Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın takvimde yumurtlama 16 mart görünüyor ama dün gün boyu yumurta akı kıvamında akıntı geldi bu çatladığını mı gösteriyor?Denemelere devam edelim mi ?Zaten 12 martta baslamstik 1 gün arayla devam edecektik
Bence doğru anlamışsın telefon uygulamalarına pek güvenmeden vücudu dinlemek daha doğru olacaktır. Bence bata kadar gün aşırı devam et. Denk getirmeme ihtimalin olmaz. Tabi eşinde sorun yoksa

Aminnn çok teşekkür ederimmmm 🌸 ya sormayın fiyatı benim için de yara 😅 geçen ay almaya karar vermiştik eczane fiyatı 220 TL idi. İnternetden araştırdık hemen hemen aynı fiyatlardı. Geciktirdik eczanede sorduk siparişle depodan getiriyormuş. Fiyatı 265 TL olmuş. Mecbur aldık. Malesef şimdi Trendyola baktım fiyatı 343’e çıkmış. Sanırım eczane’den almak daha mantıklı bu şartlarda. Sevgiler 💐
Canım bu prowomene baktım da 2 ayrı paket gördüm biri pembeli siyah çizgi var benekler var kutuda..biri de beyaz ve mercan rengi gibi..Hangisi canım seninki

Canım bu prowomene baktım da 2 ayrı paket gördüm biri pembeli siyah çizgi var benekler var kutuda..biri de beyaz ve mercan rengi gibi..Hangisi canım seninki
Bunu aldım canım ben :)

Eklentiler

• AD5D8431-0C05-462E-9BB4-948BD6E54E2B.jpeg
    AD5D8431-0C05-462E-9BB4-948BD6E54E2B.jpeg
    106,4 KB · Görüntüleme: 25
Aminnn çok teşekkür ederimmmm 🌸 ya sormayın fiyatı benim için de yara 😅 geçen ay almaya karar vermiştik eczane fiyatı 220 TL idi. İnternetden araştırdık hemen hemen aynı fiyatlardı. Geciktirdik eczanede sorduk siparişle depodan getiriyormuş. Fiyatı 265 TL olmuş. Mecbur aldık. Malesef şimdi Trendyola baktım fiyatı 343’e çıkmış. Sanırım eczane’den almak daha mantıklı bu şartlarda. Sevgiler 💐
Merhaba canım dün konuştuk aldın mı ilacı herkes kullanabiliyor dimi

Günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız ;
Allah herkese gölüne göre versin diyor şubat ayı grubundan kendimi mart ayına transfer edıyorum :)
bu ay ilk defa ovulasyon testı ıle yumurtlama takibi yapacağım birgebeningünlüğünden sipariş verdim, herşey nasip bakalım bu ay becerebilecekmiyim :KK25: bu arada 34 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var hamdolsun beklenen tahmini regl günüm 12/03/2021 ilk çocugumu yumurtlama takibi ile inanmıyacaksınız ama tek seferde olursa olur olmazsa bakarım diyip yaptım Allah nasip etti diyelim2.çocugu bu 3.ayımız olacak deniyoruz bakalım yaşlandım sanırım :)
Merhaba, ben de Mart ayına kaldım inşallah nasip olur bu ay. Birşey soracağım ben de ilk kez ovulasyon testi almak istiyorum. Birgebeningünlüğü neden ne kadara aldınız testleri. N11 e baktım bazıları testler bozuk çıktı demiş ye nereden alacağımı bilemedim.

Merhaba, ben de Mart ayına kaldım inşallah nasip olur bu ay. Birşey soracağım ben de ilk kez ovulasyon testi almak istiyorum. Birgebeningünlüğü neden ne kadara aldınız testleri. N11 e baktım bazıları testler bozuk çıktı demiş ye nereden alacağımı bilemedim.
Ben hep birgebeningunlgunden aldim gayet netler 30 test gonderiyor 2 adette gebelik testi var. fiyat yazmak belki yasaktir oyuzden yazamiyorum. Ozelden yazabilirim istersen

80 tl ye aldım 2 adet gebelık yanında ama sadece ebru hanımınkını aldım bende ılk def kullanıcagım

X