Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaş 27
9. Ay denemeye geçtik
bat 6 mart
Proxeed women, propolis polen arı sütü karışımlı bal, omega-3 kullanıyorum.
sperm morfoloji sorunu var yüzde 1

ekleyebilirsin canım benide umudum yok ama inşallah uğurlu gelir topic

Ben de sizin gibi oğluma kardeş istiyordum rabbim dileğimi gerçekleştirdi ama iki aylıkken kardeşini kaybettik maalesef rabbim yine güldürür yüzümüzü inşallah

Sanırım regl dönemi biter bitmez çekiliyor. Doktorum bittiğinde gel çekelim demişti. Sezeryanınız varsa bir yavrunuz ha Allah bağışlasın inşallah
Aynen 2 yaşında benim yumurta rezervi azalmış tesadüf öğrendim Dr korunma dedi yumurtlamada pik goruyrm ama gebelik yok

Benimde esimin yuzde 1 ,proxeed kullaniyor esimde ? Baska takviye aliyor mu acaba eşiniz ? Bayana olanini ilk defa duydum takviyenin memnun musun ? Omega 3 bende alayim dedim ama hergun mu kullaniyorsun hangi marka acaba ?

Şubat grubu var kuzum oraya katıl istersen :) ben Şubatı es geçmek zorundayım

1-Beklenen Adet Tarihiniz? 9 Mart
2-Yaşınız? 29
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Folbiol, klomen (klomende 2.ayım)
4-Ne zamandır deniyorsunuz? 7 ay

beni de ekler misin canm Lavi12

aaa aynı ben

Kızlar ovulasyon testi ile 10 11 şubatta pik gördüm. 12 şubatta çatladı. 10 11 12 13 14 günlerini değerlendirdik. Şuan kasıklarımda ve sol tarafımda adet olcakmış gibi ağrım var. Sizce bu kadar erken belirti verir mi? Ya da bu ağrı nedendir ? Bir de 10 gün sonra kan tahlili versem çıkar mı. 22si 23ü gibi yani

1-Beklenen Adet Tarihiniz? 13 mart
2-Yaşınız? 34
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Folbiol
4-Ne zamandır deniyorsunuz? Bu ay da olmadı onun için 4 ay oldu.
Beni de eklerseniz sevinirim. Şubat topiginden Beni tanıyanlar var zaten burda da. İnşallah hepimiz bu ay hamiş olalım. Bal tarçın çörek otu karışımını deneyeceğim adetim bitmeye yakın başlayacağım. Aile hekimimiz 6 ayı geçerse öyle gidin doktora dediği için bu ayı da erteliyorum doktora gitme işini.

Çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin sana canım. Hayırlısı inşallah meleğini Rabbim daha çok sevmiş demekki onu veren Rabbim sağ salim kucağına bebeğini almanı nasip etsin

Kac yumurtan gelisti? Catlatma ignesini ayin kacinda oldun? Ah üç kez yasadim bu durumu insanin gözü testlerde kalıyor
2 yumurta gelişti 10 şubatta 16 ve 18 mm ertesi gün 18 ve 20 mm oldular. 11 şubatta otriville çatlama iğnesi oldum. Hamilelerin yaşadığı kaşıntı sorunu yaşıyorum suan cok aşşırrı kaşıntı var

Bu agrilarinizin sebebi yumurtlama kaynaklidir . O kadar erken dollenme olmasi mumkun degil.

Dün seffaf akıntı gordum bir kere oda. Bugünde alt karnımda adet ağrısından daha hafif bir ağrı var. Programa göre yarin pik günü. Karnım sertlesti göğüsler yumuşacık

Şubat olmazmı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…