Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim altkarnım dolu dolu ve sancı var. bugün adetiin ilk günün bir sayarsam 9.günü. ve su gibi akıntım var femara kullanıyorum aynı zamanda bal tarçın çörek otu kullanıyorum. Yumurtama akıntısı jel gibi mi oluyor? Benim su gibi akıntım var şuan. Acaba erken mi yumurtluyorum. Testimde yok iş yerindeyim. akşam 7 gibi ovu yapsam çıkar mı yumurtlama olsa acba?

Çıkar yumurtlama donemi akıntı şeffaf uzayan oluyor bende pik yaptığı günde ise beyaz koyu kıvamlı geliyor

Herkese merhaba,bende 1.5yildir deniyorum.bu ay klomen folibol calcimax(d vit istedigimde yazdi) progesteron kullandim.esimde bir sorun yok bende de bilinen bir sey cikmadi...bu ay da olmadi sizce daha neler yapmam gerekir?asilamayla da olacagini sanmiyorum direkt tup bebek mu denemeliyim?

Benim ovulasyon nihayet negatifi gosterdi üç güne yakin çok koyuydu test cizgisi. Kendimi dinlememeye calisarak 14 gün beklicem simdi. Başarabilirsem
14 gün çok değil mi nasıl bekleyebiliyosunuz 12. günde yap varsa çıkar ben 11. gunden den itibaren başlıyorum her gune bir test

Kızlar ben piki görmeye başladım yarın tam oluşacak büyük ihtimalle hep öyle oluyo adet bitiminden 6 gün sonra oluşuyor .işimi şansa bırakmayayım dedim bugün de yapayım dedim ovu testini kısmetse yarın görcem inşallah

Kizlar dun takvime gore dun yumrtlamaydi ama gun icinde degil sabah iliski oldu aksamada feci migren tuttu olmadi sabahki degerlendirme umarim yerini bulur

Kizlar dun takvime gore dun yumrtlamaydi ama gun icinde degil sabah iliski oldu aksamada feci migren tuttu olmadi sabahki degerlendirme umarim yerini bulur
Bulur canım inşallah Yavaş yavaş yumurtlamalar bitiyor hayırlı haberler gelsin bakalım

Benim akıntım iki gün sürdü azaldı şuan ama yumurtlamam yarın gösteriyor yumurtladım mı yumurtlıcam mı acaba Gün aşırı devam ediyoruz ama yinede korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…