile sahte ben aldm pişmanım kesin silik çıkacak ve gebe olmayacam
Bugun regl olunca bide gecikmeli oldum agrimda cok oldu halsizlestim ecz. Cikamadim. Internete guvenmiyorum orjinalligi konusunda ya Esim nobetci eczaneden bakacak bugun tesekkur ederim canim

Boşa bekleme o zaman canım. Hormon tahlillerine baktır adetin 2.günü fsh lh progestron e 2 istiyo doktorlar en azından bi sorun var mı burdan anlarlar. Yoksa bile bekleme 4 sene çok uuzn

Kızlar selam. Bugün kontrolüm vardı. Yumurta takibi yapalım demişti dr. İki gündür sağ kasığım çok batıyordu zaten. Yumurtan çatlamak üzere dedi.bu geceyi muhakkak değerlendir ve bir kaç gün de gün aşırı ilişki olsun dedi. Cuma tekrar kontrole gel bakalım dedi. Yaş 38 olunca sınırda dolaşıyoruz malum
Eşim polis. Görevden geldi. Sızdı ben böyle şansın diyorum yaa yarına ancak çatlar herlade yumurta dımı?

Canım ayrıntılı açiklaman icin cok tesekkur ederim ben internette ibrahim saracoglunun kürlerini dinledim , e vitamini bendr aldim ,çoban çokerten kapsül degilde aktardan cay olarak aldim kapsulu nerden aldin canim ?omega 3 ben kendim icin aldim yeni ,ari sutu bal poleni de ben kullaniyorum bende pco var.eşim pek birsey kullanmak istemiyor biraz nazlıda ,pekmezi bile zor yediriyorum
Esimin sayiyi hatirlamiyorum ama ileri hareket azdi yuzde 8 ,morfoloji de yuzde 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…