- 26 Ocak 2021
- 180
- 93
- 36
İnan subat ayinki yumurtlamami anlamadim suan ocakda bangir bangir agri sislik gaz sanci kasik agrisi vardi gogusle sisti gerginlesti ama suan bisey yok anlamadim akintim oldu 5gun once falan suan sarimsi az az peceteye sürünür yaoyle suan catlama oldukdan sonra oluyo diye biliyorum suanki kivami olduysa erken zaten adet bitimi basladik biz illaki birinden biri tutmustur yani oyle umut ediyorum :) :)Ya işte bu belirtilere de güven olmuyor ki yani . Benim bazen hiç bişey olmaz bazen de hunharca belirti yaşarım
EvetttEki Görüntüle 2784962 hanimlar tekrardan yaptım. Şuan pik mı sizce
Ovu testinde bile çift çizgiyi görünce seviniyoruz .hamilelikte çift çizgiyi görünce nasıl olur ruh halimiz tahmin edemiyoruz .darısı hamilelik testine kızlarAy nasıl sabırsızim. Pik olmayacak diye korktum
yani sorarak örnek ıstıyorum musadenızle sımdı ben regl oldum 4 gun 2 gundur bıttı ettı 6 gunArkadaşlar ben bunu bilmiyordum meselaaklınızda bulunsun. Birgebeningünlüğü’nü takip etmeyen varsa diye paylaşıyorum. Vay arkadaş diyorum ve koşeme çekiliyorum
Çorapsız durmuyorum canım. İnşallah güzel haberler alırız.Ovu testinde bile çift çizgiyi görünce seviniyoruz .hamilelikte çift çizgiyi görünce nasıl olur ruh halimiz tahmin edemiyoruz .darısı hamilelik testine kızlar
Bu dönemde ayakları falan sıcak tutmakta çok önemliymiş canım oda aklında olsun ben artık herşeye dikkat etmeye başladım
Canim bende arastirdim bu ay takviye olarak vitamin almak istiyorum 30lu sase olarak baktim ama eczanelerde mi satiliyor internette cok farkli fiyatlarda buldum orjinal midir diye guvenemedim. Banada bilgi verebilir misiniz rica etsem?özelden yazdım
prowomen mu diyorusn canım. eğer oysa eczanede 240 tl buldum ben. internette en ucuz 249 tl di şaşırtııcı bir şekilde eczanede daha ucuz :)Canim bende arastirdim bu ay takviye olarak vitamin almak istiyorum 30lu sase olarak baktim ama eczanelerde mi satiliyor internette cok farkli fiyatlarda buldum orjinal midir diye guvenemedim. Banada bilgi verebilir misiniz rica etsem?
İnşallahÇorapsız durmuyorum canım. İnşallah güzel haberler alırız.
Valla kardeş inan bende yeni okudum direk paylaştımyani sorarak örnek ıstıyorum musadenızle sımdı ben regl oldum 4 gun 2 gundur bıttı ettı 6 gun
bugunde yapmasam dıyelım yarında yumurtlama gorursem bayatmı olcak sperm anlamadım ben
Dün tam bunun videosunu izlemiştiim canım doğru bende dün öğrendimArkadaşlar ben bunu bilmiyordum meselaaklınızda bulunsun. Birgebeningünlüğü’nü takip etmeyen varsa diye paylaşıyorum. Vay arkadaş diyorum ve koşeme çekiliyorum
Ya çok ilginç her eczanede fiyat farklı herhalde bende 265 TL’ye aldım. Trendyol da 349 tl ye görmüştüm.prowomen mu diyorusn canım. eğer oysa eczanede 240 tl buldum ben. internette en ucuz 249 tl di şaşırtııcı bir şekilde eczanede daha ucuz :)
O halde işimizi şansa bırakmamakta fayda varDün tam bunun videosunu izlemiştiim canım doğru bende dün öğrendim
Aynen canım öyle biz mesela yumurtlama gününe düşünüyordum değerlendirmek gerekiyorO halde işimizi şansa bırakmamakta fayda var
Ya ne değişik birşey valla. Çok ilişkiye girmek kalitesizleştiriyor, az ilişkiye girmek bayatlatıyor. Tee Allah’ımmm yaa Allah biz hanımlara sabır versin valla. Yumurta büyüyecek mi derdi, çatlicak mı vs zaten herşeyi düşünüyorsun. Zor süreç valla. Herkese güç, kuvvet, sabır diliyorumAynen canım öyle biz mesela yumurtlama gününe düşünüyordum değerlendirmek gerekiyor
Amiinn ArkadaşımYa ne değişik birşey valla. Çok ilişkiye girmek kalitesizleştiriyor, az ilişkiye girmek bayatlatıyor. Tee Allah’ımmm yaa Allah biz hanımlara sabır versin valla. Yumurta büyüyecek mi derdi, çatlicak mı vs zaten herşeyi düşünüyorsun. Zor süreç valla. Herkese güç, kuvvet, sabır diliyorum
Merhaba ne zaman içmeye başlamak lazım benimde prolaktin biraz yüksek çıktı düşmesi için içeceğim inşallah.Ben geçen ay içtim eşimede içiridim ama bu ay regl geldi hemde tam zamannda hiç sekmedişimdi yeniden içmeye başlyacağız bakalım inşallah bu aya kısmet olur
kafamızdaki tüm soruların cevapları sende deseneamann ben saldım bugun başlıyorum 1 gün arayla. hem test yapıp hem bakıcam kendımı feda edıyorum sizin için hem programdan takip yapıcam bakalım ne nedir ne değildir.:))) yazıcam bılmeyenler bılsın beynım yandı benım