Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni durumdayiz benimde yaş 38 7 yasinda bir kizim var, insallah guzel sonuclar aliriz Roosaa Z zacebe
Ben çok panik yapıyorum. 2,5 yıl oldu. Hormonlarım iyi çıktı. Eşimin sperm sayısı az ama olamayacak kadar az değil dedi doktor. Çok şeyler denedim. Geçen ay çakşır suyu almıştık. Yarısını içti eşim bu ay da iki şişe daha sipariş verdim düzenli içecek inşallah. Siz birşeyler yapıyor musunuz? Z zacebe ipek_annesi

Bende sizin gibiyim 37 yaşındayım 8 yaşinda kızım var bu kadar beklediğime çok pişman oldum ama inşallah 2. Evlatlarımızda olur. Rabbim isteyen herkese nasip etdin.

Canım yumurtalıklarımızı koruyabilir miyiz bilmiyorum ama kalitesini arttırıp bir an evvel hamile kalmamız gerekiyor çok vakit kaybetmeden
Tüp bebek tedavisi ile 22 aylık kızım var çok şükür olursa bir evladim daha olsun isterim garip duygular benimki. Hem gec kalmis olma korkusu hem bebegim ufak acelesi ne... koruma icin takviye düşüncem de ondan.

Benide eklermisiniz rica etsem
27 yaşındayım
1 yıldır istiyoruz
İnofolic combi,d3 k vitamini b12 vitamini kullanıyorum insallah martta hepimizde hamile olduğumuzu yazarız Rabbim yüzümüzü güldürsün

Benide eklermisiniz rica etsem
27 yaşındayım
1 yıldır istiyoruz
İnofolic combi,d3 k vitamini b12 vitamini kullanıyorum insallah martta hepimizde hamile olduğumuzu yazarız Rabbim yüzümüzü güldürsün
Hoşgeldin canım acaba K vitaminini neden kullanıyorsun eksikliğinde bebekte beyin kanaması olur diye okumuştum biryerde ilk bebeğimi beyin kanamasından kaybettiğim için dikkatimi çekti

Lavi12 beni de ekler misiniz?
14 mart
yas 34
1 senedir istiyoruz.
hsg/ 4 ay letu/ 2 ay klomen / hormon testleri

Hoşbuldum canim doktorum verdi esimle birlikte 3 ay kullanmamız için ilk defa duydum bu ay başlıycaz tedaviye ilk kez bakalım belki keser ilacı

Hoşbuldum canim doktorum verdi esimle birlikte 3 ay kullanmamız için ilk defa duydum bu ay başlıycaz tedaviye ilk kez bakalım belki keser ilacı
Eksikliğinde kan pıhtılaşmazmış ...Belki kan değerlerinize bakıp vermiştir canım en iyisini onlar bilir tabi hakkımızda hayırlısı tez vakitte güzel sonuçlar alırsın inşallah tedavinde

hic uzulme canim. benim yasim 34 bir bucuk senelik evliyim. doktorlar aciklanamayan infertile dediler beni de tup bebege yonlendirdiler. sana özel bisey degil o. ucunda para olsun yeterki. ayrica 41 yasindaki gorumcem habire hamile kaliyor. 43 yasindaki ablamin 1 tane yumurtasi vardi. 1 yumurtayla hamile kalip gecen sene dogum yapti. tup yollarin aciksa, hormonlar dengeliyse, yumurtan da varsa olur Allahin izniyle

Eksikliğinde kan pıhtılaşmazmış ...Belki kan değerlerinize bakıp vermiştir canım en iyisini onlar bilir tabi hakkımızda hayırlısı tez vakitte güzel sonuçlar alırsın inşallah tedavinde
Amin inşallah canım sende güzel sonuçları alırsın ınşallah tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…