Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bi sorum daha olacak sizlere yumurtlama dönemim bitti ovulasyon testinde t çizgisi baya silik çıkıyor teste devam ediyorum ama ilişki adet dönemine kadsr devam mı etmeli bi bilgisi olan var mı acaba?
Ovulasyon döneminde pik oldu çatlama gördüyseniz teste devam etmenize gerek yok. Silik çıktığında herşey olmuştur olması gerektiği gibi. Gerisi Allah kerim deyip beklemektir 😉Testine devam etmene gerek yok birde boşuna harcama testini. Ovulasyon bittiyse devam etmenize gerek yok. Çünkü boşa olan bir durum olur. İlişkiye gelince keyfi ilişki olacaksa onu da siz bilirsiniz canım ama bebek için devam etmeyin derim 😊

Benimde 3 gündür ısınmıyor ayaklarım 2 kat çorap giyiyorum yine nafile,1 hafta oldu ovulasyondan bu yana. Ay bu mesajları okuyunca bi ümitlendim tüh 🙈 birde baktım başka başlııklara, çok olmuş bunu belirti olarak yaşayan
Benimde yarın bir hafta olucak canım inşAllah bebişin vardır o belirti veriyordur 🙏🏻😊 ne zaman gebelik testi yapmayı düşünüyorsun ? :)

Benimde 3 gündür ısınmıyor ayaklarım 2 kat çorap giyiyorum yine nafile,1 hafta oldu ovulasyondan bu yana. Ay bu mesajları okuyunca bi ümitlendim tüh 🙈 birde baktım başka başlııklara, çok olmuş bunu belirti olarak yaşayan
Benimde oyle her yumurtlama sonrasi geceleri ozellikle buz gibi oluyor ve sitma gibi titreme geliyor bendeki bence gebelikle alakali degil ama umarim sizlerinki bununla alakalidir☺️

Eğer bugün yumurtlama olursa eşim vardiyada ve 4 gün ilişki olmamış olacak.Aksam olacaktı ben hastanelik olduğum için olamadı. Ertesi gün gelecek eşim catlamayı degerlendirebilirim belki ama benim bu ay yine denk gelmeyecek olmayacak bence. Bakalım daha kaç ay daha deneyeceğiz 😔

Eğer bugün yumurtlama olursa eşim vardiyada ve 4 gün ilişki olmamış olacak.Aksam olacaktı ben hastanelik olduğum için olamadı. Ertesi gün gelecek eşim catlamayı degerlendirebilirim belki ama benim bu ay yine denk gelmeyecek olmayacak bence. Bakalım daha kaç ay daha deneyeceğiz 😔
Ay canım senin işin de zor yaaa 😔 sen artık kocanı bulduğun her anı değerlendircen olacaksa olacak

Cahilliğime verin pik oldu demek ne oluyor yani yumurta çatlamış mı oluyor. Yoksa yumurtladın demek mi oluyor
Estagfurullah, Ovulasyon testi kullandinmi hic ? Once olgunlasiyo ,sonra 1yada 2gun o sekilde duruyo, sonra da catliyo. Buarada ovulasyon testteki 2.cizgi yawas yawas koyulasiyo , pik dediginde ikiside esit kopkoyu cikiyo , catladi dedigimizdede 2.cizgi siliklesip bitiyo .

Yok canım 8 yaşında kızım. İkincisini yapmaya niyetimiz yoktu. Denemedim o yüzden. Ama şimdi karar verdik. Ama işte deniyoruz olmuyor 😁
Almanya sıkıntılı valla. Teyzem Almanya da yaşıyor. Tüp bebek ile 10 senenin sonunda bebek sahibi oldu ama Türkiye de yaptırdı tüp bebeği.
Allah olmayana evlat dileyene kardeş.. Herkesin gönlündekini versin.. 🤲🤲

Evet benimde bu ay normal olmazsa, polipi alıp tüp deneyeceğiz.

14 gün genelde yumurtlama oluyor ya benim 12. Gün olmuş. Oda işte erken yumurtlama oluyor.
anladın 8-9 10 falanda olabilir mi acaba hiç duydun mu

Kızlar rahmin ters olması bebek konusunda bir engel mi?

Kızlar rahmin ters olması bebek konusunda bir engel mi?
Aşağıda ekledigim resimde böyle yazıyor canım internette. Ama en iyi teşhisi seni muayene eden dr. daha iyi bilir yapısı biçimi duruşunu ultrasonda daha iyi gören doktordur. Lâkin internette engel olmadığına dair bir bilgi var

Eklentiler

• Screenshot_20210224-090705_Chrome.jpg
    Screenshot_20210224-090705_Chrome.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 19
Aşağıda ekledigim resimde böyle yazıyor canım internette. Ama en iyi teşhisi seni muayene eden dr. daha iyi bilir yapısı biçimi duruşunu ultrasonda daha iyi gören doktordur. Lâkin internette engel olmadığına dair bir bilgi var
Evet bende okudum çok teşekkür ederim, aslında bir kez hamile kaldım ama 9. Hafta kalbi durdu, doktorum yeni söyledi bu durumu 🤷‍♀️

Ilk gebeliginiz de mi kalbi durdu. Belki altında yatan başka sebepler olabilir. Genetik olarak. 2-3 düşükten sonra ancak bakıyorlar genetiginize. Yani illa 2-3 kere aynı acıyı yaşadıktan sonra malesef tedavi amaclı birşeyler yapıyorlar. Ben yaşadığım için söylüyorum. Allah yardımcımız olsun
Evet bende okudum çok teşekkür ederim, aslında bir kez hamile kaldım ama 9. Hafta kalbi durdu, doktorum yeni söyledi bu durumu 🤷‍♀️

Ilk gebeliginiz de mi kalbi durdu. Belki altında yatan başka sebepler olabilir. Genetik olarak. 2-3 düşükten sonra ancak bakıyorlar genetiginize. Yani illa 2-3 kere aynı acıyı yaşadıktan sonra malesef tedavi amaclı birşeyler yapıyorlar. Ben yaşadığım için söylüyorum. Allah yardımcımız olsun
Bana da ilk testleri yapma dediler ama ben 3 aydır uğraşa uğraşa trombofoli ve genetik testini verdim, genetik çıkmadı ama trombofoli de 2 genimde sıkıntı çıktı pıhtılaşmam varmış. Şimdi hamile kalırsam iğne ile devam edeceğim öncesi de coraspirin başladım. Sizin de mi bebek kaybınız oldu?

kızlar show tv de banu çiftçi var kadın doğum uzmanı izlemek isterseniz :) çok ilginç kadının çocuğu yokmuş menopoz olmuş çok üzüldüm :KK43:
Yaaa nasip işte gerçekten.. bir sürü insana doğum yaptırıp tedavi ediyor ama bu durumdan mahrum çok zor bir durum.. gerçekte bazı şeylere gönülden iman edip razı olmak gerekiyor demekki. yoksa insan düşününce kafayı yer . Çevreye bakınca cahil cühela bir sürü çocuk doğuran bakmayan insan var. Ama herkese nasip edilen farklı demekki..

Kizlar bu sabahki testimde de silik çıktı :bicak:
IMG_20210224_085337.jpg

Işıkla falan oynayinca daha iyi gözüküyor ya yoksa keşke hic cikmasa da heveslenmesem

Kan verecek kadar cesaretim yok adet belirtilerim fazla öyle kendi kendime psikolojik acı çekiyorum resmen

X