Yok demiyor canım gidersen de niye geldin demiyor çaktırmaÖyle yapayım canim haftaya alırım eğer kendileri şu gün demezseinşallah salı günü duyarsınız canım sebep olarak bir şey diyor mu peki?
Amin canım inşallah sen de güzel haberler alırsın sağlıkla devamı gelirYok demiyor canım gidersen de niye geldin demiyor çaktırmaİlkini kürtajdan sonra genetiğe göndermiştik kromozomlar ayrılırken sorun oluşmuş beta hcg felan çok iyiydi onda 6 hafta 1 günlükken gitmiştik herşey yolundaydı sonra 8 haftalıkken gittik kalp atışı durmuş dedi bir hafta daha bekleyip bakalım demişti ama sonuç değişmedi bunda da ne olur bilmiyorum olmazsa da hayırlısı böyleymiş inşallah sen sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın
Amin inşallah Aynen öyle canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz güzel olacak herşey inşallahAmin canım inşallah sen de güzel haberler alırsın sağlıkla devamı gelirkese olacak mi kalp olacak mı diye düşünürken sabirsizlaniyor insan bir an önce görmek emin olmak istiyor. Pozitifi görünce is bitmiyor malesef
Teşekkür ederim canım hepimizin gönlüne göre hayırlısı neyse o olur insallahAmin inşallah Aynen öyle canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz güzel olacak herşey inşallah
Saol. CnmAmin canm inşallah çok teşekkürlerherşeyden önce hayırlısı diliyorum sende en kısa zamanda hayırlı haberi alırsın. İnan belirtiler hiç önemli değil. Bende oluyoken sende olmaz, zor evet ama herşeyi oluruna bırak keyfini yaşa derim ben
Gunaydin. Yorucu birsey yaptin mi canimKizlar gunaydin benim dun aksamdan beri karin ağrısı bel ağrısı cok ağrım oldu parol ictim biraz hafifledi ama hala var 6+3 deyim cok korktum doktoruma yazdım persembe kalp atisina gidicez igneler ilaçlarımı yapiyor bilemedim
Yok yapmadim idrar yollu iltihabı varmış selen hoca tahlillere bakti ama idrar kültüründe çıkmamış üreme yok yaziyor o yuzden antibiyotik vermiyorum 3 litre su ic dediGunaydin. Yorucu birsey yaptin mi canim
O zaman muhtemelen ondan agrin olablr insallah gecer cnmYok yapmadim idrar yollu iltihabı varmış selen hoca tahlillere bakti ama idrar kültüründe çıkmamış üreme yok yaziyor o yuzden antibiyotik vermiyorum 3 litre su ic dedi
Insallah o kadar canim sıkkın ki anlatamamO zaman muhtemelen ondan agrin olablr insallah gecer cnm
Niye sikiyorsn agrilar normal vucut gebelige alismaya calisyr .)dinlen bolbolInsallah o kadar canim sıkkın ki anlatamam
Bugun bile çalışıyorum dinleyemiyorumNiye sikiyorsn agrilar normal vucut gebelige alismaya calisyr .)dinlen bolbol
Sen calisiyordun dimi? ALLAH yardimcin olsun canimBugun bile çalışıyorum dinleyemiyorum
Günaydın canım. Benimde 1 haftayı geçti felaket gaz sancılarım var. Ben ilk gün kasıklarım ağrıyor sanıp senin gibi çok korkmuştum doktorum söyledi gaz sancısı olduğunu. Çünkü çok kasığıma vuruyordu. Ben araştırarak rezene çayının çok iyi geldiğini öğrendim. Doktoruma sordum içmemde bir sakınca yokmuş. Dün akşam içtim ve o kadar rahatladım ki onun dışında hiç birşey çare etmedi. Sende doktoruna sorarak içebilirsin. Eminim rahatlatıcaktır. Çok geçmiş olsunKizlar gunaydin benim dun aksamdan beri karin ağrısı bel ağrısı cok ağrım oldu parol ictim biraz hafifledi ama hala var 6+3 deyim cok korktum doktoruma yazdım persembe kalp atisina gidicez igneler ilaçlarımı yapiyor bilemedim
Amin insallah canimSen calisiyordun dimi? ALLAH yardimcin olsun canim
Sagol canim tesekkur ederim benim doktorum bana rezene gibi bitki çaylarını içebilirsin demişti zaten iyi gelirse iciyim sagol tekrarGünaydın canım. Benimde 1 haftayı geçti felaket gaz sancılarım var. Ben ilk gün kasıklarım ağrıyor sanıp senin gibi çok korkmuştum doktorum söyledi gaz sancısı olduğunu. Çünkü çok kasığıma vuruyordu. Ben araştırarak rezene çayının çok iyi geldiğini öğrendim. Doktoruma sordum içmemde bir sakınca yokmuş. Dün akşam içtim ve o kadar rahatladım ki onun dışında hiç birşey çare etmedi. Sende doktoruna sorarak içebilirsin. Eminim rahatlatıcaktır. Çok geçmiş olsun
Rica ederim adet sancısı gaz sancısı mide ağrısı hepsine iyi geliyor zaten faydası olacağını düşünüyorumSagol canim tesekkur ederim benim doktorum bana rezene gibi bitki çaylarını içebilirsin demişti zaten iyi gelirse iciyim sagol tekrar
Insallah canim bu ağrılar endişeler hic bitmeyecek gerçektenRica ederim adet sancısı gaz sancısı mide ağrısı hepsine iyi geliyor zaten faydası olacağını düşünüyorum
Evet bende çok zor geçiriyorum geceleri sancıyla kalkıyorum napalım sağlıklı olsunlar daInsallah canim bu ağrılar endişeler hic bitmeyecek gerçekten
Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallahEvet bende çok zor geçiriyorum geceleri sancıyla kalkıyorum napalım sağlıklı olsunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?