Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar normal test yok elimde eczaneden aldigim predictor vardı onu yaptm negatif çıktı test bozuk yani

Kızlar günaydın takvimde yumurtlama 16 mart görünüyor ama dün gün boyu yumurta akı kıvamında akıntı geldi bu çatladığını mı gösteriyor?Denemelere devam edelim mi ?Zaten 12 martta baslamstik 1 gün arayla devam edecektik

Canım bu sıvı ilk geldiginde ovulasyonla bakmistim. Yeni yeni yumurtlama aşamasına basladigimi gösteriyordu. Seninde öyle olmus olabilir. Üç gündür pik i daha göremedim . Ama bugün pik i gorecgim diye düşünüyorum

Benim de 16sı pik günü ozaman canım akıntım devam ediyo çünkü

Benim bugün sağ kasıkta böyle belli belirsiz sızı var. Kalbim çarpıyor bir yandan basım agriyor. Sinirli ruh hali var akıntı var hissediyorum ama çamaşıra çıkacak kadar değil.

Merhabaa, aranızda yeniyim adım Dilara :)
1-Beklenen Adet Tarihiniz? 11.03.2021
2-Yaşınız? 23
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Yok
4-Ne zamandır deniyorsunuz? 3 ay
Beni de ekler misiniz? Lavi12 :))

1-Beklenen Adet Tarihiniz? 17 Mart
2-Yaşınız? 37
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Folik asit
4-Ne zamandır deniyorsunuz? 2,5 yıl

Lavi12

Merhaba.. ben varım ben de iendim gibi birini arıyordum. 37 yaşındayım hatta benim 10 yaşında kızım var. 2.5 yıldır istiyoruz ama olmadı maalesef. Bakalım umutlar bu aya kaldı. Ama Şubat için aşırı umitluydum adetimin geleceğini düşünmek bile istemiyordum. O yüzden morallerim çok bozuk

Prowomen’a başlayacağım bugün kullanan var mı? Aramızda :)
Prowomen i nereden aldınız acaba ben de kullanmayı düşünüyorum ama internette stokta yok gördüm bircok yerde. Olani da asiri yüksek fiyat vermiş. Burda eczanelerde yok siparisle belki getirilir sizden bilgi almak istedim görünce. İnşallah gönlünüzdeki nasibiniz olsun

Aminnn çok teşekkür ederimmmm ya sormayın fiyatı benim için de yara geçen ay almaya karar vermiştik eczane fiyatı 220 TL idi. İnternetden araştırdık hemen hemen aynı fiyatlardı. Geciktirdik eczanede sorduk siparişle depodan getiriyormuş. Fiyatı 265 TL olmuş. Mecbur aldık. Malesef şimdi Trendyola baktım fiyatı 343’e çıkmış. Sanırım eczane’den almak daha mantıklı bu şartlarda. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…