Bende o sayfayı takip ediyorum ama kağıt testlerden çok kaset testi daha sevdim, ben laboquick alıyorum, gittigidiyordan yanımda gebelik testi olan paketleri alıyorum fiyatıda uygun oluyo, geçen ay 30 ovül+2 gebelik+1 erken gebelik aldım 64 tl, bu ay ovül biraz var 20 ovül+4 gebelik aldım 45 mi 48 mu tam hatırlamıyorum öyle fiyatıMerhaba, ben de Mart ayına kaldım inşallah nasip olur bu ay. Birşey soracağım ben de ilk kez ovulasyon testi almak istiyorum. Birgebeningünlüğü neden ne kadara aldınız testleri. N11 e baktım bazıları testler bozuk çıktı demiş ye nereden alacağımı bilemedim.
İyi olur yazarsan canımBen hep birgebeningunlgunden aldim gayet netler 30 test gonderiyor 2 adette gebelik testi var. fiyat yazmak belki yasaktir oyuzden yazamiyorum. Ozelden yazabilirim
Evet oluyorum :) 2 kez denedim bundan önce iki ayda da istenilen düzeyde bir koyuluk görmedim. Bakalım bu ay kür vitamin derken o piki görmeyi Allah banada nasip edecek mi :)Düzenli adet oluyormusun önceki ovulasyonlarinda pik gördün mü
Tamam canım teşekkürler GittiGidiyor a da bakayımBende o sayfayı takip ediyorum ama kağıt testlerden çok kaset testi daha sevdim, ben laboquick alıyorum, gittigidiyordan yanımda gebelik testi olan paketleri alıyorum fiyatıda uygun oluyo, geçen ay 30 ovül+2 gebelik+1 erken gebelik aldım 64 tl, bu ay ovül biraz var 20 ovül+4 gebelik aldım 45 mi 48 mu tam hatırlamıyorum öyle fiyatı
Tamam canım teşekkürler80 tl ye aldım 2 adet gebelık yanında ama sadece ebru hanımınkını aldım bende ılk def kullanıcagım
20 ovul+ 4 gebelik ben de dün sipariş ettim gittigiiyordan 44.90 canımBende o sayfayı takip ediyorum ama kağıt testlerden çok kaset testi daha sevdim, ben laboquick alıyorum, gittigidiyordan yanımda gebelik testi olan paketleri alıyorum fiyatıda uygun oluyo, geçen ay 30 ovül+2 gebelik+1 erken gebelik aldım 64 tl, bu ay ovül biraz var 20 ovül+4 gebelik aldım 45 mi 48 mu tam hatırlamıyorum öyle fiyatı
Buradaki tarife göre kullandim canim ben de ilk kez bu kadar koyu gördüm iyi mi kötü mu bilemicem artik denedik sonucu 14 gün sonra belli olacak
Ben de tam bunu soracaktım çörek otu bal tarçınhangi ölçüler de ve hangi zamanlar da kullandın anlatır mısın canım
Maşallah böyle pik görmedim vallahi
Yoook henüz değil baya baya koyulaşmadı lazım bu yetersiz. Diğer çizgi kadar ya da ondan daha fazla koyulaşmadı lazımHanımlar 3 gündür ovulasyon yapıyorum. Bugün böyle çıktı. Sizce bugün yumurtladim mı . Pek koyu değil ama
Hayir canim yumurtlamamissin daha da koyu olmalıHanımlar 3 gündür ovulasyon yapıyorum. Bugün böyle çıktı. Sizce bugün yumurtladim mı . Pek koyu değil ama
Ayni seyi ben de araştırıyorum amh düşük menopoza girmekten korkuyorum takviyelerle koruyabilir miyiz yumurtaliklarimizi acaba.Kızlarrrr özellikle benim gibi amh düşük olan arkadaşlarım bu prowomen denen şeyi hiç kullanan var mi aranızda ..Yumurtalar için destekleyiciymiş.Almak istiyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum bilenler var mı
20 ovul+ 4 gebelik ben de dün sipariş ettim gittigiiyordan 44.90 canımhayrını görelim
Teşekkür ederimAminnn çok teşekkür ederimmmmya sormayın fiyatı benim için de yara geçen ay almaya karar vermiştik eczane fiyatı 220 TL idi. İnternetden araştırdık hemen hemen aynı fiyatlardı. Geciktirdik eczanede sorduk siparişle depodan getiriyormuş. Fiyatı 265 TL olmuş. Mecbur aldık. Malesef şimdi Trendyola baktım fiyatı 343’e çıkmış. Sanırım eczane’den almak daha mantıklı bu şartlarda. Sevgiler
Ben pik görüyorum ama gebelik olmuyor rahim filmi mi cektirsem yumurta rezervi az ama pik goruyrm ve düzenli oluyrm boş mu yumurtluyorum ya daEvet oluyorum :) 2 kez denedim bundan önce iki ayda da istenilen düzeyde bir koyuluk görmedim. Bakalım bu ay kür vitamin derken o piki görmeyi Allah banada nasip edecek mi :)
Hsg çektirin bencede belki tüplerinizde tıkanıklık veya yapışıklık olabilir. Hem içinizde rahatlar.Ben pik görüyorum ama gebelik olmuyor rahim filmi mi cektirsem yumurta rezervi az ama pik goruyrm ve düzenli oluyrm boş mu yumurtluyorum ya da
Bir sezeryanim var ondan dolayı yapışıklık olmuş olabilir ne zaman çekiliyor biliyormusunuz cektireyim bendeHsg çektirin bencede belki tüplerinizde tıkanıklık veya yapışıklık olabilir. Hem içinizde rahatlar.
Sanırım regl dönemi biter bitmez çekiliyor. Doktorum bittiğinde gel çekelim demişti. Sezeryanınız varsa bir yavrunuz ha Allah bağışlasın inşallahBir sezeryanim var ondan dolayı yapışıklık olmuş olabilir ne zaman çekiliyor biliyormusunuz cektireyim bende
Canım yumurtalıklarımızı koruyabilir miyiz bilmiyorum ama kalitesini arttırıp bir an evvel hamile kalmamız gerekiyor çok vakit kaybetmedenAyni seyi ben de araştırıyorum amh düşük menopoza girmekten korkuyorum takviyelerle koruyabilir miyiz yumurtaliklarimizi acaba.
Ayni durumdayiz benimde yaş 38Merhaba.. ben varımben de iendim gibi birini arıyordum. 37 yaşındayım hatta benim 10 yaşında kızım var. 2.5 yıldır istiyoruz ama olmadı maalesef. Bakalım umutlar bu aya kaldı. Ama Şubat için aşırı umitluydum adetimin geleceğini düşünmek bile istemiyordum. O yüzden morallerim çok bozuk