Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende o sayfayı takip ediyorum ama kağıt testlerden çok kaset testi daha sevdim, ben laboquick alıyorum, gittigidiyordan yanımda gebelik testi olan paketleri alıyorum fiyatıda uygun oluyo, geçen ay 30 ovül+2 gebelik+1 erken gebelik aldım 64 tl, bu ay ovül biraz var 20 ovül+4 gebelik aldım 45 mi 48 mu tam hatırlamıyorum öyle fiyatı

Tamam canım teşekkürler GittiGidiyor a da bakayım

20 ovul+ 4 gebelik ben de dün sipariş ettim gittigiiyordan 44.90 canım hayrını görelim

Ben de tam bunu soracaktım çörek otu bal tarçın hangi ölçüler de ve hangi zamanlar da kullandın anlatır mısın canım
Maşallah böyle pik görmedim vallahi
Buradaki tarife göre kullandim canim ben de ilk kez bu kadar koyu gördüm iyi mi kötü mu bilemicem artik denedik sonucu 14 gün sonra belli olacak

Eklentiler

• Screenshot_20210214_154251_com.huawei.browser.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 35
Hanımlar 3 gündür ovulasyon yapıyorum. Bugün böyle çıktı. Sizce bugün yumurtladim mı . Pek koyu değil ama
Yoook henüz değil baya baya koyulaşmadı lazım bu yetersiz. Diğer çizgi kadar ya da ondan daha fazla koyulaşmadı lazım

Kızlarrrr özellikle benim gibi amh düşük olan arkadaşlarım bu prowomen denen şeyi hiç kullanan var mi aranızda ..Yumurtalar için destekleyiciymiş.Almak istiyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum bilenler var mı
Ayni seyi ben de araştırıyorum amh düşük menopoza girmekten korkuyorum takviyelerle koruyabilir miyiz yumurtaliklarimizi acaba.

Teşekkür ederim

Evet oluyorum :) 2 kez denedim bundan önce iki ayda da istenilen düzeyde bir koyuluk görmedim. Bakalım bu ay kür vitamin derken o piki görmeyi Allah banada nasip edecek mi :)
Ben pik görüyorum ama gebelik olmuyor rahim filmi mi cektirsem yumurta rezervi az ama pik goruyrm ve düzenli oluyrm boş mu yumurtluyorum ya da

Ben pik görüyorum ama gebelik olmuyor rahim filmi mi cektirsem yumurta rezervi az ama pik goruyrm ve düzenli oluyrm boş mu yumurtluyorum ya da
Hsg çektirin bencede belki tüplerinizde tıkanıklık veya yapışıklık olabilir. Hem içinizde rahatlar.

Ayni durumdayiz benimde yaş 38 7 yasinda bir kizim var, insallah guzel sonuclar aliriz Roosaa Z zacebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…