- 18 Mart 2013
- 621
- 1.047
İnşallah pozitif haberini alirsiniz şu mübarek günde rabbim nasip etsinMerhabalar, benim de ilk denemem 2 Mart’ta 5. Gün embriyosu transferi oldum. Kalitesi 3ab idi sanırım. Yarın test günüm. Çok heyacanlı ve gerginim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah pozitif haberini alirsiniz şu mübarek günde rabbim nasip etsinMerhabalar, benim de ilk denemem 2 Mart’ta 5. Gün embriyosu transferi oldum. Kalitesi 3ab idi sanırım. Yarın test günüm. Çok heyacanlı ve gerginim
Teşekkür ederim inşallah güzel haberler alirizÖncelikle başınız sağolsun. Rabbim sabır versin. İkinci olarak da tebrik ederim. Ben de cuma günü tekrarlayacağım
Benimki 8. Günde 181 cikti 6. Günde de cikardi büyuk ihtimalle kandaKızlar test günüme 3 gün var bugün 6.günüm kan versem çıkar mı
Riske atmiyim dedim test günümü bekleyeceğimBenimki 8. Günde 181 cikti 6. Günde de cikardi büyuk ihtimalle kanda
MorDeno | 3. deneme / Antalya IVF | 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc | Transfer tarihi 11 Mart | Sonuç 20 Mart |
gs90 | 3. deneme | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. | POZİTİF |
Adanaaz01 | 1. deneme / Acıbadem Adana | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 4 Mart | POZİTİF |
catpersoncatlover | 1. deneme / Antalya IVF | 5. gün embriyosu 1 embriyo 3ab | Transfer yapıldı. 2 Mart | POZİTİF |
Kelebekbu | 5. deneme / Acıbadem Maslak | 5. gün embriyosu 2 embriyo bb | Transfer yapıldı. 2 Mart | POZİTİF |
Yenidelhi | 1. deneme / Antalya IVF | 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa | Transfer yapıldı. 4 Mart | Sonuç 13 Mart |
The best | 2. deneme | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 5 Mart | Sonuç 13 Mart |
Luthientr | 1. deneme / Bursa Jimer Hast | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart |
agustos72 | 1. deneme / Uludağ ünv. Hast | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 8 Mart | Sonuç 15 Mart |
nejla86 | 2. deneme | 3. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart |
MinigimiziBeklerken | 1. deneme / Bahçeci Umut | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 2 Mart | Sonuç 15 Mart |
Emelguclu89 | 1. deneme | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart |
-bridget- | 1. deneme / Acıbadem Fulya | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 6 Mart | Sonuç 17 Mart |
KAYRAMMMM | 2. deneme | 3. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 5 Mart | Sonuç 17 Mart |
sevgiizeynep | 1. deneme /Prof. Ali Rüştü Ergür | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 6 Mart | Sonuç 17 Mart |
Melissss_9394 | 1. deneme | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 8 Mart | Sonuç 20 Mart |
Htckbr89 | 3. deneme | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 8 Mart | Sonuç 20 Mart |
mellovin | 1. deneme/ Bahçeci Fulya | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer tarihi 9 Mart | |
aylinnaylinn | 1. deneme/ Tavmergen | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer tarihi 13 Mart | |
cimcimeecimcime | 5. deneme | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer tarihi 16 Mart | |
Selinos | 1. deneme / Acıbadem Kayseri | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer tarihi 17 Mart | |
Hifa27 | 2. deneme | ? | Transfer tarihi 17 Mart | |
ramrod | 2. deneme | 6. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer tarihi 22 Mart | |
Cansmi | 1. deneme / Trakya ünv. | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer İPTAL- Devam | |
_Citlembik_ | 5. deneme / Bahçeci tüp bebek | 2 embriyo 4ab-3ab | ? | |
Whiterose89 | 3. deneme / Bahçeci tüp bebek | 2 embriyo 4bc- 3bc | ? | |
ogrtmn33 | 1. deneme / Acıbadem Adana | 5. gün 1 embriyo 4ab | ? | |
demede | 5. deneme / Bahçeci tüp bebek | 5. gün 1 embriyo 4ab | ? | |
Arestifah | 1. deneme | 5.gün embriyosu 2 embriyo | ? | |
Alis88 | 3. deneme / Bahçeci tüp bebek | 1 embriyo | ? | |
Sabr-Sukur-Dua | 1. deneme / Ankara Memorial | 5. gün embriyosu | Rahim dinlendirmede. Nisan | |
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin ❤Kizlar merhaba bugün öglen dayanamadim gittim kan verdim transferimin 8. Günü 181 cikti sonucum görünce dayanamadim ağladim Allaha nasıl şükredeceğimi bilemedim hala daha napacağimi bilemiyorum.Bu 5. Denememdi eşimde uzakta yanimda degil babasini kaybetti cenazeye gitti ben tabi gidemedim 1 haftadir esim memleketlerinde ben annemlerde böyle işte kizlar. Cuma günü tekrarlamami söylediler. Rabbim hepimizin kucağini doldursun tez vakitte hayirli salih ve saliha evlatlar nasip etsin. Hepinize çok dua ediyorum.
