- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
En az iki gün daha bekle canim catlamadan sonra 10 olsunKizlar benim bugün 19. Günüm test yapsam cikarmi sizce yumurtlamadan sonraki 9.günüm valla strestenmi nedir midem bulaniyo hafif dalgalaniyo buay bi gecmedi gitti yaa
Sen de her seferinde günüm geçti deCanım bat 22 mart. Dr. Gününe 4-5 gün kala kan ver dedi. 3 aydır bekliyoruz bakalım inş. bu ay son bulur. Gınaa geldi artık sağlık ocağı günün geçsin öyle yaptır demesinden her seferinde söylemekten yoruldum hemşire yorulmadi.
Hadi inşallah hepimiz başarırız bu ayBenim başına geldi kızımda sabah yaptım negatif akşammokuldan geldim silikti ve hamileydim kızıma bence hamilesin canım
AhahhahhSen de her seferinde günüm geçti de
Teşekkür ederim yarın yapicam artik testi yanima alip is yerinde incelerim. Bana da kuruma cizgisi gibi geldi ama kenarindaki hafif koyuluk bile umutlandiriyorKuruma çizgisi büyük ihtimalle .İki defa başıma geldi..Emin olmak için yarın tekrar yapın bence .Varsa tekrar çıkacaktır .Güzel haberler almanizi dilerim .
Ovulasyonu değerlendirdik üzerinden 4 gün geçti bugün ayaklarım çok üşüyor. çorap battaniye vs . ilk gebeliğimde de böyle olmuştu ama yine de emin olamıyorum. bu kadar erken belirti vermez herhalde en erken ne zaman test
Cok ilginc bu gebelik belirtisi mi? Benim de ayaklarim asla ısınmıyor yumurtlamadan beri.Ovulasyonu değerlendirdik üzerinden 4 gün geçti bugün ayaklarım çok üşüyor. çorap battaniye vs . ilk gebeliğimde de böyle olmuştu ama yine de emin olamıyorum. bu kadar erken belirti vermez herhalde en erken ne zaman test yapılabilir arkadaşlar bilgisi olan var mı
Canım geçen akşam ben sana bunu sormuştum yok mu diye dikkatimi çekmişti. Uzun süren bir hormon değil hepsi aynı anda çıkıyor diğer çıkan testlerinle onların çıkması lazımdı. Bence bir yanlışlık olmuş ya istenmedi fsh hormonun ya da ölçen makina bozuk test edilmemiş olblrKızlar ankarada olan var mi aranizda. Sinirim bozuldu bu nasıl özel bir hastane anlamadım yaa. Dr. Fsh da istemiş diğer hormonlar cıktı. E-nabizdan dikkat etmesem dr. istememiş diyecem. Ama istemiş hastane bunu çıkarmamış. Ya da bu fsh sonucu geç mi çıkıyor anlamadım
yumurtlamadım galiba diye çok üzülüyordum içim rahatladı valla ,çok teşekkür ederim :))Bence 17-18 yumurtlama sonra çatlamış canım
Evet geçen gün doğru biz senle bunu konusmustuk. Yarın ilk işim dr. u arayıp soracam. Ben istedim derse vay o hastanenin haline. Çünkü benimde bildiğim tek şey lh ile fsn'nin karşılaştırılmasıdır. Ben böyle rezalet görmedimCanım geçen akşam ben sana bunu sormuştum yok mu diye dikkatimi çekmişti. Uzun süren bir hormon değil hepsi aynı anda çıkıyor diğer çıkan testlerinle onların çıkması lazımdı. Bence bir yanlışlık olmuş ya istenmedi fsh hormonun ya da ölçen makina bozuk test edilmemiş olblrsen perşembe gidecem sonuç için demiştin sanki öyle hatırlıyorum. Gitmeden ara sor ne diyorlar öğren bunun için bir açıklamaları vardır.
içime su serpildi ,deneyimli insanların görüşleri o kadar önemli ki :) üzülüyordum yumurtlamadım diye test yapmaya devam ediyordum en iyisi test yapmıyim daha , hayırlısıyla direk gebelik testi :)18.02 yumurtan pik doğru demiş canım. Birgün sonrada çatlamışöyle arada lh var olduğu çıkar testlerde sonraki paylaştığın testte bir anlam yok o yüzden. sen bat gününü bekle inşallah tutmuştur denemen dilerim
Ayy yapma canım testini ziyan etme yaiçime su serpildi ,deneyimli insanların görüşleri o kadar önemli ki :) üzülüyordum yumurtlamadım diye test yapmaya devam ediyordum en iyisi test yapmıyim daha , hayırlısıyla direk gebelik testi :)
Sen ara sor canım belki hastaneyle alakalıdırEvet geçen gün doğru biz senle bunu konusmustuk. Yarın ilk işim dr. u arayıp soracam. Ben istedim derse vay o hastanenin haline. Çünkü benimde bildiğim tek şey lh ile fsn'nin karşılaştırılmasıdır. Ben böyle rezalet görmedim
Gerçekten öyle canımAyy yapma canım testini ziyan etme yaaynen direk gebelik testi yaparsın zamanında biraz sabırsız olur ama olsun
Yani inşallah öyledir diyelim o zaman
Aynen bende ona seviniyorumMart bir gelseydiii gene ki 28 çekiyor bu ay
Evet gördüm canim 13 Şubat pik gordummerhaba canım ovulasyon testinde piki gördünmü