Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik düşünüyorum o yüzden fitil kullanmak sakıncalı olabilir mi bilmiyorum ama limonu mutlaka denicem. Bende yanma da olmuyor sadece arada sarı akıntı kaşıntı ve vulvada şişlik vardı
aynen limonu dene bende birinden duymuştum canım denedim çok şükür hemen geçirdi

Ayy aminnnn kuzucummm

Ya çok ilginç her eczanede fiyat farklı herhalde bende 265 TL’ye aldım. Trendyol da 349 tl ye görmüştüm.
canım 260 tl de olabilr.sen rakamı yazınca hatırladım. eczacı 265 tl dedi sanırım oranın sahibide 260 veya 240 olur dedi . ikisinde biri tam net hatırlamıyorum

Hic aklımdan çıkmıyor ki hep sorunları kendimde arayıp duruyorum çalışmaya başladım sırf unutiyim diye ama iste olmuyor
senin yaşın kaç yapma akışına bırak bak daha çok erteliyorsun stres en büyük sorun bunu bil bak diğer herşeyin tedavisi var ama stres senin elinde okuma araştırma aklına getirme yürüyüşe çık meşgul yani kendine yapıyorsun şuan sen hiç klomen kullandın mı birde onu dene eczaneden al adetin 3. günü başla hemen sabah akşam 5 gün iç sonra aktardan hayıt suyu al iç eşinede hemen çakşır suyu başlat yine aktardan sonra ver allahım elini bebek gelivermiş :) inşallah barek allah sen bu yazdıklarımı denemediysen bir dene lütfen

ne engeli gebeliği kolaylaştırır soğan kürü tatlım :)

klomeni doktora gitmeden kullanabilir miyiz

Merhaba arkadaşlar, bende 2. bebek düşünüyorum ama eşimin sonuçları pek iç açıcı değil bende de 1 cm polip görünüyor bir de yaş 35 .... Yani biraz umutsuz vakayım ama yine de istiyorum inşallah olur. Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin...

dur kız inşallah hepsını not ettım dahada edıcem benı bekleyın anacımmm :)
evrene güzel mesaj gönder insan konuştuğunu yaşarmış bu bilimsel olumlu düşün olumlu olsun herşey güzel olacak diye başla besmele ile :) oldu mu olacak mı oldu mu olacak mı bu bitirdi bizi bak erkekler öylemi horoz misali ben işime bakarım deyip geçiyor keşke elimde sihirli bir değnek olsada kime dokundursam hamile kalsa :) rabbim kimseye evlat aratmasın tez zamanda hepimizin evine birer melek göndersin üç aylar niyetimle inşallah

Kızlarrrr yaaa bir sorum olacak bu hayıt suyu adetliyken içiliyor muudu ne zaman başlanacak buna ? adetin 3ü 5i gibi ilaçlarda öyle oluyo ya hani bu da öyle mi başlanır acaba

prowomen mu diyorusn canım. eğer oysa eczanede 240 tl buldum ben. internette en ucuz 249 tl di şaşırtııcı bir şekilde eczanede daha ucuz :)
Bende eczaneden alip kullanayim suan yeni regl oldum yumurtlamaya kadar etkisini azda olsa gorurum insallah. vitaminleri olarak epey zengin bir takviye insallah yan etki olarak bir sey yapmaz tesekkur ederim donusun icin canim

klomeni doktora gitmeden kullanabilir miyiz
valla ben dr gitmeden aldım hapı dün de adetiin 3. günüydü başladım içiyorum sonra dr aradım dedim klomen içiyorum içebilirsin dedi klomen bittikten sonra 5 gün ara ver hemen çalışmalara başla dedi eczanede hemen reçetesiz veriyor :) hayıtsuyu aldım içiyorum ve çakşırı eşime veriyorum içiyor :) geçen ay ben bunlarla hamile kaldım kimyasal olmuş 14 şubatta yani 4 gün önce düşürmeye başladım şuan düşüyor bana ne istersen sorabilir sin benim yaşım 38 oğlum var 17 yaşında

monurol kulan 3 gr bir sandoz suda eritip iç gebelerde kullanıyor gece yatmadan çişini yap bu ilacı iç yat sabah ilk çişine gidiyor ne var ne yok muhteşem bir ilaç dr sormadan bile alabilirisin gebeler bile içebiliyor

Bat 14 Mart
Yaş 27
7 ay

aradığım cevap işte bu ya.süpersin. mantığım kullanabilirsin diyor ama burdan böyle bir cevap yazan olmayınca çekindim. 2 kere tüp bebek denedim olmadı. hatta içimden dedim ki hormonun alasını aldın klomen sana ne yapabilir ki en çok yumurtayı büyütür. oda büüyürse :)

bende 39 yaşındayım ilk çocuğum olacak inş.
klomen günde 2 tane mi içiliyor. ben tedavimde iğne kullanmıştım o yüzden nasıl kullanıldığını bilmiyorum canım

klomen 19 tl bir ilaç sabah ve akşam olmak üzere 10 hapı 5 günde bitir ama hapa mutlaka adetin 3. günü başamalısın ilaç bitti sonra 5 gün geçsin allah ne verdiyse artık durmak yok yola devam :) bu arada hemen hayıt al aktardan 35 tl çakşır al hemen oda 35 tl eşinle beraber başlayın oda aynı şekilde sabah ve akşam içeceksiniz yarım su bardağı hayıt üstüne içme suyu ilave et ve iç tadı iğrenç ama içmelisin çakşırda aynı şekilde hayıt gibi suyla karışıp içilecek lütfen hemen dene ve bana müjdeyi ver bakalım :)

gecçmiş olsun neyı var esınızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…