Bunlari ilk idrarla yapmadin ama dimi ovulasyon onla yapilmiyo cunkuBunlar hep ovulasyon canım. Normal gebelik hiç yapmadım daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlari ilk idrarla yapmadin ama dimi ovulasyon onla yapilmiyo cunkuBunlar hep ovulasyon canım. Normal gebelik hiç yapmadım daha
Çıkar çıkar o zaman yumurtlamadan 10 gün gectiyse çıkar zatehNormal aldim cikmaz mi ki adet gunum 1 gun gecmisti
Aspandasla karıştırdım seniBunlari ilk idrarla yapmadin ama dimi ovulasyon onla yapilmiyo cunku
1,2 gün geçsin tekrar yaparsın canım moralini bozma idrara geçmemiştir belki kan verirsin bikaç gün sonraSonuc negatif bu arada
Bugun olurum diye dusunuyorum1,2 gün geçsin tekrar yaparsın canım moralini bozma idrara geçmemiştir belki kan verirsin bikaç gün sonra
Ebru hanima sormustum ben bazi kadinlar 2 gun ustuste yumurtlayabiliyormus. Sebebini bilmiyorum bazen hic yumurtlamiyor o ay yani. Ben 3 ay once bir ay hic yumurtlamadim kacirdim kesin dedim ki 20 gun boyunca takip ettim fenalik geliyo oyle olunca da. Cis nobetiBazımızda yumurtlama 1 gün pik yaparken bazımızda neden 2-3 gün pik olup öyle çatlıyor bilgin varmı canım
Walla sadece tumurtlama gununu degerlendirip baska degerlendirmeden hamile kalanlarda var tum gunleri degerlendirip hamile kalamayan da. Hormonal bir durum sanirim Senin dedigin gibi 2 gun ustuste pik olanda var ya da mesela ayin 15. De bi pik gordu , 24 unde de yine pik gorebilen var 2 kere yumurtlama . Nasil varliklarsak artikBazımızda yumurtlama 1 gün pik yapıp ertesi gün hemen çatlarken bazımızda neden 2-3 gün pik olup öyle çatlıyor bilgisi olan varmı acaba hangisi daha avantajlı yada iyi
Olabilir bi once mesajimda da yazdigim gibi ayda iki kere yumurtlama goren kadin cok fazla.Lekelenmem var iki gündür canım. Ne oluyor bende anlamadım. İki kere mı yumurtladim . Onuda düşünmüyor değilim. Doktora gidecektim. Randevular hep dolu
Yok canım ilk idrarla değilBunlari ilk idrarla yapmadin ama dimi ovulasyon onla yapilmiyo cunku
Mesela benim hep testte 2 3 gun pik olur arka arkaya ben de hep merak ederimEbru hanima sormustum ben bazi kadinlar 2 gun ustuste yumurtlayabiliyormus. Sebebini bilmiyorum bazen hic yumurtlamiyor o ay yani. Ben 3 ay once bir ay hic yumurtlamadim kacirdim kesin dedim ki 20 gun boyunca takip ettim fenalik geliyo oyle olunca da. Cis nobeti
Şuan kanamam varOlabilir bi once mesajimda da yazdigim gibi ayda iki kere yumurtlama goren kadin cok fazla.
Bence bi gebelik testi yapip ona gore gunleri degerlendirYok canım ilk idrarla değil
Hiç ümidim kalmadı. Kanamam arttı. Adet kanamasina doğru gidiyor.Bence bi gebelik testi yapip ona gore gunleri degerlendir
Hayirlisi olmak bi yandan iyi en azindan stresi bitiyoHiç ümidim kalmadı. Kanamam arttı. Adet kanamasina doğru gidiyor.
Lekelenmem var iki gündür canım. Ne oluyor bende anlamadım. İki kere mı yumurtladim . Onuda düşünmüyor değilim. Doktora gidecektim. Randevular hep dolu
Kızlar günaydın.Olabilir bi once mesajimda da yazdigim gibi ayda iki kere yumurtlama goren kadin cok fazla.
Kalça kaslarimla sol bacak Kasım. Çok kasılıyor ve ağrıyor.Kızlar günaydın.
İki kere yumurtluyor olabilirsin. Bu ay benimde öyle oldu çünkü. Doktor takibinde olunca daha net gördüm. Belirtilerimde eşleşti. Hafif lekelenme de oldu. Sancı da. Ve takvimim uygulamasından takip ediyordum. Oraya göre de iki gün erken yumurtlama oldu. Aylardır orayı boşuna mı takip ettim diye düşünmüyorda değilim
Canım nasılsıııın ? Kahverenginin arkası kesildi ha oldum ha olucam dedim 3 gün sürdü bitti gitti bu neyin nesiydi aklımdan bişey geçiyor ama kendimi umutlandırmak da istemiyorumİnşallah öyle birşey değildir benimde öyle oldu kahverengi arkası söküldümbunu ilk defa yaşadım böyle olan var mı bilemiyorum sebebini de strese bağladım.inşlh sen olmazsın arkası gelmez canım