Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum teşekkürler ben bu hastalık gebe kalmaya engel mi diye sorcaktım cümlem yanlış olmus. Dr dedim özel günümdeyim ondan olabilir mi diye duymamış beni sonra az evel aradım tekrar söyledim regl döneminde oldugum için öyle çıkmış idrarda. Bu ay üşüttüm bir de ben o da var soğan kürü yine içicem ama maydanoz hoşuma gitmedi kürü 😂
soğan iç hayıt iç koanada çakşır içir zaman yok hemen bebiş gelsin sevelim

kanına girmek değil kuzum ama kimse ramasın herkes bir avazda anne olsun istiyorum rabbim kimseye aratmasın kendimden biliyorum yani beklemek zor psikolojik şeyler zor yani hadi sende hepsini dene bakalım hangimiz önce hamiş olacağız muhtemelen sen olursun çünkü bende yaş 38 bu çok büyük etken allah yazarsa olur tabiki hadi aynı anda müjdeleşelim :) :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
Sagol canim ilgin alakan icin🤗🤗 nasip isi o sende tez vakitte hemencecik cift cizgiyi gor insallah🤲🏻🌸🌸

Canim bende arastirdim bu ay takviye olarak vitamin almak istiyorum 30lu sase olarak baktim ama eczanelerde mi satiliyor internette cok farkli fiyatlarda buldum orjinal midir diye guvenemedim. Banada bilgi verebilir misiniz rica etsem?😊
Eczaneden al internet yalan erken gebelikleri bile sahte ben aldm pişmanım kesin silik çıkacak ve gebe olmayacam

Kızlar bende eczaneden pregno marin aldım, multivitamin ve omega3 hamileler içinmiş, bugün başladım, sabahları bal polen karışımı atıyorum bir tatlı kaşığı, öğle yemeğinden sonra aldığım vitamin, akşam gelince hayıt, ı 😂 dün ovülasyonada başladım, bakalım bu ay ne olacak 😁

Kızlar bu ay da tutmazsa klomen mi kullansam diye düşünüyorum. Fikriniz var mı klomenle ilgili?

Kızlar merhaba bn ilk defa ovu testi yapıyorum bir gebenin günlüğü sayfasından aldım bu testleri kullanan varmı hep böyle midir c çizgiside silik üç gündür yapıyorum bugün ikinci çizgiyi gördüm yorumlar msnz
Yumurta gelişmeye başlamış ama henüz yeterince büyük değil devam et testlere. Bu süreçte de gün aşırı ilişki mutlaka 😍 hepimiz doktor olduk ya bu neydi başımıza gelen :halay:
İnan subat ayinki yumurtlamami anlamadim suan ocakda bangir bangir agri sislik gaz sanci kasik agrisi vardi gogusle sisti gerginlesti ama suan bisey yok anlamadim akintim oldu 5gun once falan suan sarimsi az az peceteye sürünür yaoyle suan catlama oldukdan sonra oluyo diye biliyorum suanki kivami olduysa erken zaten adet bitimi basladik biz illaki birinden biri tutmustur yani oyle umut ediyorum :) :)
inşallah tutmuştur yaaaa offf her şeye dikkat eder olduk 🤕
ben bu siteyi kullanmayı çok bilmiyorum ama yaşımız aynı hemen hemen sen benden irtibatı kesme bul beni :) güzel haberlerini de ver bana ol deyince olduran rabbim ol desinde oluversin bir bebişin sen de bana hep dua et inşallah :)
ay bana da bi gaz ver yaaa ne güzel yazıyorsun maşallah insan umut doluyor ağzın bal yesin 😍😍😍
sperm sayısı ve hareketlilik düşük malesef
Çakşır efsane birşey benim eşimin 4 katı arttı sperm sayısı hemen başlasın. bir de solgar ‘ ın msn erkek için takviyesini aldı eşim. Şu an sonuçları çok iyi çok şükür 🙌
Ben de kalamıyorum bi kızım var 9 yaşında 32 yaşındayım 2. Eylulde oldu ama kalbi durdu kan pıhtılaşması iğnesi kullanacağım hamile kalınca deniyoruz ama yok olmuyor ovülasyon aldım pik çatlama hepsini gördüm ama tutmuyor çok moralim bozuk 2. Evliliğim eşim çok istiyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum hep içim de aklımda
eşine bakıldı mı canım belki senlik birşey yoktur o da takviye almalıdır hemen ağlama ben çok ağladım bi işe yaramadı :KK14:
4 sene uzun bir süre canım. Hormon testlerne bakıldı mı. Ben d 31 yaşındayım tüp bebeğe geçiyorum artık. 2 senedir olmuyor sebepsiz
ayy bende aynı durum sebepszi bekliyorum 🙈

