Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İrem DEPELİ- 3 aydır deniyorum 15 Mart regl günüm- folattro kullanıyorum 24 yaşındayım Lavi12

benim eşimde spermi 4 katına çıktı çakşır suyu ve solgar ın bi vitamin takviyesi ile eczacımız önermişti. İstersen yazarım adını ben bu ikisinin fayda ettiğini düşünüyorum açıkçası

Belirtilere hiicccc takilma canim normalde farketmedigimiz adet belirtilerini kendimizi bebege sartlayip vucudumuzu dinleyince duyuyoruz. Ve farkli biseyler oluyormus gibi geliyor bize. Ayin 24 unden önce test verme negatif cikarsa bile kesin olmaz.

Olabilir evet yumurtalarin catlamasi icin hcg hormonu veriliyor

Bu ay ilk defa deniyoruz. Bilemedim nedir ne değildir diye
İlk denemede psikolojik de olabilir canım bu ağrılar inşallah kısa zamanda kavuşursun da eğer uzarsa süreç daha çok o ağrılara anlam vermeye çalışırsın. İlk aydan takılma bence benden tavsiye akışına bırak.

Kendimi dinlemeyeyim diyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum genelde ama ister istemez dinliyorum vücudumu sadece kasık ağrım normalden farklı bir şekilde olunca acaba mı dedim inşallah bebişlerimiz bizleri çok bekletmeden hayırlısı ile gelirler

Hormon vajinal mantara sebep olur mu ki?
Her gebenin mantar olmadığını düşünürsek bence düşük bir ihtimal hormon ile alakalı olmayabilir. Travazol diye bir krem var kaşıntını alır çok rahatlarsın. Ama gebelik durumunda kullanılabilir mi bilmiyorum eczacına sorarak al.

Solgarın hangi vitaminini aldınız acaba canım. Özelden bana da bilgi verir misin acaba?

Bendeki biraz acelecilik galiba
Seni çok iyi anlıyorum evliliğimin ilk yıllarında nasıl korunuyordum ertesi gün hapı aldım kaç kez bilseydim böyle olacağını hiç korunmazdım. 18 aydır bekliyorum. İlk denememizde ben de hemen hamile kalcam sanıyordum. Çok yıprandım. Sana tavsiye 6 ay takılma düşünme baktın olmuyor vakit kaybetmeden tedaviye başla. Ama şimdi çok yeni tadını çıkar. Yoksa cinsellik falan göreve dönüşüyor. Saçma sapan keyifsiz bişey oluyor yaş kaç bu arada böyle konuşuyorum ama yaşının çok fazla olmadığını düşünerek. İnşallah pot kırmıyorumdur. 28im ben

Benim ovulasyon nihayet negatifi gosterdi üç güne yakin çok koyuydu test cizgisi. Kendimi dinlememeye calisarak 14 gün beklicem simdi. Başarabilirsem

Ay canım al benden de o kadar Fsh çıkmış amh düşmüş ..eşimin testleri baya iyi çıktı ama bende tosladık ama aynen umutsuzluk yok yola devam Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…