- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
Bi de yavrum sende belirtiler neler suan beta yüksek olunca farklı belirtilerin oldu mu?Bebek görünmüyor zaten canım kesenin içinin doluluğu belirgin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de yavrum sende belirtiler neler suan beta yüksek olunca farklı belirtilerin oldu mu?Bebek görünmüyor zaten canım kesenin içinin doluluğu belirgin
Benim şuanda nerdeyse hiç belirtim yok ara sıra kasık ağrıları ve aşırı göğüs hassasiyeti dışında bulantı falan hiiç birşey yokBi de yavrum sende belirtiler neler suan beta yüksek olunca farklı belirtilerin oldu mu?
Teşekkür ederm canımGozun aydin cnm
benim de bugün 4+6 ama daha kese günüm belli değil yarin son kez kan vericem. Bende de göğüsler ile ilgili hiçbir değişiklik olmadı :) bulantiya benzer bir şeyler oldu ama o da geçti. belirti olmayınca bisi mi oldu acaba diye düşünmekten deliricem neyse demek ki belirti olmaması korkulacak bisi değilmişBenim şuanda nerdeyse hiç belirtim yok ara sıra kasık ağrıları ve aşırı göğüs hassasiyeti dışında bulantı falan hiiç birşey yok
Oxford , siz?Bende ingiltere siz neresindensiniz
Yok yahu benim nerdeyse hiç belirtim yok öyle, belirti aramakta bünyeyle alakalı demekkibenim de bugün 4+6 ama daha kese günüm belli değil yarin son kez kan vericem. Bende de göğüsler ile ilgili hiçbir değişiklik olmadı :) bulantiya benzer bir şeyler oldu ama o da geçti. belirti olmayınca bisi mi oldu acaba diye düşünmekten deliricem neyse demek ki belirti olmaması korkulacak bisi değilmiş
Yaaa cok sevindim sağlıkla kızağına alırsın inaşlah benimde bugun 6. Günüm hiç belirtim yok daha önce pgt yapılmış iki embrio transfer edildi alnuc negatif hemen ardından tek embrio edildi bakalım gün sayıyoruz8.gunum idrar testi pozitif 9.gunde kan testim 255 çıktı
Benimde yokYok yahu benim nerdeyse hiç belirtim yok öyle, belirti aramakta bünyeyle alakalı demekki
Bak belirti demişsiniz taaaaaa öteki topikten icim titredi geldim Belirti yok yok valla olecem sizi seviyorum rahatlatiyorsunuz belirtisizlerYok yahu benim nerdeyse hiç belirtim yok öyle, belirti aramakta bünyeyle alakalı demekki
İçimden tek gectiHadi alalım tahminleri yarın keseye gidiyorum tek mi çift mi
Cift canim❤❤Hadi alalım tahminleri yarın keseye gidiyorum tek mi çift mi
Benim de tek geçiyor icimden nedense öyle geliyor yarın öğlene kadar yazarım çift olursa sağlam kavga var Dr la en son arkamdan sakın iki koydurmaaa diye seslendiydiCift canim❤❤
Hahahaha ciftse super surpriz var❤❤guzel haberlerini beklioz betan tahmini kac yarnBenim de tek geçiyor icimden nedense öyle geliyor yarın öğlene kadar yazarım çift olursa sağlam kavga var Dr la en son arkamdan sakın iki koydurmaaa diye seslendiydi
Bence de tekHadi alalım tahminleri yarın keseye gidiyorum tek mi çift mi
Bi de 3 cikarmisBence de tek
Bilmem en son Dr yaptır dedi yaptırdım ikinciye güzel artmış bidaha gerek yok Pazartesi gel dedi ama haftaici gelirsem toplu taşıma ile gelebilirim dedim cumartesi görünürse geleyim yada haftaya cumartesi dedim gel bu hafta dedi yarın gitcem işte nasipHahahaha ciftse super surpriz var❤❤guzel haberlerini beklioz betan tahmini kac yarn
Yok artık uyumayacak bütün geceBi de 3 cikarmis
Bende o bünye yok kız ikisini tasiyamadim 32haftada doğdular ondan zaten sakın iki koyma dedi Dr umbaşına gelcegi biliyorBi de 3 cikarmis
Hayirli saglikli gelsin de bi de yarin gorunmese bile kalp atisinda kesin belli olcak:)senin ilki keseler hemen gorunmusmuyduBende o bünye yok kız ikisini tasiyamadim 32haftada doğdular ondan zaten sakın iki koyma dedi Dr umbaşına gelcegi biliyor