Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Labaquick mi ne. Kaset sanırım internetten sipariş verdim gelmedi henüz

Pik 2 gün sürüyor ve t C den hep koyu çıkar bu gün eşit yarın koyu çıkar 2 gün koyu kalıyor sonra da yavaş yavaş açılıyor benim
Tamam yarın sabahı değerlendir sonra çatlamasını takip et gör için rahat bekle elimden geleni yaptın gerisi Allahın bileceği iş. Bende yumurtam pik birgün olur mesela gündüz pik sonraki sabaha hemen çatlıyor silik aniden çok hafif pembe kalıyor ondan sordum diyecektim hemen çatlarsa sabaha bırakma diye sen yarın sabahı değerlendir sağlıklı sperm sağlıklı yumurtanla döllenir inşlh hamiş kalırsın canım

Tamam çok teşekkür ederim amin inş hepimizin inş bu ay nasip olur hepimize

Açıkçası bende bunu çok merak ediyorum hiç belirti olmadan yumurtalama olmaz mı? Öyle olan varsa bilgilenmek isterim sayfada belirtisiz olan. Mesela akıntı olurdu bende de ama son zamanlarda hep kasık ağrım oluyor yumurtlama günlerimde. Çatlarken de ağrım oluyor aynı aralıklı gelip giden hatta bacağıma vururdu bazen..

Verdim verdim ama sonuç yarın sabah çıkarmış Sabaha kadar çatlamasam bari
Gızz 4 gün çatlamktan bir gece çatlamak iyidir bende gece uyuyamam böyle olunca istemsiz yatağa girer kendimi kandırmaya çalışırım hadi uyu hadi şöyle sabah olmazdı inan sonunda hamile kalsaydım karnım ağrımazdı saçlarımda beyazlarım arttı olan bana oldu takma çatlama demicem bunlar elde olsaydı herkes gıcını devirir uyurdu zaten ne zaman gıcımı devirip uyursam o zaman hamile olan kadınlardan olucam yaşadım test ettim bunu.

Lavi12 merhaba, şubat ayından transfer :)

1-Beklenen Adet Tarihiniz? 4 mart 2021
2-Yaşınız? 41
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? bu ay hiçbir şey kullanmadım normalde impiryl kullanıyorum ve femara ile yumurta geliştiriyordum. bu ay kendi haline bıraktım 1 yumurtam olmuş
4-Ne zamandır deniyorsunuz? 8 aydır deniyorum 4 ay önce hamile kaldım. kimyasal oldu

Ya geçen ay bende bende aynen öyle oldum bunu söylediniz emin oldum. Pik günüm ve çatlama gecem kasık ağrım olmuştu. Çok da emindim kendimden umut bağlamıştım adet olunca çok üzülmüştüm. Doktor demiş ya durumu onaylamış oldum bilmiş oldum ne yaşadığımı tam olarak. Bu bilgi için teşekkürler iyi ki varsınız

Ya ben normalde 28 günde bir regl oluyordum korunmayı bıraktıktan sonra 30 güne bir olmaya başladı 2 aydır karıştırdım o yüzden ovulasyon testi de onayladı bu ay. Ama elimde kalmayınca yapmaya devam edemedim o yüzden yanlış zamanı değerlendirdim bakalım bu ay takibi daha sağlam yapıcam tedbir bizden takdir Allah tan deyip beklicem.

Ben bu ay yumurtlamada ne akıntı gördüm ne bir şey şaşırdım hatta ama akıntı olmayabiliyormuş

Anladım canım teşekkür ederim
Çok teşekkürler içim rahatladı

Merhaba BAT 23-24 Mart gecikmeye göre
YAŞ 32
Cosrapin ve Folbiol Kan Pıhtılaşmam var
2 aydır deniyoruz
Canım aynı bende senin gibi bat tarihlerimiz yakın ve bende de pıhtılaşma sorunu var rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah

Son düzenleme:
Heee şu durum bende öyle oldum geçen ay geç geldi hep 28 günde bir adet olurum. Sonra naptım biliyor musun iki takvim indirdim 28 günde bir adet olsaydım yumurtlamam ne zaman olurdu diğerine 30 adet oldum ne zaman olurdu işaretledim sonra ovulasyon testiyle takip ettim hangi güne denk geliyor diye 28 günde bir adet olduğum güne denk geldi pik ve çatlama bunu iki ay yaptım artık 14.pik onu biliyorum yine tedirgin de olmuyor değilim çilgın işlerle meşgulüm belki ama o benle oynarken bende onla oynuyorum delirdi adetim

Ayy canım ya çok teşekkür ederim duaların için inşallah dediğiniz gibi olur, bir ümit bu ay hsg çektirdim belki denk gelir Amh 0,84 çıkmış canım
Kaç çıktı canım amh? Maşallah test kopkoyu inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın bu ay
Amin canım inşallah teşekkür ederim 0,84 değerim

Eminim zor durumdur içinizdeki durum hsg ile yüksek hamile kalma yaşınız kaç bilmiyorım amh cidden düşükmüş tüp bebek içinde çok geçiktirme olur mu kendin için iyilik olur erken yaptırman bilmem durumun elveriyor mu buna basitmiş gibi konuşmak istemem sizin için bir umut varsa onu da kaybetmeyin ertelemeyin uzatmayın derim sadece

ya ben gaza geldim gebelik testi de aldım eve gelirken kendimi dizginleyemiyorum allah sonumu hayır ede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…