Amin canım.olsun nasip böyleymiş. Sınadı Rabbim belkide bizi. İnşallah sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza en iyisi nasip olsunn ❤Gözlerim doldu okurken canım zor çok iyi biliyorum 3 aya kadar bekledim bnde bi şey yok kese vardı ama bebek yoktu Amin Allah kimseye yaşatmasın
Hadi inşallah bekliyorumEbuş abla napsın iki uşakla birde video çekecekti kadın hangi birine baksındm toplu bakar er geç döner o dönene kadar canı çıkar insanın ama döner
Öyle valla imtihan her zmn şükrediyrm doğru zamanda gelecek bize bebişlerimiz inşallahAmin canım.olsun nasip böyleymiş. Sınadı Rabbim belkide bizi. İnşallah sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza en iyisi nasip olsunn ❤
Benimde 13-14 pik oluyor genelde ama bakalımBen de oyle olur diye korkuyodum da koyulasmaya basliyo 11. Gun bugun herlade 14. Gun pik olur
Ediyorum canım ne bileyim hiç çizgi göremeyince ne oluyoruz dedimneden bu kadar fazla gün var iğne ve bat arası ben bugün iğne oldum 14 gün sonra test yapacağım adet döngümmde 28 gündür. acaba sizin dööngünüz mü uzun ?
ben 14. gün pik gördüm birden şak diye pik yaptı seninde öyle olabilir.
adetin geciktiyse artık eski döngünü takip etme bence. yeni döngün oluştu artık eski takvimi unut
14. gün pik oldu devam et testlere bende çok umutsuzdum.
yaa inşallah hamilesindir canım neden 2,80 çıksın ki 1,20 den az olur genelde bilemedim
İnşallah benimde olur ilk yaptığım ay olmadı yumurtlama geçen ay 13. Gün oldu bu ay bugün 12. Gün idi bakalım bekliyorum yarın falan amaCanım benimde testim 13. Gün çok silik, 14. Gün yjmurtlama oldu, gecikecek heralde digordum ama gününde oldu
Farkedince yazacaktır sen paylaş bizimle hemen küsmeNiyetim zaten kötü düşünmek değil asla. Fakat üzüldüm. Bende burda sizlerle mart ayında gelişmeleri takip etmek fikir alışverişi yapmak bat günlerini değerlendirmekti. Yoksa vakit geçmiyor. Neyse önemli değil. Teşekkürler cnm
İlgin alakan için çok tşk ederim cnm. Inşallah buradaki herkes ama herkes o muhteşem habere kavuşur sağ-salim kucağına alır temennisi ileFarkedince yazacaktır sen paylaş bizimle hemen küsmeben batim mart sanarak geldim buraya erken yumurtladim bat şubat suanda. Ama buraya yazmaya devam ediyorum
Yok canım 8 yaşında kızım. İkincisini yapmaya niyetimiz yoktu. Denemedim o yüzden. Ama şimdi karar verdik. Ama işte deniyoruz olmuyorYaaa 6 ay icinde ilki oldu öylemi ikinci icinde 8 yildirmi ugrasiyosun canimm inankii cok zor hersey sil bastan oglumda 2 yil vajinismus 2 yilda bebek icin ugrasdim bide Almanyada öyle türkiyedeki gibi takipler yok ya kadin dojtoru yada tüp bebek merkezi suanda bile hani sadece bekleyin diyolar yada asilama deneyelim diyolat sorunu cözelim diyen yok oglumdada öyle oldu arastirarak bisiler kullandi esim 2. Ayina hamile kaldim bubdada ama uzun zamabdir kullaniyo bakalim yaa rabbim evlatlarimiza kardes nasip etsinn olmayanlarada evlat nasip etsin
Evet benimde bu ay normal olmazsa, polipi alıp tüp deneyeceğiz.Bu polip bende de var. almazsak tup bebek yapilmaz dedi doktor
14 gün genelde yumurtlama oluyor ya benim 12. Gün olmuş. Oda işte erken yumurtlama oluyor.erken yumurtlama ne demek ?
