Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu yazın o kadar doğru ki canım. Nerde cahil annelikten haberi olmayan kadının çocukları var nerde hasret anne olmak isteyen kadının elleri boş böyle sınavlar olmasın kimsenin ya üzülüyorum. Hemde çooook üzülüyorum bunu derken bile içim sökülüyor

Kizlar bu sabahki testimde de silik çıktı
Eki Görüntüle 2789323

Işıkla falan oynayinca daha iyi gözüküyor ya yoksa keşke hic cikmasa da heveslenmesem
Şimdi buna bakarken uzun cizgisi varsa testin kuruma çizgisi oluyor ama o gölge gibi silik çizgi ise olablr hevesini kırmak da değil amacım asla yinede heveslenme sonrası çok üzücü oluyor. Böyle çok gördüm ama sonu hüsran olan birisi olarak diyorum. En azından testte pembeyi görmeden kendini heveslendime kuzum

Evet canım 3 düşük, 1 sağlıklı doğum, 1 düşük. Bende de pıhtılaşma var. Bende iğne kullanacağım malesef. Çok iyi yapmışsın uğraştığına. Doktorlara kalsa işimiz harap. Ben her zaman araştırıp doktora giderim. Doktorlar da dersine çalışıp gelmişsin derler :)

Ben ilk hamile iken öyle rahattım ki doktora fazla bişey sormaz etmez modda doktorum en sakin hastamsın diyordu adam şimdiki panik hallerime baktıkça şok

Sizde hangi genler bu arada?

Benimde 1 düşük oldu kalbi durdu 8 haftalıkken olblr ilk hamilelik dediler. Bende derslerimi çalışanlardan oldum gözlerinde ailemde kan pıhtılaşması hastalığı olanlar var. Hertürlü testi yaptım buna gelince 1 düşük diye yaklaşmıyorlar bir kere hamile kaldım nasıl kaldığımı bende bilmiyorum o zaman ısrarla kırk yol denedim yapmadılar korkuyorum bende öyleysem diye doktoruma bunu söylesem biliyorum beni kıracak zaten düşük sonra 1 yılı geçti bebeğim yok

Bana da yapma dediler ilk düşük diye ama iyiki yaptırdım bende pıhtılaşma çıktı

Aşağıya resim ekledim cnm inş. görebiliyorsundur. Ayrıca protein S'de düşük
Evet gördüm ben protein s baktırmadımbu MTHFR genleri sıkıntı olanlar folik asiti folat formda kullanmalıymış bana öyle demişti doktorum

Kuzum sen de desene Allah korusun ama 3 düşük yaptım diye. Nereden bilecekler. Ben evet 3 düşükten sonra araştırıldı ama gerçek mi değil mi araştırmadılar yani ne kadar düşük yaptığım. Üstelik git araştırma hastanesine genetik bölüme git benim 2 düşüğüm var ailede de pıhtılaşma var gebelik düşünüyorum yine sonu hüsran olmasindan endiseleniyoruz dersen hemen yaparlar diye tahmin ediyorum. Özellikle belirt yani ailede böyle bir durumun olduğunu.

Evet gördüm ben protein s baktırmadımbu MTHFR genleri sıkıntı olanlar folik asiti folat formda kullanmalıymış bana öyle demişti doktorum
Evet cnm kullanıyorum 3 aydır. Protein C ve S bunlarda düşüğe etki edebiliyormuş. Bir takım da küçükken geçirdiğimiz kızamık, kızamıkçık testleri de yapıldı (rubella, elisa, IFAT) denen testlerde yapıldı çok şükür onlarda bir sıkıntı yok

Ağrısı sancısı olan var mi? Iki büklüm oturuyorum sırtıma kadar ağrıyor nefesim falan kesiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…