Ben transferden sonra bir 9. günde, bir de 13. günde gördüm pembe-kahverengi kanamayı. 2 güne bitti ikisi de. Şu an 16. gündeyim sıkıntı görünmüyor. Doktorum çok normal olduğunu söyledi. Bu renk yerleşme belirtisiymiş. Sadece progestan iğne verdi günde 1 kez yap, birkaç gün sonra bırak diye.Kızlar merhaba
dün çok az bugün de çok az kahverengi lekem oldu . Normal mi acaba ? Doktorum artarsa bi iğne adı verdi vurul dedi ama .
Yaşayan varmı yerleşmedir heralde dimi
İnşallah bel ve kasık ağrımda var şuan sanıyorum öyle :)Proloton depot mu cnm
Insallah yerleşme kanamasidir
Benimde bugün 10. günüm. Kan testi dün 255 çıktı. Sanıyorum yerleşmeBen transferden sonra bir 9. günde, bir de 13. günde gördüm pembe-kahverengi kanamayı. 2 güne bitti ikisi de. Şu an 16. gündeyim sıkıntı görünmüyor. Doktorum çok normal olduğunu söyledi. Bu renk yerleşme belirtisiymiş. Sadece progestan iğne verdi günde 1 kez yap, birkaç gün sonra bırak diye.
Değer çok güzel ama yükselme de önemli tabii. Bence güzel bir değer çıkacak.Benimde bugün 10. günüm. Kan testi dün 255 çıktı. Sanıyorum yerleşme
Artmadığı için bekliyim ben yarın testimi yenilicem zaten
O iğneleri transferden sonra vermedi mi...fitil mi kullanıyorsun sadeceİnşallah bel ve kasık ağrımda var şuan sanıyorum öyle :)
Prolutex veya progestan iğne dedi.
Artarsa dedi ama henüz yaptırmama gerek yok sanırm :) Yarın testim yenilecenek zaten değer katladıysa inşallah
Kiz zaten testin pozitif ya ne ugrastiyorusun bizi yerleşme kan vsBenimde bugün 10. günüm. Kan testi dün 255 çıktı. Sanıyorum yerleşme
Artmadığı için bekliyim ben yarın testimi yenilicem zaten
İnşallahDeğer çok güzel ama yükselme de önemli tabii. Bence güzel bir değer çıkacak.
Bu arada bence iğneni hemen yaptır, fazlasının zararı yok ama yapılması çok faydalı. Ben aynı gün eşime yaptırdım öylece azaldı.
Yok vermedi sadece sabah akşam 1 tane Lutinus kullanıyorum .O iğneleri transferden sonra vermedi mi...fitil mi kullanıyorsun sadece
Kiz zaten testin pozitif ya ne ugrastiyorusun bizi yerleşme kan vsbosver yerleşsin güzelce tadını çıkar..kat katlansın degerin sagliklq gelsin kuzum
Ben de sabah aksam 2 şer tane Lutinus kullaniyorum.1 e düşürsem mi acaba ?Yok vermedi sadece sabah akşam 1 tane Lutinus kullanıyorum .
Canım doktorun ne dediyse onu yap şimdi biz bilemeyiz kiBen de sabah aksam 2 şer tane Lutinus kullaniyorum.1 e düşürsem mi acaba ?
Hayir hayir sakin düşürme cnm..ben 3 lutunis bir de igne kullanıyorum..Ben de sabah aksam 2 şer tane Lutinus kullaniyorum.1 e düşürsem mi acaba ?
İlk hamileligimde 9.haftada kanamam olmustu gece acil hastaneye gitmistik onu hic unutamiyorum.progestan fazlaligindan oldugunu soylemisti doktor hemen biraktirmisti ve proluton depot igne vurulmustum.simdi tedavinin basinda verdiler proluton igeneyi uc gunde bir vuruluyorum.Hayir hayir sakin düşürme cnm..ben 3 lutunis bir de igne kullanıyorum..
Masallah canımKızlar merhabaa, bugün keseyi gördük içi dolu olduğu için değerlerim o kadar yüksekmişçok şükür 4hafta 3günlükcük Hihi
Ondan bu progestan fitillerden çok korkuyorum.cok fazla kullanmayayim dedim günde 4 çok fazla geldi de.sizler 3 ya da 2 kullaninca düşürsem mi diye düşündüm.haftaya inş pozitif çikarsa testim o zaman doktora sorarim ne kadar kullanmam gerek diye.İlk hamileligimde 9.haftada kanamam olmustu gece acil hastaneye gitmistik onu hic unutamiyorum.progestan fazlaligindan oldugunu soylemisti doktor hemen biraktirmisti ve proluton depot igne vurulmustum.simdi tedavinin basinda verdiler proluton igeneyi uc gunde bir vuruluyorum.
Hayatımın en güzel günü miniğimin kalp atışını duyduğum gündüKızlar merhabaa, bugün keseyi gördük içi dolu olduğu için değerlerim o kadar yüksekmişçok şükür 4hafta 3günlükcük Hihi
Bebek görünmüyor zaten canım kesenin içinin doluluğu belirginMasallah canım4+3 bebegin görülmesi için erken değil mi kese ancak görülüyor diye biliyorum ben :))
Gozun aydin cnmBebek görünmüyor zaten canım kesenin içinin doluluğu belirgin
O nasil oluyor ki canım? yolk sac diye birsey varmış o mu görünüyor?Bebek görünmüyor zaten canım kesenin içinin doluluğu belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?