Ben testinizi goremedim bi atar misiniz. Adete yakin 2. Pik hamilelelik ds olabilir 2. Yumurtlama da gebelik testiniz varsa bence test yapip sonra degerlendirinCikmazdir diye yapmadım. Belki yumurtam çatladı o yüzden lekelenme var diye düşündüm. Bu lekelenmeyi değerlendireyim mı
Hadi yaaa ben baya umutlanmıştım onu hayretle okuyuncaGeçen ay denedim onu da
Ben de bu ay sogan suyu denedim deneyenler oldu muHadi yaaa ben baya umutlanmıştım onu hayretle okuyunca
anladım canım sağol açıkladığın için kafalar gitti resmenilişkiden sonra duşta su tutma demek istedi
Ters rahim pozisyonu ne oluyorHadi yaaa ben baya umutlanmıştım onu hayretle okuyunca
Her iki durumda olabilir bugünlerde değerlendirmediysen değerlendir sen yine yumurtlama ise şans hala devam ediyo değilse zaten bikaç gün sonra gebelik testi yaparsın çıkar inşallah hamileliktendir.Bir hafta var canım adete
İnşallah çift çizgi görürsünTest almaya gidiyorum bana dua edin kizlar
Insallah testi aldim bakalim eve gidiyorunİnşallah çift çizgi görürsünallah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin
Ben testinizi goremedim bi atar misiniz. Adete yakin 2. Pik hamilelelik ds olabilir 2. Yumurtlama da gebelik testiniz varsa bence test yapip sonra degerlendirin
İnşallah canimHer iki durumda olabilir bugünlerde değerlendirmediysen değerlendir sen yine yumurtlama ise şans hala devam ediyo değilse zaten bikaç gün sonra gebelik testi yaparsın çıkar inşallah hamileliktendir.
Sabah ilk idrarla mi yaptini, o da yaniltiyorTest bu canım
Çıkar. Benim 11.günde 70 küsürlerde cikmisti ilk gebeligimde.Kızlar yumurtlamadan 11 gün sonra kan versem çıkar mı sizce?
Erken gebelik alsaydinInsallah testi aldim bakalim eve gidiyorun
Normal aldim cikmaz mi ki adet gunum 1 gun gecmistiErken gebelik alsaydin
Sonuc negatif bu aradaNormal aldim cikmaz mi ki adet gunum 1 gun gecmisti
Bunlar hep ovulasyon canım. Normal gebelik hiç yapmadım dahaSabah ilk idrarla mi yaptini, o da yaniltiyor