Canım ya bu ebru abla kimBencede olmuşsen ilişki yap bu akşam yarın tekrar denersin koyuluk kimi kadınlarda 2 gün sürebiliyor sende nasıl bilmiyorum da. Yarın tekrar yap ne olacak bakalım silikleşirse çatlamış demektir. Bu gece değerlendir yarın gece yapma ilişki sonra ki gecede yap. Ebru ablaya da yolla o ne diyor bak istersen birde sana şunu diyeyim yumurtlama takviminden çok oynamıyor ovulasyon testi de düzenli adet görüyorsan onu da dikkate almıştım ben
Medikal firma sahibi / Eczacı teknikeri. Instegramda ve youtube de kanalı var videolar çekiyor bilgilendiriyor. Instegramda (birgebeningunlugu) diye yazarsan çıkar cnm takip edebilirsin.Canım ya bu ebru abla kimtüm gün bankada çalışıyorum çok sık giremiyorum da bazen kaçırıyorum
Birkaç arkadaş var burada birgebeningünlüğü diye sayfa varya oradan test almışlarCanım ya bu ebru abla kimtüm gün bankada çalışıyorum çok sık giremiyorum da bazen kaçırıyorum
Ağzın bal yesin inşallah benim değerim de yükselir bekleyen herkes bir an önce kavuşur inşallah yavrusunaCanım hemen üzülme ben geçen topikten geldim orda yanlış hatırlamıyorsam değeri böyle olup yükselen vardı bunu diyince de ümitlendirmiş gibi oldum ama sen Allaha tevekkül et inşallah hamiş olursun
Öğretmensiniz sanırım? Aşı olacak mısınız? Bende sizin gibi çok kararsızım aşı olmak istemiyorum gebelik düşündüğüm için ama çok kararsızımValla iyi değilim ya kafam çok karışık. Aşı olucaz ay sonu. Olsam mı olmasam mı yaş oldu 31. 4. Ay denemede hemen de olan bişe değil çocuk. Aşı olayım erteleyeyim desem belki sorun var hemen olmucak bu sefer yaş ilerlicek iyice. Kafayı yicem düşünmekten napayım diye. Sen nasılsınBenim cevap baya uzun oldu
Medikal firma sahibi / Eczacı teknikeri. Instegramda ve youtube de kanalı var videolar çekiyor bilgilendiriyor. Instegramda (birgebeningunlugu) diye yazarsan çıkar cnm takip edebilirsin.
Ahahha ay anladım şimdi. Sağolun kızlar. Kim diyorum ya bu ebruBirkaç arkadaş var burada birgebeningünlüğü diye sayfa varya oradan test almışlartabi ki bende ondan almıştım kullanmıştım sayfadaki ablanın adı da ebru çok tatlı şeker bir kadın konuşması filan sevmemek elde değil arkadaş ablanda dönmedi diye espri yapmış bana
İnşallah canımAğzın bal yesin inşallah benim değerim de yükselir bekleyen herkes bir an önce kavuşur inşallah yavrusuna
Sadece nickimin adini yazdiginiz icin bildirim gelmemis basina @ yazmak gerekiyor yeni gordum mesaji aksam ekleyeceğimLavi12 5-6 gün önce yazdım tabloya eklemedin. 1-2 gün önce seni etiketleyerek yine yazdim eklemedin. Listeye ekleme sonlanmıştır diye yazı yazmışsın. Neyse geç kaldım olsun dedim. Dün yine yazanlar olmuş tabloya eklemissin. Ben anlamadım bu işten. Canın sağolsun
Ne demek bak bak bazen canlı yapıyor doktorlar geliyor katılıyor istediğimiz soruları soruyoruz ama sira zor gelmiyor ama başkalarının sorduklarını dinleyerekk fikir sahibi oluyorum bilgi sahibi oluyorumAhahha ay anladım şimdi. Sağolun kızlar. Kim diyorum ya bu ebrubakayım bende ne anlatıyor diye
Vanım ben 24 -25 günde bir regl oluyorum yumurtlamam 8.-9. gün sonra oluyor...neden bu kadar fazla gün var iğne ve bat arası ben bugün iğne oldum 14 gün sonra test yapacağım adet döngümmde 28 gündür. acaba sizin dööngünüz mü uzun ?
Cahilliğime verin '@' yazmayı unutmuşumSadece nickimin adini yazdiginiz icin bildirim gelmemis basina @ yazmak gerekiyor yeni gordum mesaji aksam ekleyeceğim
Valla artık bi çok şeyi biliyor olduk ama illa bi soru takılıyor kafamıza. Bi daha bi daha duymak öğrenmek istiyoruz umudu hep taşımak içinNe demek bak bak bazen canlı yapıyor doktorlar geliyor katılıyor istediğimiz soruları soruyoruz ama sira zor gelmiyor ama başkalarının sorduklarını dinleyerekk fikir sahibi oluyorum bilgi sahibi oluyorum