Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım valla bu sefer hiç tutmadı birbirini ovu dönemimin sonunda gösteriyor anlamadım gitti Yusra-61
Olsun illa birini tutacak diye birşey yok düzensizliğin verdi durumda var sen lh takip etmeye devam et. Şunu da bil canım her ay yumurtalaman olacak diye durum yok bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor ben görmediğim oldu . Hiç kendini bunaltma.ben senin yarın ki testini merak ediyorum sonuna kadar devam yapmaya. Bu son attığın pik gibi ama yakın gibi de tam tanı koyamadım açıkcası ondan ebru abla daha iyi fikir verir sana. Yanıltmak istemiyorum sonra üzülürüm. Sen testini yapmayı bırakma ebuş abladan gelen msjı bekle o dönecektir sana.

Yani şimdi ne yapayım canım nasıl bir yol izleyeyim

Daha once hic bhcg yaptirmis miydin 2 küsür cikmis ya ondan soruyorum. Ben defalarca test yaptirdim negatifse hep 0,0 bilmem ne çıkıyordu. Sadece hamileligimde yüksek cikti.

Görmemiştir canim sana özel bir uygulama yapmamıştır

evet cuma vuruldum, bat 8 mart :) sizin ne zaman?
neden bu kadar fazla gün var iğne ve bat arası ben bugün iğne oldum 14 gün sonra test yapacağım adet döngümmde 28 gündür. acaba sizin dööngünüz mü uzun ?
günaydın kızlar benım hala silik bir belirginleşmedi gitti :) bugun 13.günüm ve bekliyorumm
ben 14. gün pik gördüm birden şak diye pik yaptı seninde öyle olabilir.
adetin geciktiyse artık eski döngünü takip etme bence. yeni döngün oluştu artık eski takvimi unut
Selam kızlar ben bu ay yine yumurtlama görmeyeceğim herhalde ufacık bir koyulaşma bile yok testlerde bugün reglin ilk gününden sayarsak 12. Gün
14. gün pik oldu devam et testlere bende çok umutsuzdum.

2.80 çıktı Cuma günü tekrar kan vermemi söylediler ya yok ya da çok yeni dediler dün akşam kaset test yaptım negatif
yaa inşallah hamilesindir canım neden 2,80 çıksın ki 1,20 den az olur genelde bilemedim

ya işte ben bu ay hamile kalamazsam bi sonraki ay ilaç kullanıp çatlatmamı vurdursam, ondan takipteyim

Görmemiştir canim sana özel bir uygulama yapmamıştır
Niyetim zaten kötü düşünmek değil asla. Fakat üzüldüm. Bende burda sizlerle mart ayında gelişmeleri takip etmek fikir alışverişi yapmak bat günlerini değerlendirmekti. Yoksa vakit geçmiyor. Neyse önemli değil. Teşekkürler cnm

Valla ben de şaşkın şaşkın bekliyorum anlayamadım neyin nesi

Hımm anladım canım
Yaa sende mi kürtaj oldun sebebi ne merak ettim sakıncası yoksa

Selam kızlar ben bu ay yine yumurtlama görmeyeceğim herhalde ufacık bir koyulaşma bile yok testlerde bugün reglin ilk gününden sayarsak 12. Gün
Canım benimde testim 13. Gün çok silik, 14. Gün yjmurtlama oldu, gecikecek heralde digordum ama gününde oldu

Evet canım biliyorum bazen olmuyor yumurtlama valla hakkımızda hayırlsı ebuş ablana da yazdım ama dönmedi bana

Adetin 13.gunu yumurtlamak istiyrm artikkk geçen ay 16.gunde yumurtlama oldu bu ay erken olur inşaallah

Eklentiler

• IMG_20210223_171021.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 21
kızlar yumurtlamadan sonraki tam 14. gün regl başlar genelde bu düzen şaşmaz diyor internetteki bilgiler. Her ay ovulasyon yapan arkadaşlar bilir, pikten sonra 14. gün mü geliyor
Ben gebelik denemeden once testi denemistim tecrübem şöyle:
Piki gördüm, 2 gün gecti ardindan 14.gun regl oldum. Bu da sunu dogruluyor. Biz pik gördüğümüzde aslinda lh tavan oluyor. Tipki catlatma ignesi gibi 24 36 saat icinde yumurtlama gerceklesiyor. Yumurtlamaya da biz aslında çatlama diyoruz. Catlama oldu mu oldu. Simdi 24 saat de yumurta kendini dölleceyecek sperm hucresini bekliyor. 24 saat icinde ölüyor. Yani pik oldu, ertesi gun yumurtlama( catlama) oldu ertesi gune kadar da yumurta bekledi ve 14. Gün regl basladi. Herkesin aynı mı olur bilemiyorum. Salgiladigimiz lh yumurtlamaya yeterli olur mu olmaz mi bu konu da tamamen nasip.

Canım hemen üzülme ben geçen topikten geldim orda yanlış hatırlamıyorsam değeri böyle olup yükselen vardı bunu diyince de ümitlendirmiş gibi oldum ama sen Allaha tevekkül et inşallah hamiş olursun

Hımm anladım canım
Yaa sende mi kürtaj oldun sebebi ne merak ettim sakıncası yoksa
Sebep yok canım doktorum sağlıksızdı düştü dedi. İlk düşüklerde önemli dgl olabilir dedi. 7hafta 5 günlüktü sancım vardı biraz sonra kanamam başladı doktora gittim kalp atışı yavaşlamış dedi. ilaç verdi gönderdi.ben evde düşürdüm allah kimseye yaşatmasın bana da birdaha yaşatmasın çok zor oldu. Sonra pıhtı kalmış dedi bide kürtaj oldum işte

Gözlerim doldu okurken canım zor çok iyi biliyorum 3 aya kadar bekledim bnde bi şey yok kese vardı ama bebek yoktu Amin Allah kimseye yaşatmasın

Evet canım biliyorum bazen olmuyor yumurtlama valla hakkımızda hayırlsı ebuş ablana da yazdım ama dönmedi bana
Ebuş abla napsın iki uşakla birde video çekecekti kadın hangi birine baksın dm toplu bakar er geç döner o dönene kadar canı çıkar insanın ama döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…