- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.940
Hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin darısı bizim başımızaKızlar 55,26 çıktı pozitif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin darısı bizim başımızaKızlar 55,26 çıktı pozitif
Sonuc alacaklar yaklasmis pespese guzel haberler bekliyoruz arkdslr:)Listemizin son hali....
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart Sonuç 20 Mart gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. POZİTİF Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF catpersoncatlover 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 3ab Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Kelebekbu 5. deneme / Acıbadem Maslak 5. gün embriyosu 2 embriyo bb Transfer yapıldı. 2 Mart Sonuç 12 Mart Yenidelhi 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart Sonuç 13 Mart The best 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 13 Mart Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 15 Mart nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart MinigimiziBeklerken 1. deneme / Bahçeci Umut 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart Sonuç 15 Mart Emelguclu89 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 17 Mart KAYRAMMMM 2. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 17 Mart sevgiizeynep 1. deneme /Prof. Ali Rüştü Ergür 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 17 Mart Melissss_9394 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 20 Mart Htckbr89 3. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 20 Mart mellovin 1. deneme/ Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 9 Mart aylinnaylinn 1. deneme/ Tavmergen 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 13 Mart cimcimeecimcime 5. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer tarihi 16 Mart Selinos 1. deneme / Acıbadem Kayseri 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 17 Mart Hifa27 2. deneme ? Transfer tarihi 17 Mart ramrod 2. deneme 6. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 22 Mart Cansmi 1. deneme / Trakya ünv. 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer İPTAL- Devam _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün 1 embriyo 4ab ? demede 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 1 embriyo 4ab ? Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo ? Alis88 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 1 embriyo ? Sabr-Sukur-Dua 1. deneme / Ankara Memorial 5. gün embriyosu Rahim dinlendirmede. Nisan
İnşallah ya Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla. Dua edin bacılar benim de cumartesi günü su günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah hepimizin tutarSonuc alacaklar yaklasmis pespese guzel haberler bekliyoruz arkdslr:)
Amin amin insallah en mutlu gununuz olsunİnşallah ya Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla. Dua edin bacılar benim de cumartesi günü su günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah hepimizin tutar
Büyük ihtimalle evet. Bugün atağa kalkıp gidecektim kendimi durdurdum dedim üç gün kalmış zaten bekleYenidelhi sizin de sonuca az kalmis tam gununde mi yapacaksiniz
Amin inşallahAmin amin insallah en mutlu gununuz olsun
Aynen bekleyin cok az kalmiss oyalanin birseylrle gecer insllh vakitBüyük ihtimalle evet. Bugün atağa kalkıp gidecektim kendimi durdurdum dedim üç gün kalmış zaten bekle
Vakit elbet geçiyor da işte insan hem sonucu öğrenmek istiyor hem de korkuyor. İnşallah her birimizin sonucu pozitif olur da emeklerimizin karşılığını alır bebislerimize kavuşuruzAynen bekleyin cok az kalmiss oyalanin birseylrle gecer insllh vakit
Aaaa kim acaba:)Aslında kendisinin haber vermesini bekliyorum ama bir hamilemiz daha var arkadaşlar. Başka topic de gördüm...
Aşk olsun biz burda beklerkenkim o baş harifini söyleAslında kendisinin haber vermesini bekliyorum ama bir hamilemiz daha var arkadaşlar. Başka topic de gördüm...
Bugün 9. Gün aslında yarındı günümüz. Ama tabi ben dayanamadım. İki gün sonra testi tekrarla dedi doktorum. Güzel sonuçLar alırız hepimiz inşallah Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı, azalarak tam, hayırlı evlat versin tez zamandaÇok mutlu oldum adınıza kaçıncı gündü? Tebrik ederim
Adini yanlis yazdim sanirim simdi ben de gordum masallahhhamisler artiyorrr@kelebekru
Eveeeet artıyoruz Allahın izniyle full pozitif topik olacağızAdini yanlis yazdim sanirim simdi ben de gordum masallahhhamisler artiyorrr
Amin insallahhhEveeeet artıyoruz Allahın izniyle full pozitif topik olacağız
Canım bu listeyi konunun başına koyup ordan güncellesen ya, daha kolay olur sana bence. Bakmak isteyen de en başa dönüp okur.Listemizin son hali....
