Inşallah bu ay yaşarsın canım. Ama ben malesef adet gecikmeyi bekleyemiyorum. Çünkü ne kadar erken öğrenebilirsem benim için o kadar iyi. Kan sulandırıcı iğneyi vurulmam lazım. Aksi takdirde bat''tan 1 hafta sonra düşükle gerçekleşiyorEn mantıklısı adet olmazsanyok erken yok normal test kafayı yiyor insan bat beklemek olmazsan test yapmak. Yumurtlamadan 17.gün sonra yap demişti benim testi aldığım yer. Hemen adet oluveriyom bir yaşayamadım şu güzel şeyi
Yani inşallah öyledir diyelim o zamanValla kesinlikle öyle bazıları da vücut kendini hamileliği hazırlıyor ilk defa gecikti diye bana böyle dediler daha çok umutlandım
Yarin sabah yeniden yapicam varsa cikar inşallah negatif cikarsa da adeti beklerimAyy hadi hayırlısı canım. Senin yerinde olsam 2 gün sonra testi yenilerim. Bize güzel haberlerle gelirsin inşallah
Çatlamadan sonraki 7. Gün mü oluyor? CikmazzKizlar benim bugün 19. Günüm test yapsam cikarmi sizce yumurtlamadan sonraki 9.günüm valla strestenmi nedir midem bulaniyo hafif dalgalaniyo buay bi gecmedi gitti yaa
Canımm bende kan sulandırıcı kullanmam lazım sen o zaman bataInşallah bu ay yaşarsın canım. Ama ben malesef adet gecikmeyi bekleyemiyorum. Çünkü ne kadar erken öğrenebilirsem benim için o kadar iyi. Kan sulandırıcı iğneyi vurulmam lazım. Aksi takdirde bat''tan 1 hafta sonra düşükle gerçekleşiyor
O kötü durum tabi ki erkenden önlem almak gerekiyor canımInşallah bu ay yaşarsın canım. Ama ben malesef adet gecikmeyi bekleyemiyorum. Çünkü ne kadar erken öğrenebilirsem benim için o kadar iyi. Kan sulandırıcı iğneyi vurulmam lazım. Aksi takdirde bat''tan 1 hafta sonra düşükle gerçekleşiyor
Ben de öğretmenim. Bu korunmak meselesi yüzünden aşı olmak istemiyorum. Yaşım 37 ikinciyi istiyoruz ve 2,5 yıldır bekliyoruz. Bu yüzden korunmak istemiyorum. Ama aşı olmak istemiyorum deme hakkımız olacak mı acabaEvet öğretmenim. Günlerdir işin içinden çıkamadım. Yaşım daha genç olsa veya önceden doğum yapmış falan olsam olurum aşı ama 31 yaşındayım ilk çocuğum olucak, denemede 4. Ayımız hemen olan bişey değil. Belki tedavi görmem gerekicek. Daha fazla süreyi de uzatmak istemiyorum. Malum 1 yıl geçmeden tedavi vs hiçbişeye bakmıyor doktorlar. Sanırım aşı olmucam. Zaten olsam 6 ay koruyor aşı 6 ay sonra bidaha. E ben ne zaman hamile kalıcamböyle dişünüp duruyorum hala. Siz karar verdiniz mi hocam?
Canım bat 22 mart. Dr. Gününe 4-5 gün kala kan ver dedi. 3 aydır bekliyoruz bakalım inş. bu ay son bulur. Gınaa geldi artık sağlık ocağı günün geçsin öyle yaptır demesinden her seferinde söylemekten yoruldum hemşire yorulmadi.Canımm bende kan sulandırıcı kullanmam lazım sen o zaman bata
1 hafta kala kan versene
Laftan anlamıyorlar ki çoğu zaman dinlemiyorlar bile bata daha çok varmış hayırlısı olsun inşallahCanım bat 22 mart. Dr. Gününe 4-5 gün kala kan ver dedi. 3 aydır bekliyoruz bakalım inş. bu ay son bulur. Gınaa geldi artık sağlık ocağı günün geçsin öyle yaptır demesinden her seferinde söylemekten yoruldum hemşire yorulmadi.
