Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çok panik yapıyorum. 2,5 yıl oldu. Hormonlarım iyi çıktı. Eşimin sperm sayısı az ama olamayacak kadar az değil dedi doktor. Çok şeyler denedim. Geçen ay çakşır suyu almıştık. Yarısını içti eşim bu ay da iki şişe daha sipariş verdim düzenli içecek inşallah. Siz birşeyler yapıyor musunuz? @zacebe ipek_annesi ipek_annesi
Bende cok takıyorum kafaya 😪 benimde eşimin analizinde morfoloji ve hareket az , o henuz doktora gitmedi.bende pco var.çaksır suyu esim bir sise icti ama zorla pek sıcak bakmiyor boyle seylere.ben ari sutu propolis polen bal aliyorum ,kilo vermem gerekiyor bakalım inşallah vesile olur 🤲🙏

Tüp bebek tedavisi ile 22 aylık kızım var çok şükür olursa bir evladim daha olsun isterim garip duygular benimki. Hem gec kalmis olma korkusu hem bebegim ufak acelesi ne... koruma icin takviye düşüncem de ondan.
Anladım canım inşallah gönlünce olur🙏🏻 Eğer amh düşükse ikinciyi istiyorsanız çok da uzun süreler beklemeyin ya çünkü o besleyici takviyeler yumurta kalitesini filan artıracak belki ama sayıyı çok da arttırmayacak..inşallah Rabbim en hayırlısını nasip etsin🙏🏻

Bende cok takıyorum kafaya 😪 benimde eşimin analizinde morfoloji ve hareket az , o henuz doktora gitmedi.bende pco var.çaksır suyu esim bir sise icti ama zorla pek sıcak bakmiyor boyle seylere.ben ari sutu propolis polen bal aliyorum ,kilo vermem gerekiyor bakalım inşallah vesile olur 🤲🙏
Pko varsa insülin direncinize mutlaka baktırın direnciniz varsa kilo vermekte zorlanırsınız nacizane söylemek istedim

hic uzulme canim. benim yasim 34 bir bucuk senelik evliyim. doktorlar aciklanamayan infertile dediler beni de tup bebege yonlendirdiler. sana özel bisey degil o. ucunda para olsun yeterki. ayrica 41 yasindaki gorumcem habire hamile kaliyor. 43 yasindaki ablamin 1 tane yumurtasi vardi. 1 yumurtayla hamile kalip gecen sene dogum yapti. tup yollarin aciksa, hormonlar dengeliyse, yumurtan da varsa olur Allahin izniyle
Ah canım ya Rabbim gönlüne göre versin 🙏🏻 Böyle şeyler duymak iyi geliyor insana umut oluyor😊 Güzel Allahım inşallah sana da ben ve isteyen herkese de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin. :emir_bebek:

Anladım canım inşallah gönlünce olur🙏🏻 Eğer amh düşükse ikinciyi istiyorsanız çok da uzun süreler beklemeyin ya çünkü o besleyici takviyeler yumurta kalitesini filan artıracak belki ama sayıyı çok da arttırmayacak..inşallah Rabbim en hayırlısını nasip etsin🙏🏻
Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Teşekkür ederim ilgin için. 🤗

Pko varsa insülin direncinize mutlaka baktırın direnciniz varsa kilo vermekte zorlanırsınız nacizane söylemek istedim
Saol canim evet var zaten birbirini tetikliyor bu hastaliklar ,şeker ilaci kullaniyorum.85 kiloyum bi 10 kilo versem super olucak :KK49:

Ben çok yoruldum artık bu ay da bazı kürler yapacağım son bı gayret sonra bırakacağım yapmayacağım birşey. Elimden geleni yapmaya ve tevekkül etmeye çalışıyorum ama çok zor bir süreç. Bir tane çocuğum var çok şükür ama onun kardeşsiz kalmasına çok üzülüyorum o yüzden kafaya takmadan edemiyorum. Ama Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için

Ben çok yoruldum artık bu ay da bazı kürler yapacağım son bı gayret sonra bırakacağım yapmayacağım birşey. Elimden geleni yapmaya ve tevekkül etmeye çalışıyorum ama çok zor bir süreç. Bir tane çocuğum var çok şükür ama onun kardeşsiz kalmasına çok üzülüyorum o yüzden kafaya takmadan edemiyorum. Ama Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için
Amin canım 🤲💞

Bir sezeryanim var ondan dolayı yapışıklık olmuş olabilir ne zaman çekiliyor biliyormusunuz cektireyim bende
Bana doktorum adetinin son 2 gunu dedi cok gec kalma dedi yani adetinizin tamamen bitmemis olmasi gerekiyor diye biliyorum ama tabiki doktorunuza bi danisin isterseniz.ya da cektireceginiz yere sorun onlar yonlendirirler:)

Ah canım ya Rabbim gönlüne göre versin 🙏🏻 Böyle şeyler duymak iyi geliyor insana umut oluyor😊 Güzel Allahım inşallah sana da ben ve isteyen herkese de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin. :emir_bebek:
Aman bende gec evlendim 🤷‍♀️ Evlenmeyi dusunmeyip asik olup evlendik😁 bi sene bi taniyalim bakalim edelim derken simdide olmuyor iyi mi ? Ama hissediyorum olacak bu ay olmadi bi sonraki ay. 🙏🏻 Benim esimde skinti yok ama bende fsh yuksek amh dusuk yinede umudum tam. O bebikler buraya gelecek😁😁😁

X