Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence doğru anlamışsın telefon uygulamalarına pek güvenmeden vücudu dinlemek daha doğru olacaktır. Bence bata kadar gün aşırı devam et. Denk getirmeme ihtimalin olmaz. Tabi eşinde sorun yoksa

Canım bu prowomene baktım da 2 ayrı paket gördüm biri pembeli siyah çizgi var benekler var kutuda..biri de beyaz ve mercan rengi gibi..Hangisi canım seninki

Merhaba canım dün konuştuk aldın mı ilacı herkes kullanabiliyor dimi

Merhaba, ben de Mart ayına kaldım inşallah nasip olur bu ay. Birşey soracağım ben de ilk kez ovulasyon testi almak istiyorum. Birgebeningünlüğü neden ne kadara aldınız testleri. N11 e baktım bazıları testler bozuk çıktı demiş ye nereden alacağımı bilemedim.

Ben hep birgebeningunlgunden aldim gayet netler 30 test gonderiyor 2 adette gebelik testi var. fiyat yazmak belki yasaktir oyuzden yazamiyorum. Ozelden yazabilirim istersen

80 tl ye aldım 2 adet gebelık yanında ama sadece ebru hanımınkını aldım bende ılk def kullanıcagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…