- 2 Şubat 2014
- 213
- 224
- 34
Evet öğretmenim. Günlerdir işin içinden çıkamadım. Yaşım daha genç olsa veya önceden doğum yapmış falan olsam olurum aşı ama 31 yaşındayım ilk çocuğum olucak, denemede 4. Ayımız hemen olan bişey değil. Belki tedavi görmem gerekicek. Daha fazla süreyi de uzatmak istemiyorum. Malum 1 yıl geçmeden tedavi vs hiçbişeye bakmıyor doktorlar. Sanırım aşı olmucam. Zaten olsam 6 ay koruyor aşı 6 ay sonra bidaha. E ben ne zaman hamile kalıcamÖğretmensiniz sanırım? Aşı olacak mısınız? Bende sizin gibi çok kararsızım aşı olmak istemiyorum gebelik düşündüğüm için ama çok kararsızım
12 gün sonra bence canım. Ama oKızçeler şimdi yumrtlama çatlama o olaylar geçip gittikten sonra en mantıklı ne zaman gebelik testi yapılmalıdır
Bence catlamadan sonra 11.gün en erken.Kızçeler şimdi yumrtlama çatlama o olaylar geçip gittikten sonra en mantıklı ne zaman gebelik testi yapılmalıdır
Çatlamadan sonrakı 12.gün değil mi canım ay çoook heyecanlı12 gün sonra bence canım. Ama o
Kadar beklemek çok zor
Cnm diğer topiklerde okuduğum kadarıyla catlama olayı geçtikten sonra en erken 9-10 gün sonra öğrenenlerde var. Mesela ben batıma 4-5 gün kala öğrenmiştim ama malesef düşükle sonuçlanmıştı geçen sene.Kızçeler şimdi yumrtlama çatlama o olaylar geçip gittikten sonra en mantıklı ne zaman gebelik testi yapılmalıdır
Canım ben onuda göremedım.İlk 10dk içinde çıkan test doğru verir diye düşünüyorum istersen yarın tekrar yapEki Görüntüle 2788965
Kızlar sabahki gebelik testimi simdi incelemeye aldim hayalet cizgi var ama bu kuruma cizgisidir di mi hic heveslenmiyim
Tamam canımm çook sağolCnm diğer topiklerde okuduğum kadarıyla catlama olayı geçtikten sonra en erken 9-10 gün sonra öğrenenlerde var. Mesela ben batıma 4-5 gün kala öğrenmiştim ama malesef düşükle sonuçlanmıştı geçen sene.
Ay bu bariz silik çıkmış canım yaaEki Görüntüle 2788965
Kızlar sabahki gebelik testimi simdi incelemeye aldim hayalet cizgi var ama bu kuruma cizgisidir di mi hic heveslenmiyim
Evet 10 dk sonra bu kadar inceleyemedim evden ciktim çünkü. Bu iş bir hobi meselesi adete kadar didik didik edilir testlerCanım ben onuda göremedım.İlk 10dk içinde çıkan test doğru verir diye düşünüyorum istersen yarın tekrar yap
Bende gördüm çizgiyi kaçıncı gün yaptın erken gebelik testimi normal miEki Görüntüle 2788965
Yalniz testin üstünden 12 saat gectiAy bu bariz silik çıkmış canım yaa
Catlamadan sonraki 10. Gün normal gebelik testi yaptimBende gördüm çizgiyi kaçıncı gün yaptın erken gebelik testimi normal mi
Bazıları hiçbir şey bilmeden herşeye sahip olabiliyor dmek ki bizim uzman olmamız gerekmiş yani araştırıp bulmak öğrenmekValla artık bi çok şeyi biliyor olduk ama illa bi soru takılıyor kafamıza. Bi daha bi daha duymak öğrenmek istiyoruz umudu hep taşımak için
En mantıklısı adet olmazsanKızçeler şimdi yumrtlama çatlama o olaylar geçip gittikten sonra en mantıklı ne zaman gebelik testi yapılmalıdır
Adete 2 gün kala yapılmalı bnce en erkenKızçeler şimdi yumrtlama çatlama o olaylar geçip gittikten sonra en mantıklı ne zaman gebelik testi yapılmalıdır
İnşallah en kısa zamanda yaşarsın canım benimEn mantıklısı adet olmazsanyok erken yok normal test kafayı yiyor insan bat beklemek olmazsan test yapmak. Yumurtlamadan 17.gün sonra yap demişti benim testi aldığım yer. Hemen adet oluveriyom bir yaşayamadım şu güzel şeyi
Hadi inşallah, genelde ovül döngüsünün ortasına denk geliyo benim 28 gün tam 14. Günde yumurta olduBenimde 13-14 pik oluyor genelde ama bakalım
Ediyorum canım ne bileyim hiç çizgi göremeyince ne oluyoruz dedim
İnşallah benimde olur ilk yaptığım ay olmadı yumurtlama geçen ay 13. Gün oldu bu ay bugün 12. Gün idi bakalım bekliyorum yarın falan ama
Ayy hadi hayırlısı canım. Senin yerinde olsam 2 gün sonra testi yenilerim. Bize güzel haberlerle gelirsin inşallahCatlamadan sonraki 10. Gün normal gebelik testi yaptim