Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öğretmensiniz sanırım? Aşı olacak mısınız? Bende sizin gibi çok kararsızım aşı olmak istemiyorum gebelik düşündüğüm için ama çok kararsızım
Evet öğretmenim. Günlerdir işin içinden çıkamadım. Yaşım daha genç olsa veya önceden doğum yapmış falan olsam olurum aşı ama 31 yaşındayım ilk çocuğum olucak, denemede 4. Ayımız hemen olan bişey değil. Belki tedavi görmem gerekicek. Daha fazla süreyi de uzatmak istemiyorum. Malum 1 yıl geçmeden tedavi vs hiçbişeye bakmıyor doktorlar. Sanırım aşı olmucam. Zaten olsam 6 ay koruyor aşı 6 ay sonra bidaha. E ben ne zaman hamile kalıcam böyle dişünüp duruyorum hala. Siz karar verdiniz mi hocam?

Kızlar sabahki gebelik testimi simdi incelemeye aldim hayalet cizgi var ama bu kuruma cizgisidir di mi hic heveslenmiyim

Kızçeler şimdi yumrtlama çatlama o olaylar geçip gittikten sonra en mantıklı ne zaman gebelik testi yapılmalıdır
Cnm diğer topiklerde okuduğum kadarıyla catlama olayı geçtikten sonra en erken 9-10 gün sonra öğrenenlerde var. Mesela ben batıma 4-5 gün kala öğrenmiştim ama malesef düşükle sonuçlanmıştı geçen sene.

Tamam canımm çook sağol

Valla artık bi çok şeyi biliyor olduk ama illa bi soru takılıyor kafamıza. Bi daha bi daha duymak öğrenmek istiyoruz umudu hep taşımak için
Bazıları hiçbir şey bilmeden herşeye sahip olabiliyor dmek ki bizim uzman olmamız gerekmiş yani araştırıp bulmak öğrenmek bir şu uşak işini tam çözemedim nerde yanlış yapıyoruz niye bu kadar zor ki bu kadar isterken.

Kızçeler şimdi yumrtlama çatlama o olaylar geçip gittikten sonra en mantıklı ne zaman gebelik testi yapılmalıdır
En mantıklısı adet olmazsan yok erken yok normal test kafayı yiyor insan bat beklemek olmazsan test yapmak. Yumurtlamadan 17.gün sonra yap demişti benim testi aldığım yer. Hemen adet oluveriyom bir yaşayamadım şu güzel şeyi

İnşallah en kısa zamanda yaşarsın canım benim

Herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım benimde martın 1 i bat Kendimi bu ay ovulasyon ile takip ediyorum pcos oldugu için genelde reglilerim çok geç geliyor bu ay adet biter bitmez sogan suyu içtim ve aylardır ilk defa yumurtlama yakaladım sanırım .. bir gebenin günlügünden aldım testleri , sayfada takip eden kişi 18.02 de yumurtladıgımı söyledi , aklımda tereddüt var ama sanki yeteri kadar koyu degil gibi geliyor bana , psikolojik olarak da belirti yaşıyorum sizce bu ay yumurtlamışmıyım ? İkinci resimdede 18 şubatta yaptıgım testin 10 dakika sonra halini koyuyorum..

Eklentiler

• 80776873-EFF5-4CEF-AFFB-33F6D8A03FFB.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 52
  • C29C28ED-4B93-483C-8616-C76997EEF068.jpeg
    105,9 KB · Görüntüleme: 57
Hadi inşallah, genelde ovül döngüsünün ortasına denk geliyo benim 28 gün tam 14. Günde yumurta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…