Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben bu siteyi kullanmayı çok bilmiyorum ama yaşımız aynı hemen hemen sen benden irtibatı kesme bul beni :) güzel haberlerini de ver bana ol deyince olduran rabbim ol desinde oluversin bir bebişin sen de bana hep dua et inşallah :)

çakşır ver hemen eşine içsin kuzum

birde çakşırı erkek hayıtı kadın içecek doğru için

burda bazı tarıfler var bılen arkadaslar yazazar hemen olur bence rahat olun:) sızın polip nerde
inşallah ilk gebeliğimde de hep burda teselli bulmuştum yine döndüm dolandım buraya geldim :) nerde olduğunu bilmiyorum böyle bir sonuç var elimde sadece

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-02-16 at 11.38.59.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 31
Bende eczaneden alip kullanayim suan yeni regl oldum yumurtlamaya kadar etkisini azda olsa gorurum insallah. vitaminleri olarak epey zengin bir takviye insallah yan etki olarak bir sey yapmaz tesekkur ederim donusun icin canim
adetin 3. güü başla klomene ilk ayda fayda ediyor bu meret ilaç :) allahım sana beni sebep kılsın kucağın dolsun bu ay inşallah

Kızlarrrr yaaa bir sorum olacak bu hayıt suyu adetliyken içiliyor muudu ne zaman başlanacak buna ? adetin 3ü 5i gibi ilaçlarda öyle oluyo ya hani bu da öyle mi başlanır acaba
hemen başla hemen vakti yok onun adetliyken de iç

adetin 3. güü başla klomene ilk ayda fayda ediyor bu meret ilaç :) allahım sana beni sebep kılsın kucağın dolsun bu ay inşallah
Ayy canimm benim agzindan bal damliyor ne guzel konustun oyle bugun reglin ilk gunu yatistirdin beni Klomeni kendim oyle doktora gitmeden kullanabiliyor muyum peki. Ben yumurtlama goruyorum da galiba benim catlayamama sorunum var aralik ayinda 26mm olup catlamamisti bu ayda aynisi oldu galiba hem gecikti hemde sancili oldu. Folik asit disinda hic ilac almadim ben her seyimde normal gorunuyormus ama dollenme gerceklesmiyor

birde çakşırı erkek hayıtı kadın içecek doğru için
Ben de kalamıyorum bi kızım var 9 yaşında 32 yaşındayım 2. Eylulde oldu ama kalbi durdu kan pıhtılaşması iğnesi kullanacağım hamile kalınca deniyoruz ama yok olmuyor ovülasyon aldım pik çatlama hepsini gördüm ama tutmuyor çok moralim bozuk 2. Evliliğim eşim çok istiyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum hep içim de aklımda

Kuzum teşekkürler ben bu hastalık gebe kalmaya engel mi diye sorcaktım cümlem yanlış olmus. Dr dedim özel günümdeyim ondan olabilir mi diye duymamış beni sonra az evel aradım tekrar söyledim regl döneminde oldugum için öyle çıkmış idrarda. Bu ay üşüttüm bir de ben o da var soğan kürü yine içicem ama maydanoz hoşuma gitmedi kürü

tatlım klomen al sona adetin 3. günü başla ( mutlaka) 5 gün iç sona 5 gün ara ver sonra çalışmalara başla bu araya hayır suyu sen alacaksın çakşır suyunu da eşine veriyorsun nasıl kullanıldıklarını aktar sana söyler sabah akşam hemen hayıt ve çakşıra da başlıyorsun sonra bebişin geliyor

ben apim yavru benim yaşım 38 benim üzerime bir avuç toprak yani :) ağlayacak ne var dünyanın sonumu allah hayırlısını versinde işe başla anlaştık mı önce al şu klomeni iç adetin 3. günü sabah akşam 5 gün sonra araver 5 gün sonra başla sevişmeye gelsin bebşin ben bunlarla ilk ayda hamile kaldım sonra da bana dua et lütfen

Marka fark eder mi çakşır ve hayıt ta

Merhaba inşallah bu ay sizde bebişe kavuşursunuz, ovül testi adet bitiminden itibaren hergün aynı saatte (sabah ilk idrar olmayacak) 2 saat önceden sıvı alımını keserek 2 damla teste damlatarak uyguluyoruz, test çizgisi mutlaka beliri, bazen silik bazen daha belirgin günden düne dalgalanma oluyor, yumurtlama günü test çizgisi c çizgisi ile aynı koyuluğa ulaşıyor, bazen daha bile koyu olabiliyor, yumurtlama günü bazen 2 bazen 3 ama normalde 1 gün sürüyor, yumurtlama gününden sonra test çizgisi silikleşmeye başlamışsa yumurtlama çatlamış demek oluyor ve o günüde değerlendiryoruz, ben gittigidiyordan laboquick alıyorum eczanelerde pahalı oluyor alırsanız bence sizde netten, benimde ikinci çocuk arayışım yaklaşık 9 aydır uğraşıyoruz, bu ayda olmazsa bende sizin yazdığınız klomeni deneyim
Canım dün yumurtlama bugün çatlama olmuş, aslında en önemli gün mutlaka değerlendirin

Dinlicem seni kanima girdin bak tesekkur ederim canim

dene dene klomen hemen işe yarıyor arkadaşlarım patır patır doğurdu tecrübeyle sabit :) sağol bilgi içinde tatlım

Dinlicem seni kanima girdin bak tesekkur ederim canim
kanına girmek değil kuzum ama kimse ramasın herkes bir avazda anne olsun istiyorum rabbim kimseye aratmasın kendimden biliyorum yani beklemek zor psikolojik şeyler zor yani hadi sende hepsini dene bakalım hangimiz önce hamiş olacağız muhtemelen sen olursun çünkü bende yaş 38 bu çok büyük etken allah yazarsa olur tabiki hadi aynı anda müjdeleşelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…