Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En mantıklısı adet olmazsan 😂yok erken yok normal test kafayı yiyor insan 🙈bat beklemek olmazsan test yapmak. Yumurtlamadan 17.gün sonra yap demişti benim testi aldığım yer. 😂Hemen adet oluveriyom bir yaşayamadım şu güzel şeyi 🙈
Inşallah bu ay yaşarsın canım. Ama ben malesef adet gecikmeyi bekleyemiyorum. Çünkü ne kadar erken öğrenebilirsem benim için o kadar iyi. Kan sulandırıcı iğneyi vurulmam lazım. Aksi takdirde bat''tan 1 hafta sonra düşükle gerçekleşiyor 😭

Kizlar benim bugün 19. Günüm test yapsam cikarmi sizce yumurtlamadan sonraki 9.günüm valla strestenmi nedir midem bulaniyo hafif dalgalaniyo buay bi gecmedi gitti yaa

Eklentiler

• 20210217_160231.jpg
    20210217_160231.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar benim bugün 19. Günüm test yapsam cikarmi sizce yumurtlamadan sonraki 9.günüm valla strestenmi nedir midem bulaniyo hafif dalgalaniyo buay bi gecmedi gitti yaa
Çatlamadan sonraki 7. Gün mü oluyor? Cikmazz :KK20: kanda bile çıkmaz şuan. Minimum 11 gün bekle daha sağlıklısı 12 😊

Inşallah bu ay yaşarsın canım. Ama ben malesef adet gecikmeyi bekleyemiyorum. Çünkü ne kadar erken öğrenebilirsem benim için o kadar iyi. Kan sulandırıcı iğneyi vurulmam lazım. Aksi takdirde bat''tan 1 hafta sonra düşükle gerçekleşiyor 😭
Canımm bende kan sulandırıcı kullanmam lazım sen o zaman bata
1 hafta kala kan versene

O kötü durum tabi ki erkenden önlem almak gerekiyor canım 😌özel durum başka 😉

Evet öğretmenim. Günlerdir işin içinden çıkamadım. Yaşım daha genç olsa veya önceden doğum yapmış falan olsam olurum aşı ama 31 yaşındayım ilk çocuğum olucak, denemede 4. Ayımız hemen olan bişey değil. Belki tedavi görmem gerekicek. Daha fazla süreyi de uzatmak istemiyorum. Malum 1 yıl geçmeden tedavi vs hiçbişeye bakmıyor doktorlar. Sanırım aşı olmucam. Zaten olsam 6 ay koruyor aşı 6 ay sonra bidaha. E ben ne zaman hamile kalıcam🤭 böyle dişünüp duruyorum hala. Siz karar verdiniz mi hocam?
Ben de öğretmenim. Bu korunmak meselesi yüzünden aşı olmak istemiyorum. Yaşım 37 ikinciyi istiyoruz ve 2,5 yıldır bekliyoruz. Bu yüzden korunmak istemiyorum. Ama aşı olmak istemiyorum deme hakkımız olacak mı acaba 🤔

Canımm bende kan sulandırıcı kullanmam lazım sen o zaman bata
1 hafta kala kan versene
Canım bat 22 mart. Dr. Gününe 4-5 gün kala kan ver dedi. 3 aydır bekliyoruz bakalım inş. bu ay son bulur. Gınaa geldi artık sağlık ocağı günün geçsin öyle yaptır demesinden her seferinde söylemekten yoruldum hemşire yorulmadi.

Canım bat 22 mart. Dr. Gününe 4-5 gün kala kan ver dedi. 3 aydır bekliyoruz bakalım inş. bu ay son bulur. Gınaa geldi artık sağlık ocağı günün geçsin öyle yaptır demesinden her seferinde söylemekten yoruldum hemşire yorulmadi.
Laftan anlamıyorlar ki çoğu zaman dinlemiyorlar bile bata daha çok varmış hayırlısı olsun inşallah

Herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım 🌸 benimde martın 1 i bat 🙏🏻 Kendimi bu ay ovulasyon ile takip ediyorum pcos oldugu için genelde reglilerim çok geç geliyor bu ay adet biter bitmez sogan suyu içtim ve aylardır ilk defa yumurtlama yakaladım sanırım .. bir gebenin günlügünden aldım testleri , sayfada takip eden kişi 18.02 de yumurtladıgımı söyledi , aklımda tereddüt var ama sanki yeteri kadar koyu degil gibi geliyor bana , psikolojik olarak da belirti yaşıyorum :KK43: sizce bu ay yumurtlamışmıyım ? İkinci resimdede 18 şubatta yaptıgım testin 10 dakika sonra halini koyuyorum..
Bence 17-18 yumurtlama sonra çatlamış canım

