- 12 Ocak 2019
- 447
- 447
Sıkıntı yol sanırımŞimdi farkettim >1000 demiş bir iskonto yok galiba
Eki Görüntüle 2831701
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıntı yol sanırımŞimdi farkettim >1000 demiş bir iskonto yok galiba
Eki Görüntüle 2831701
1000den büyük demiş canım sayı vermemiş sanırım sen yine de içim rahat etsin diyorsan tekrar kan verebilirsinŞimdi farkettim >1000 demiş bir iskonto yok galiba
Eki Görüntüle 2831701
Aynen içim rahat etsin haftasonu tekrar vereyim1000den büyük demiş canım sayı vermemiş sanırım sen yine de içim rahat etsin diyorsan tekrar kan verebilirsin
Rica ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallahAynen içim rahat etsin haftasonu tekrar vereyim
Çok teşekkür ederim ilgin için
inşallah sağlıkla duymuşsunuzdur minik kalbikızlarrr benım bugun 12 bucukta kalp atısı ıcın randevum var ilk öğtendiğim gün kadar heyecanlıyım Rabbım hayırlısıyla duymamızı nasip etsin isteyen herkeze nasip etsin aratmasın ınsallahhhhh
Kacinci gün embriyosuydu canım senin benim dün transferim oldu dün 1 tl boyutunda 2 3 defa kanama geldi bugün de kahverengi leke gelmişTransferi 17si oldum 18 sabah kahverengi lekelenme yasadim ve suan hamileyiim
5.gun embriyosuydu canim inşallah yerleşme lekelenmesidirKacinci gün embriyosuydu canım senin benim dün transferim oldu dün 1 tl boyutunda 2 3 defa kanama geldi bugün de kahverengi leke gelmiş
Canm birşey yazmadın merak ettim senitabıkı canım doktorumdan ıstıycem vıdeo falan cekıcez bakalım :)
Ya valla yoğunluktan yazamadım duyduk sukur kalp atışını hersey yolunda dedi doktorum 30 nisanda tekrar cagirdiCanm birşey yazmadın merak ettim seni
Çok sevindim canım hayırlı olsunYa valla yoğunluktan yazamadım duyduk sukur kalp atışını hersey yolunda dedi doktorum 30 nisanda tekrar cagirdi
Sagol canim Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinÇok sevindim canım hayırlı olsun
Hayırlı olsunn sağlıkla kucağınada al inşallahYa valla yoğunluktan yazamadım duyduk sukur kalp atışını hersey yolunda dedi doktorum 30 nisanda tekrar cagirdi
Yok canım hiç sanmam 2.gün embriyosu 2.gun daha nasıl yerlessin5.gun embriyosuydu canim inşallah yerleşme lekelenmesidir
Ben 5.gun sandim kusura bakma canimYok canım hiç sanmam 2.gün embriyosu 2.gun daha nasıl yerlessin
Yok canım estağfurullahBen 5.gun sandim kusura bakma canim
Rabbim o acıyı yaşatmasın canım dinlen tuvalet harici kalkma yani nasipten öte de yol yok ama elinden geleni yap inşallah sımsıkı tutunacak bebeğinKızlar salı akşamı başlayan şiddetli kasık ağrısı ile gece yarısı acile gittim, bhcg hormonun güzel çıktı am karından keseyi göremedi. Ertesi gün kendi doktoruma gittim, alttan baktı. Keseyi gördü, üst kısmında kanama olmuş dedi. Düşük tehdidin var dedi. İhtimal %50 dedi.
Bu 5-6 güne kadar belli olur dedi. Pazartesiyi bekliyorum şimdi. O zamana kadar inşallah kanamam durur, kese de rahme tutunmaya devam eder diye dua ediyorum.
Maşallahh gozynaydin caniimYa valla yoğunluktan yazamadım duyduk sukur kalp atışını hersey yolunda dedi doktorum 30 nisanda tekrar cagirdi
İşlem sonrasi da olabilir demişlerdi canim belki o yuzdendir kanul tahrist edebiliyormuş normal bir şeydirYok canım estağfurullah