Eczaneden al internet yalan erken gebelikleri bile sahte ben aldm pişmanım kesin silik çıkacak ve gebe olmayacam
Bugun regl olunca bide gecikmeli oldum agrimda cok oldu halsizlestim ecz. Cikamadim. Internete guvenmiyorum orjinalligi konusunda ya🙄 Esim nobetci eczaneden bakacak bugun tesekkur ederim canim😊

Yumurta gelişmeye başlamış ama henüz yeterince büyük değil devam et testlere. Bu süreçte de gün aşırı ilişki mutlaka 😍 hepimiz doktor olduk ya bu neydi başımıza gelen :halay:

inşallah tutmuştur yaaaa offf her şeye dikkat eder olduk 🤕

ay bana da bi gaz ver yaaa ne güzel yazıyorsun maşallah insan umut doluyor ağzın bal yesin 😍😍😍

Çakşır efsane birşey benim eşimin 4 katı arttı sperm sayısı hemen başlasın. bir de solgar ‘ ın msn erkek için takviyesini aldı eşim. Şu an sonuçları çok iyi çok şükür 🙌

eşine bakıldı mı canım belki senlik birşey yoktur o da takviye almalıdır hemen ağlama ben çok ağladım bi işe yaramadı :KK14:

ayy bende aynı durum sebepszi bekliyorum 🙈
Boşa bekleme o zaman canım. Hormon tahlillerine baktır adetin 2.günü fsh lh progestron e 2 istiyo doktorlar en azından bi sorun var mı burdan anlarlar. Yoksa bile bekleme 4 sene çok uuzn

Kızlar selam. Bugün kontrolüm vardı. Yumurta takibi yapalım demişti dr. İki gündür sağ kasığım çok batıyordu zaten. Yumurtan çatlamak üzere dedi.bu geceyi muhakkak değerlendir ve bir kaç gün de gün aşırı ilişki olsun dedi. Cuma tekrar kontrole gel bakalım dedi. Yaş 38 olunca sınırda dolaşıyoruz malum😬
Eşim polis. Görevden geldi. Sızdı 🙃 ben böyle şansın diyorum yaa😒😒 yarına ancak çatlar herlade yumurta dımı?

Canim merhaba,
Esim icin proxeed ile birlikte 200iu E vitamini, çoban çökerten kapsülü ve omega 3 iciyor oda ayrıca sabahları bir tatlı kaşığı propolii ari sutlu bal karışımı nı her sabah nar suyu sıkıyorum yarim bardak onunla birlikte iciyor.
Arastirmalarima gore cobancokerten ve e vitamini morfoloji icin ayni şekilde nar icinde bulunan antioksidan oldukca yüksek buda sperme cok etkili imis.
Ben de nar suyu içiyorum her sabah yarim bardak taze sıkılmış , nar suyunu gebelik oluşumunda ki etkilerini arastirabilirsiniz çokça makale var hakkında.
Omega 3 solgar kullanıyorum canim onu öneririm en kaliteli balıklardan elde ediliyor içerik olarak. Ve kahvaltıdan hemen sonra alınmalı omega 3 mutlaka her gün kullanabilirsin doktorlar omur boyu kullanın cok faydalı diyor kilo aldırmıyor merak etme biz her zaman kullanıyoruz.
Esinin sayısı ve hareketliliği nasil canim ? Bir de caksir suyu duydum eşime içersem mi diye düşünüyorum bilgin var mi
Canım ayrıntılı açiklaman icin cok tesekkur ederim😇🥰 ben internette ibrahim saracoglunun kürlerini dinledim , e vitamini bendr aldim ,çoban çokerten kapsül degilde aktardan cay olarak aldim kapsulu nerden aldin canim ?omega 3 ben kendim icin aldim yeni ,ari sutu bal poleni de ben kullaniyorum bende pco var.eşim pek birsey kullanmak istemiyor biraz nazlıda ,pekmezi bile zor yediriyorum 😑😑
Esimin sayiyi hatirlamiyorum ama ileri hareket azdi yuzde 8 ,morfoloji de yuzde 1

X