Çatlamadan sonraki 7. Gün mü oluyor? Cikmazz :KK20: kanda bile çıkmaz şuan. Minimum 11 gün bekle daha sağlıklısı 12 😊
Yaptim cikmadi zaten yaaa bu ayi ben geciremiyorumm inadina yavas akiyo zaman 🤭evde test bol olunca her dakika kani kayniy8 insanin🤭 12.gün sanirim catlama dimi 10.11 ikiside yumurtlama oluyo

Eki Görüntüle 2788965
Kızlar sabahki gebelik testimi simdi incelemeye aldim hayalet cizgi var ama bu kuruma cizgisidir di mi hic heveslenmiyim
Kuruma çizgisi büyük ihtimalle .İki defa başıma geldi..Emin olmak için yarın tekrar yapın bence .Varsa tekrar çıkacaktır .Güzel haberler almanizi dilerim .🙂

Ovulasyonu değerlendirdik üzerinden 4 gün geçti bugün ayaklarım çok üşüyor. çorap battaniye vs . ilk gebeliğimde de böyle olmuştu ama yine de emin olamıyorum. bu kadar erken belirti vermez herhalde en erken ne zaman test yapılabilir arkadaşlar bilgisi olan var mı

Ovulasyonu değerlendirdik üzerinden 4 gün geçti bugün ayaklarım çok üşüyor. çorap battaniye vs . ilk gebeliğimde de böyle olmuştu ama yine de emin olamıyorum. bu kadar erken belirti vermez herhalde en erken ne zaman test yapılabilir arkadaşlar bilgisi olan var mı
Ay valla bende kızımda çok üşümüştüm hatırlıyorum. Ayaklarım acayip üşüyordu Bat a 3 gün kala öğrenmiştim kızımda. Ovülasyondan 5 gün geçti ama bende de ayak üşümesi varda😬 bu kadar erken miydi emin değilim 🤗
Ay ne olur bu ay güzel haberler alalım.. ❤️

Ay valla bende kızımda çok üşümüştüm hatırlıyorum. Ayaklarım acayip üşüyordu Bat a 3 gün kala öğrenmiştim kızımda. Ovülasyondan 5 gün geçti ama bende de ayak üşümesi varda😬 bu kadar erken miydi emin değilim 🤗
Ay ne olur bu ay güzel haberler alalım.. ❤️
Bu ay bende cok üsüyorum hadi hayirlisi🤭 burasi suan bahar havasi var millet tshirtle disardaydi bugün ben montla atkiyla gezdim halada diyorum bi hirka dahami giyseydim diye🤣 ama benim hep hüsra 2 yil oldu pek ümidim yok yine bakalim

Herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım 🌸 benimde martın 1 i bat 🙏🏻 Kendimi bu ay ovulasyon ile takip ediyorum pcos oldugu için genelde reglilerim çok geç geliyor bu ay adet biter bitmez sogan suyu içtim ve aylardır ilk defa yumurtlama yakaladım sanırım .. bir gebenin günlügünden aldım testleri , sayfada takip eden kişi 18.02 de yumurtladıgımı söyledi , aklımda tereddüt var ama sanki yeteri kadar koyu degil gibi geliyor bana , psikolojik olarak da belirti yaşıyorum :KK43: sizce bu ay yumurtlamışmıyım ? İkinci resimdede 18 şubatta yaptıgım testin 10 dakika sonra halini koyuyorum..
18.02 yumurtan pik doğru demiş canım. Birgün sonrada çatlamış 🤗öyle arada lh var olduğu çıkar testlerde sonraki paylaştığın testte bir anlam yok o yüzden. sen bat gününü bekle 😇🙈 inşallah tutmuştur denemen dilerim 🙏

Kızlar ankarada olan var mi aranizda. Sinirim bozuldu bu nasıl özel bir hastane anlamadım yaa. Dr. Fsh da istemiş diğer hormonlar cıktı. E-nabizdan dikkat etmesem dr. istememiş diyecem. Ama istemiş hastane bunu çıkarmamış. Ya da bu fsh sonucu geç mi çıkıyor anlamadım

X