- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
Bende cok takıyorum kafayaBen çok panik yapıyorum. 2,5 yıl oldu. Hormonlarım iyi çıktı. Eşimin sperm sayısı az ama olamayacak kadar az değil dedi doktor. Çok şeyler denedim. Geçen ay çakşır suyu almıştık. Yarısını içti eşim bu ay da iki şişe daha sipariş verdim düzenli içecek inşallah. Siz birşeyler yapıyor musunuz? @zacebeipek_annesi
O zaman aklıma gelmedi ama sorsaymışım iyi olurmuş. Anca aldıktan sonra internette araştırmak aklıma geldi,Bende folbiol kullanıyorum acaba arada fark ne diye merak ettim..
Anladım canım inşallah gönlünce olurTüp bebek tedavisi ile 22 aylık kızım var çok şükür olursa bir evladim daha olsun isterim garip duygular benimki. Hem gec kalmis olma korkusu hem bebegim ufak acelesi ne... koruma icin takviye düşüncem de ondan.
Pko varsa insülin direncinize mutlaka baktırın direnciniz varsa kilo vermekte zorlanırsınız nacizane söylemek istedimBende cok takıyorum kafayabenimde eşimin analizinde morfoloji ve hareket az , o henuz doktora gitmedi.bende pco var.çaksır suyu esim bir sise icti ama zorla pek sıcak bakmiyor boyle seylere.ben ari sutu propolis polen bal aliyorum ,kilo vermem gerekiyor bakalım inşallah vesile olur ❤
Ah canım ya Rabbim gönlüne göre versinhic uzulme canim. benim yasim 34 bir bucuk senelik evliyim. doktorlar aciklanamayan infertile dediler beni de tup bebege yonlendirdiler. sana özel bisey degil o. ucunda para olsun yeterki. ayrica 41 yasindaki gorumcem habire hamile kaliyor. 43 yasindaki ablamin 1 tane yumurtasi vardi. 1 yumurtayla hamile kalip gecen sene dogum yapti. tup yollarin aciksa, hormonlar dengeliyse, yumurtan da varsa olur Allahin izniyle
Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Teşekkür ederim ilgin için.Anladım canım inşallah gönlünce olurEğer amh düşükse ikinciyi istiyorsanız çok da uzun süreler beklemeyin ya çünkü o besleyici takviyeler yumurta kalitesini filan artıracak belki ama sayıyı çok da arttırmayacak..inşallah Rabbim en hayırlısını nasip etsin
Amiiinnnn insallahAh canım ya Rabbim gönlüne göre versinBöyle şeyler duymak iyi geliyor insana umut oluyor Güzel Allahım inşallah sana da ben ve isteyen herkese de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
Sizi Şubat topiginden hatırladım. Sizde mi adet oldunuz buraya transfer oldunuz?
Saol canim evet var zaten birbirini tetikliyor bu hastaliklar ,şeker ilaci kullaniyorum.85 kiloyum bi 10 kilo versem super olucakPko varsa insülin direncinize mutlaka baktırın direnciniz varsa kilo vermekte zorlanırsınız nacizane söylemek istedim
Doktora gittinizmi hiç uzun bir süre olmuş sizin
Evet gittim bir sorunum yok ama tüplere bakılmadı. Çatlaması filan güzel dedi. TSH yüksekti benim.O da düzene girdi.Doktora gittinizmi hiç uzun bir süre olmuş sizin
Bende yarin sipariş vereceğim bu sefer farklı bir yerden bana uğur getirceni umuyorum..ama ben daha adet olmadım bekliyorumEvet inşallah bu ay tutar test sipariş verdım programlar aynımı takip edıcem burayada yazıcam ıns
Ben çok yoruldum artık bu ay da bazı kürler yapacağım son bı gayret sonra bırakacağım yapmayacağım birşey. Elimden geleni yapmaya ve tevekkül etmeye çalışıyorum ama çok zor bir süreç. Bir tane çocuğum var çok şükür ama onun kardeşsiz kalmasına çok üzülüyorum o yüzden kafaya takmadan edemiyorum. Ama Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz içinBende cok takıyorum kafayabenimde eşimin analizinde morfoloji ve hareket az , o henuz doktora gitmedi.bende pco var.çaksır suyu esim bir sise icti ama zorla pek sıcak bakmiyor boyle seylere.ben ari sutu propolis polen bal aliyorum ,kilo vermem gerekiyor bakalım inşallah vesile olur ❤
Brn klomen ve otriville iğnesi oldum yani şuan süreç içerisindeyim. Belirtileri paylaşalım....klomen kullanan var mı aranızda hanımlar. Bu ay klomene başlıyorum ben
Amin canımBen çok yoruldum artık bu ay da bazı kürler yapacağım son bı gayret sonra bırakacağım yapmayacağım birşey. Elimden geleni yapmaya ve tevekkül etmeye çalışıyorum ama çok zor bir süreç. Bir tane çocuğum var çok şükür ama onun kardeşsiz kalmasına çok üzülüyorum o yüzden kafaya takmadan edemiyorum. Ama Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için
Bende pişmanimBen 35 yaşında başladım 2. yi denemeye ama keşke daha önce düşünseydik diyorum ben de pişmanlık yaşıyorum yani.
Canım ben de onu kullanıyorum farkı içinde d vitamini, b12 ve iyot da var. Bi de folik asit değil doğal formu olan folat varFolattoro ne ilaci Bilgi verir misiniz? Folik asit mi ? Diğer ilaçlardan farkı ne ?
Rabbim kolaylık versin canımSaol canim evet var zaten birbirini tetikliyor bu hastaliklar ,şeker ilaci kullaniyorum.85 kiloyum bi 10 kilo
Bana doktorum adetinin son 2 gunu dedi cok gec kalma dedi yani adetinizin tamamen bitmemis olmasi gerekiyor diye biliyorum ama tabiki doktorunuza bi danisin isterseniz.ya da cektireceginiz yere sorun onlar yonlendirirler:)Bir sezeryanim var ondan dolayı yapışıklık olmuş olabilir ne zaman çekiliyor biliyormusunuz cektireyim bende
Aman bende gec evlendimAh canım ya Rabbim gönlüne göre versinBöyle şeyler duymak iyi geliyor insana umut oluyor Güzel Allahım inşallah sana da ben ve isteyen herkese de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin.