- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Ruyasinda gorur bir suru bebis artikYok artık uyumayacak bütün gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ruyasinda gorur bir suru bebis artikYok artık uyumayacak bütün gece
Evet cnnm hatta kalp atışı na baktı ama ses açmadı zararlı dedi çok uzun süre sonra birkez açtı sonraki aylarda açtı düzen liHayirli saglikli gelsin de bi de yarin gorunmese bile kalp atisinda kesin belli olcak:)senin ilki keseler hemen gorunmusmuydu
Dün birsuru kıyafet gördüm iki tane kız kilotlucorap var sözde kızlardan kalmış giydirmemisim saklamisim bunlara çıkarıyordum kırmızıydi galiba renklerinde hayrolsunRuyasinda gorur bir suru bebis artik
Kizlar geliyir yinne 2 tane❤❤Dün birsuru kıyafet gördüm iki tane kız kilotlucorap var sözde kızlardan kalmış giydirmemisim saklamisim bunlara çıkarıyordum kırmızıydi galiba renklerinde hayrolsun
4 kiz anasiDün birsuru kıyafet gördüm iki tane kız kilotlucorap var sözde kızlardan kalmış giydirmemisim saklamisim bunlara çıkarıyordum kırmızıydi galiba renklerinde hayrolsun
Gelsin sağlikla bir tane kaldı dondurulmus bunlarda sağlıkla doğsun üç sene sonra o buda denicem kavgaya giremez kimse benimkilerleKizlar geliyir yinne 2 tane❤❤
Amin canm inşallah çok teşekkürler herşeyden önce hayırlısı diliyorum sende en kısa zamanda hayırlı haberi alırsın. İnan belirtiler hiç önemli değil. Bende oluyoken sende olmaz, zor evet ama herşeyi oluruna bırak keyfini yaşa derim benYaaa cok sevindim sağlıkla kızağına alırsın inaşlah benimde bugun 6. Günüm hiç belirtim yok daha önce pgt yapılmış iki embrio transfer edildi alnuc negatif hemen ardından tek embrio edildi bakalım gün sayıyoruz
5tane tamam artik hayirli saglikli olsun daGelsin sağlikla bir tane kaldı dondurulmus bunlarda sağlıkla doğsun üç sene sonra o buda denicem kavgaya giremez kimse benimkilerle
Benim transferm 26 mart tam 26 nisan kalp atisi icin cagrdi daha oncekinde de oyle duymusum transfer den bir ay sonraEvet cnnm hatta kalp atışı na baktı ama ses açmadı zararlı dedi çok uzun süre sonra birkez açtı sonraki aylarda açtı düzen li
Ay ne güzel 10 gün kalmış benim transfer de 29 martti 29 nisana duyar miyim acaba daha keseye de çağırmadı amaBenim transferm 26 mart tam 26 nisan kalp atisi icin cagrdi daha oncekinde de oyle duymusum transfer den bir ay sonra
Bence duyulur canim 29unda daha erken bile olblr :)Ay ne güzel 10 gün kalmış benim transfer de 29 martti 29 nisana duyar miyim acaba daha keseye de çağırmadı ama
Zaten ikiz haberini almamla sen nasıl doğurcan bu bunyeyle diye bı çıkıştı Dr sakın dedim benim canım çıktı dedim bı bakayim kalpte atiyormu demişti ama kendi baktı ben duymadım ikiside sağlıklı demişti sonra Dr değişmiştim bu gittiğimi bulmuştum işte ama sonradan anladım diğerinin ne demek istediğini hatta şekle göre cinsiyeti de tahmin ediyor du o Dr burda herkez ona gidiyor diye gitmiştim sonra uğramadım onaBenim transferm 26 mart tam 26 nisan kalp atisi icin cagrdi daha oncekinde de oyle duymusum transfer den bir ay sonra
Keseye geç kalmadımi senin pozitif haftasına çağırıyor merkezler geneldeAy ne güzel 10 gün kalmış benim transfer de 29 martti 29 nisana duyar miyim acaba daha keseye de çağırmadı ama
Yarin transfer tarihine göre tam 5 haftalık oluyor bu hafta içi kese görünür sanırım artık cagirsin ya yarın sabah kan vericem yine inşallah kat kat artmıştırBence duyulur canim 29unda daha erken bile olblr :)
Evet gorunur canimYarin transfer tarihine göre tam 5 haftalık oluyor bu hafta içi kese görünür sanırım artık cagirsin ya yarın sabah kan vericem yine inşallah kat kat artmıştır
Yani ben de öyle düşünüyorum canım yarın tam 5+0 oluyor yarına kan istedi dr iste ona göre gün vericez dedi hemşire. Karından görmek için mi bekletiyor bu kadar anlamadım ben deKeseye geç kalmadımi senin pozitif haftasına çağırıyor merkezler genelde
5 hafta tam normal benm de 5 +4gorlduKeseye geç kalmadımi senin pozitif haftasına çağırıyor merkezler genelde
Sende bebeği de görmüş müydü canım?5 hafta tam normal benm de 5 +4gorldu
Sanirim karindan görmek icin:))Yani ben de öyle düşünüyorum canım yarın tam 5+0 oluyor yarına kan istedi dr iste ona göre gün vericez dedi hemşire. Karından görmek için mi bekletiyor bu kadar anlamadım ben de
yok cnm karindan bisi gorunmuyo net degilSende bebeği de görmüş müydü canım?
Vajinal baksa goreblrdi belki sadece kese boyutunu olctu isteSende bebeği de görmüş müydü canım?