Benim başına geldi kızımda sabah yaptım negatif akşammokuldan geldim silikti ve hamileydim kızıma bence hamilesin canımCatlamadan sonraki 10. Gün normal gebelik testi yaptim
Bence 17-18 yumurtlama sonra çatlamış canımHerkese merhaba bende aranıza yeni katıldımbenimde martın 1 i bat Kendimi bu ay ovulasyon ile takip ediyorum pcos oldugu için genelde reglilerim çok geç geliyor bu ay adet biter bitmez sogan suyu içtim ve aylardır ilk defa yumurtlama yakaladım sanırım .. bir gebenin günlügünden aldım testleri , sayfada takip eden kişi 18.02 de yumurtladıgımı söyledi , aklımda tereddüt var ama sanki yeteri kadar koyu degil gibi geliyor bana , psikolojik olarak da belirti yaşıyorum sizce bu ay yumurtlamışmıyım ? İkinci resimdede 18 şubatta yaptıgım testin 10 dakika sonra halini koyuyorum..
Yaptim cikmadi zaten yaaa bu ayi ben geciremiyorumm inadina yavas akiyo zamanÇatlamadan sonraki 7. Gün mü oluyor? Cikmazzkanda bile çıkmaz şuan. Minimum 11 gün bekle daha sağlıklısı 12
Kuruma çizgisi büyük ihtimalle .İki defa başıma geldi..Emin olmak için yarın tekrar yapın bence .Varsa tekrar çıkacaktır .Güzel haberler almanizi dilerim .Eki Görüntüle 2788965
Kızlar sabahki gebelik testimi simdi incelemeye aldim hayalet cizgi var ama bu kuruma cizgisidir di mi hic heveslenmiyim
Ay valla bende kızımda çok üşümüştüm hatırlıyorum. Ayaklarım acayip üşüyordu Bat a 3 gün kala öğrenmiştim kızımda. Ovülasyondan 5 gün geçti ama bende de ayak üşümesi vardaOvulasyonu değerlendirdik üzerinden 4 gün geçti bugün ayaklarım çok üşüyor. çorap battaniye vs . ilk gebeliğimde de böyle olmuştu ama yine de emin olamıyorum. bu kadar erken belirti vermez herhalde en erken ne zaman test yapılabilir arkadaşlar bilgisi olan var mı
Bu ay bende cok üsüyorum hadi hayirlisiAy valla bende kızımda çok üşümüştüm hatırlıyorum. Ayaklarım acayip üşüyordu Bat a 3 gün kala öğrenmiştim kızımda. Ovülasyondan 5 gün geçti ama bende de ayak üşümesi vardabu kadar erken miydi emin değilim
Ay ne olur bu ay güzel haberler alalım..
18.02 yumurtan pik doğru demiş canım. Birgün sonrada çatlamışHerkese merhaba bende aranıza yeni katıldımbenimde martın 1 i bat Kendimi bu ay ovulasyon ile takip ediyorum pcos oldugu için genelde reglilerim çok geç geliyor bu ay adet biter bitmez sogan suyu içtim ve aylardır ilk defa yumurtlama yakaladım sanırım .. bir gebenin günlügünden aldım testleri , sayfada takip eden kişi 18.02 de yumurtladıgımı söyledi , aklımda tereddüt var ama sanki yeteri kadar koyu degil gibi geliyor bana , psikolojik olarak da belirti yaşıyorum sizce bu ay yumurtlamışmıyım ? İkinci resimdede 18 şubatta yaptıgım testin 10 dakika sonra halini koyuyorum..
İnşallah güzel haberler alırızAy valla bende kızımda çok üşümüştüm hatırlıyorum. Ayaklarım acayip üşüyordu Bat a 3 gün kala öğrenmiştim kızımda. Ovülasyondan 5 gün geçti ama bende de ayak üşümesi vardabu kadar erken miydi emin değilim
Ay ne olur bu ay güzel haberler alalım..