Canim tebrik ederim sağlikla ilerlesin insallahKızlar 55,26 çıktı pozitif
Böyle haberleri alınca çok daha umutlu ve mutlu oluyorum. Hepimizin gönlüne göre versin canım. Çok sevindim senin adına.. sağlıcakla kucağına almak nasip etsin..Ah bu hormonlar ilaclari kullanmaya başlayinca insan kendisini taniyamiyor surekli aglama hissi geliyor alinganlik hat safhada. Ama olumsuz düsünmek yok benimde yaşim 35 suan. 20 yasinda evlendim 15 senede çocuk sahibi olabilmek icin ne mucadeleler verdim size anlatsam roman olur. Hep rabbime sığındım derdimi de kederimide rabbimle paylaştim ama hiç ümidimi kesmedim nolur sizde kesmeyin.
O kadar sevindim ki adınıza. Allaha çok şükür. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Belirtiniz var oldu mu hiç? Benim moralim biraz bozuk. Sol kasığımda ağrı, şeffaf akıntım var. Korkuyorum adet olacağım için. Bugün tam 4. Günüm. Cumartesi sabah transferim oldu.Kizlar merhaba bugün öglen dayanamadim gittim kan verdim transferimin 8. Günü 181 cikti sonucum görünce dayanamadim ağladim Allaha nasıl şükredeceğimi bilemedim hala daha napacağimi bilemiyorum.Bu 5. Denememdi eşimde uzakta yanimda degil babasini kaybetti cenazeye gitti ben tabi gidemedim 1 haftadir esim memleketlerinde ben annemlerde böyle işte kizlar. Cuma günü tekrarlamami söylediler. Rabbim hepimizin kucağini doldursun tez vakitte hayirli salih ve saliha evlatlar nasip etsin. Hepinize çok dua ediyorum.
Benimki 8. Günde 181 cikti 6. Günde de cikardi büyuk ihtimalle kanda
Çok erken yapmışsın. Keşke yapmasaydın. Erken yapıldığında insanın psikolojisi bozuluyor. Sıkma canını sabret gününde tekrar yap olur mu..Kızlar bugün transferimin 5.günü sabah idrar testi yaptım tek çizgi tutmadımı acaba ya da erkenmi sizce
Canımm daha çok erken ya bana göredoktorum diğer hastasına söylerken duydum çok dayanamazsan 7. Gün kan ver dedi o da 5. Gün emb.için ki sen idrarda baktın içini rahat tutKızlar bugün transferimin 5.günü sabah idrar testi yaptım tek çizgi tutmadımı acaba ya da erkenmi sizce
Allah razi olsun. Belirti hiç aramayin bu söylediklerinizi bende yasadim hala yasıyorum ama tamamen ilaclarin yan etkisi daha onceki denemelerimde de oldu çünkü onlar negatifti bol bol dua edin salavat çekin kuran okuyun namaz kilin ben transferden sonraki gün namazlarimi kildim hareketlerime dikkat ettim cok yormadim kendimi transferin ertesi gün kayinpederimin vefatini öğrendik ve uzaktayiz istanbuldayiz düsünunün agladim uzuldum icim bi tuhaf oldu dedim tutmayacak sonra hemen dedim rabbim dilerse ol demesi yeter. Kendinizde belirti aramayin bu dönemde hamilelek belirtisi olmayacagini doktorlarda söylüyor.O kadar sevindim ki adınıza. Allaha çok şükür. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Belirtiniz var oldu mu hiç? Benim moralim biraz bozuk. Sol kasığımda ağrı, şeffaf akıntım var. Korkuyorum adet olacağım için. Bugün tam 4. Günüm. Cumartesi sabah transferim oldu.
Amin canim hepimize inşallahRabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin ❤
Proluton depotu transfere kaç gün kala oldunuz?Seninle benim ilaclarimiz aynı sanırım. Ben de Lutinus ve proluton Depot kullandım. Perşembe transferim. Hayırlısı inşallah...
Bende pozitif haberlerini okurken sanki kendim pozitif haberini almiş kadar sevinip heycanlaniyordum yüzümde bir gülümseme beliriyordu dua ediyordum onlaraBöyle haberleri alınca çok daha umutlu ve mutlu oluyorum. Hepimizin gönlüne göre versin canım. Çok sevindim senin adına.. sağlıcakla kucağına almak nasip etsin..
Ben transferden 5 gun once basladim 3 günde 1 olarak hala öyle devam ediyorumProluton depotu transfere kaç gün kala oldunuz?
5. Gün idrar testinde cikmaz üzülmeyin 7. Veya 8. Günü kan yesti yapin 5. Gün embriyosuysaKızlar bugün transferimin 5.günü sabah idrar testi yaptım tek çizgi tutmadımı acaba ya da erkenmi sizce
Kızlar bugün transferimin 5.günü sabah idrar testi yaptım tek çizgi tutmadımı acaba ya da erkenmi sizce