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart Sonuç 20 Mart gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. POZİTİF Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF catpersoncatlover 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 3ab Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Kelebekbu 5. deneme / Acıbadem Maslak 5. gün embriyosu 2 embriyo bb Transfer yapıldı. 2 Mart Sonuç 12 Mart Yenidelhi 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart Sonuç 13 Mart The best 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 13 Mart Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 15 Mart nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart MinigimiziBeklerken 1. deneme / Bahçeci Umut 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart Sonuç 15 Mart Emelguclu89 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 17 Mart KAYRAMMMM 2. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 17 Mart sevgiizeynep 1. deneme /Prof. Ali Rüştü Ergür 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 17 Mart Melissss_9394 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 20 Mart Htckbr89 3. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 20 Mart mellovin 1. deneme/ Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 9 Mart aylinnaylinn 1. deneme/ Tavmergen 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 13 Mart cimcimeecimcime 5. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer tarihi 16 Mart Selinos 1. deneme / Acıbadem Kayseri 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 17 Mart Hifa27 2. deneme ? Transfer tarihi 17 Mart ramrod 2. deneme 6. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 22 Mart Cansmi 1. deneme / Trakya ünv. 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer İPTAL- Devam _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün 1 embriyo 4ab ? demede 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 1 embriyo 4ab ? Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo ? Alis88 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 1 embriyo ? Sabr-Sukur-Dua 1. deneme / Ankara Memorial 5. gün embriyosu Rahim dinlendirmede. Nisan
MorDeno | 3. deneme / Antalya IVF | 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc | Transfer tarihi 11 Mart | Sonuç 20 Mart |
gs90 | 3. deneme | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. | POZİTİF |
Adanaaz01 | 1. deneme / Acıbadem Adana | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 4 Mart | POZİTİF |
catpersoncatlover | 1. deneme / Antalya IVF | 5. gün embriyosu 1 embriyo 3ab | Transfer yapıldı. 2 Mart | POZİTİF |
Kelebekbu | 5. deneme / Acıbadem Maslak | 5. gün embriyosu 2 embriyo bb | Transfer yapıldı. 2 Mart | POZİTİF |
Yenidelhi | 1. deneme / Antalya IVF | 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa | Transfer yapıldı. 4 Mart | Sonuç 13 Mart |
The best | 2. deneme | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 5 Mart | Sonuç 13 Mart |
Luthientr | 1. deneme / Bursa Jimer Hast | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart |
agustos72 | 1. deneme / Uludağ ünv. Hast | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 8 Mart | Sonuç 15 Mart |
nejla86 | 2. deneme | 3. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart |
MinigimiziBeklerken | 1. deneme / Bahçeci Umut | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 2 Mart | Sonuç 15 Mart |
Emelguclu89 | 1. deneme | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart |
-bridget- | 1. deneme / Acıbadem Fulya | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 6 Mart | Sonuç 17 Mart |
KAYRAMMMM | 2. deneme | 3. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 5 Mart | Sonuç 17 Mart |
sevgiizeynep | 1. deneme /Prof. Ali Rüştü Ergür | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 6 Mart | Sonuç 17 Mart |
Melissss_9394 | 1. deneme | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 8 Mart | Sonuç 20 Mart |
Htckbr89 | 3. deneme | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 8 Mart | Sonuç 20 Mart |
mellovin | 1. deneme/ Bahçeci Fulya | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer tarihi 9 Mart | |
aylinnaylinn | 1. deneme/ Tavmergen | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer tarihi 13 Mart | |
cimcimeecimcime | 5. deneme | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer tarihi 16 Mart | |
Selinos | 1. deneme / Acıbadem Kayseri | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer tarihi 17 Mart | |
Hifa27 | 2. deneme | ? | Transfer tarihi 17 Mart | |
ramrod | 2. deneme | 6. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer tarihi 22 Mart | |
Cansmi | 1. deneme / Trakya ünv. | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer İPTAL- Devam | |
_Citlembik_ | 5. deneme / Bahçeci tüp bebek | 2 embriyo 4ab-3ab | ? | |
Whiterose89 | 3. deneme / Bahçeci tüp bebek | 2 embriyo 4bc- 3bc | ? | |
ogrtmn33 | 1. deneme / Acıbadem Adana | 5. gün 1 embriyo 4ab | ? | |
demede | 5. deneme / Bahçeci tüp bebek | 5. gün 1 embriyo 4ab | ? | |
Arestifah | 1. deneme | 5.gün embriyosu 2 embriyo | ? | |
Alis88 | 3. deneme / Bahçeci tüp bebek | 1 embriyo | ? | |
Sabr-Sukur-Dua | 1. deneme / Ankara Memorial | 5. gün embriyosu | Rahim dinlendirmede. Nisan | |
Ahhh bi de nasıl yapıldığını bilsem. Sanırım onu pro üyeler yapabiliyor. Bayağı bir kurcukladim ama bulamadım nasıl oluyor. Bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?Canım bu listeyi konunun başına koyup ordan güncellesen ya, daha kolay olur sana bence. Bakmak isteyen de en başa dönüp okur.