- 15 Mart 2021
- 461
- 782
- 18
- 27
Bak tabi bende çok zor buluyordum sonra trendyolda buldum toplu getirttim. ( Ayset iğne ucu ) yaz hemen çıkıyor zaten. Bi 500 lük var bide 50 lik ben 50 likten 2 tane almıştım.Yaaaa süper bakayım bende merkezden aldıklarım çarşambaya kadar yeticek cunki
20nci gün gitmiştim cnm 5+1 deydim o gün kanama oldı ve gitti zatenHayirlisi demekten başka bişi diyemiyor insan rabbim sağlık li evlatlar nasip etsin cnm keseye kaçıncı gün gitmiştin
Kullandigin ilaçlara rağmen nasıl kanama olmuş ki canım? Her dusukte kanama oluyor mu muhakkak20nci gün gitmiştim cnm 5+1 deydim o gün kanama oldı ve gitti zaten
Kanamasız olanlards varmış ama su akıyormuş onlardada. Zaten doktorum da şaşırdı rahim hala bu kadar kalın nasıl olabilir dedi. Bizim ilaçlardan veya benden kaynaklı değil demekki bu düşük embriyo kaynaklıdır dediKullandigin ilaçlara rağmen nasıl kanama olmuş ki canım? Her dusukte kanama oluyor mu muhakkak
Kesenin içinde su varsa o akiyordur herhalde canım. ilaçla yada bizim hareketlerimiz ile ilgisi yok bence de genetik olarak sağlıksız olunca düşüyor malesef.Kanamasız olanlards varmış ama su akıyormuş onlardada. Zaten doktorum da şaşırdı rahim hala bu kadar kalın nasıl olabilir dedi. Bizim ilaçlardan veya benden kaynaklı değil demekki bu düşük embriyo kaynaklıdır dedi
Gün aşırı progestan iğne yapıyoruz, ayrıca kapsül de kullanıyorum.Progestani iğne olarak vermedi mi?
Bu kalçadan mı yoksa göbekten mi oluyor? Yakında transferim var çok şey bilmiyorumGün aşırı progestan iğne yapıyoruz, ayrıca kapsül de kullanıyorum.
Kalçadan yapılıyor ama mümkün olduğunca yavaş yapılmasını tavsiye ederim, ağrısı sonradan çıkıyor bu iğnenin. Şimdiden hayırlı olsun, güzel haberler alırız umarımBu kalçadan mı yoksa göbekten mi oluyor? Yakında transferim var çok şey bilmiyorum
Göbekten yapilandan bir farkı var mı onun ? Göbek bana daha kolay geliyor kendim yaptığım için :)Kalçadan yapılıyor ama mümkün olduğunca yavaş yapılmasını tavsiye ederim, ağrısı sonradan çıkıyor bu iğnenin. Şimdiden hayırlı olsun, güzel haberler alırız umarım
Aynen kalca cok zor oluyor:s gobege alistkGöbekten yapilandan bir farkı var mı onun ? Göbek bana daha kolay geliyor kendim yaptığım için :)
Kalça için sürekli hemşire bulmak lazım bir de her gün her gün nasıl gidicez :)Aynen kalca cok zor oluyor:s gobege alistk
Bitane vurdm oodem kizariklik kasinti kacgun gecmediKalça için sürekli hemşire bulmak lazım bir de her gün her gün nasıl gidicez :)
Kalcadan yapmaya korkarım ben zaten canım ordan siyatik sinir geçiyor çünkü. Göbek de mosmor oldu ama napalim değer bebeklerimiz içinBitane vurdm oodem kizariklik kasinti kacgun gecmedi
Tabi varGöbekten yapilandan bir farkı var mı onun ? Göbek bana daha kolay geliyor kendim yaptığım için :)
Teşekkür ederim sağol. Hayırlısıyla kucağına al inşallah ❤Kalçadan yapılıyor ama mümkün olduğunca yavaş yapılmasını tavsiye ederim, ağrısı sonradan çıkıyor bu iğnenin. Şimdiden hayırlı olsun, güzel haberler alırız umarım
Etkililik olarak yoktur herhalde canım :) etkisi aynıysa göbek daha kolay kalcadan evde yapamıyoruz:)) gerçi göbekten olan daha pahalı sanırım öyle demişlerdiTabi varGöbekten yaptığımız iğneler progestanın yanında iğne değil bence... Akşam 7.30’da yapıyor eşim iğneyi. Gece o kalçamın üzerine yatamıyorum öyle söyleyim. Ama yinede bebiş için her acıya, ağrıya dayanılıyor.
Yok göbek hassasiyeti ile kalça hassasiyetini kastetmiştim. Değilse ikisi de çok etkili. Göbekten yaptığımız iğneler evet daha pahalıydıEtkililik olarak yoktur herhalde canım :) etkisi aynıysa göbek daha kolay kalcadan evde yapamıyoruz:)) gerçi göbekten olan daha pahalı sanırım öyle demişlerdi
Acısı ağrısı daha çok olabilir tabi canim.Bebekleri tutsun da acısı parası önemli değil :))Yok göbek hassasiyeti ile kalça hassasiyetini kastetmiştim. Değilse ikisi de çok etkili. Göbekten yaptığımız iğneler evet daha pahalıydı
Proloton depot mu cnmKızlar merhaba
dün çok az bugün de çok az kahverengi lekem oldu . Normal mi acaba ? Doktorum artarsa bi iğne adı verdi vurul dedi ama .
Yaşayan varmı yerleşmedir heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?