- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
Ayy tebrikler canım, sağlıkla al kucağınaSonuç çıktı 134 çıktı hamileyim kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy tebrikler canım, sağlıkla al kucağınaSonuç çıktı 134 çıktı hamileyim kızlar
Kızlar moral bozmak yok. Kullandığımız ilaçlar bu tarz etkiler yapabiliyor. Belki bunlar tutunma ağrıları. Ne yapıyoruz güzeli düşünüp onu çağırıyoruz.. Sizlerin de güzel haberlerinizi bekliyoruz...Benim de sürekli karnım ağrıyor ara ara da kasigima batma oluyor
Kullanıyorum fitil. İnşallah pozitif sonucu alırım çektiğim ağrılara değerCanımm progestan fitil kullanıyor musun?benim arkadaşımda o karın ağrısı yapmıştı dayan kuzum inşallah rahatlarsın
İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin teker teker hamile olduğumuz haberlerini verelimKızlar moral bozmak yok. Kullandığımız ilaçlar bu tarz etkiler yapabiliyor. Belki bunlar tutunma ağrıları. Ne yapıyoruz güzeli düşünüp onu çağırıyoruz.. Sizlerin de güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Kacinci gun negatif cikmisti,)Hiçbir belirtim olmadı idrar testin de de negatif çıktı ama üzülmedim ben hiç kana baktırdım direk
Amin inşallah hepimizin kandili mübarek olsunKızlar hepimizin miraç kandili mübarek olsun Rabbim bu günün hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin bu yolda çabalayan tüm arkadaşlarıma anne olmayı bebeklerini kucaklayıp koklamayı nasip etsin inşallah Aminn.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim devamını getirsin sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSonuç çıktı 134 çıktı hamileyim kızlar
Kuzum 5. Gün embriyosu kanda 7. Günden sonra baktırmak bence daha iyi azıcık daha bekle tam öğren canımKızlar test günüme 3 gün var bugün 6.günüm kan versem çıkar mı
İnşallah hepimizin yüzü gülücüklerle dolsun bu Kandil günü Ben bugün baktırsam akşam çıkmaz mıInsallah pozitif haberinizi alrz hayrlsyla
Bence baktırma erken çok moral bozmaya gerek var mı şimdi.Kızlar test günüme 3 gün var bugün 6.günüm kan versem çıkar mı
İnsan dayanamıyor inşallah bebeğimi varlığını öğrenirim teşekkür ederim biraz daha bekleyeyimKuzum 5. Gün embriyosu kanda 7. Günden sonra baktırmak bence daha iyi azıcık daha bekle tam öğren canım
O şu an bende de var. Üstelik epey adet olacakmışım gibi arttı. Yarın da test günümkızlar sürekli adet olacakmışım gibi his var. Hafif kasık ağrım, akıntı geliyormuş gibi his. Korkuyorum
HaklısınBence baktırma erken çok moral bozmaya gerek var mı şimdi.
İlaçlardan dolayı adet olamazsın zaten canım benim de ilk transferimde adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu pozitif çıkmıştı inşallah seninde öyledir korkma kendini üzme sıkıntı stres korku daha kötü etkiler bebişini düşünkızlar sürekli adet olacakmışım gibi his var. Hafif kasık ağrım, akıntı geliyormuş gibi his. Korkuyorum
Taze embriyo. 5. Gün emriyomuz 2 tane koyuldu Progeston iğne kullanıyorum. Salı günü test vereceğim inşallahHepimizde ara ara oluyor :) Donmuş 5. gün embriyosuysa 4. gününüzdesiniz sanırım? Tutunma ağrıları olabiliyor :) İlaçlardan da olabiliyor :) Aldığımız progesteronun adet ağrısı gibi yapma yan etkisi oluyor. Olumsuz bir şey değil ama. Korkmayın. Benim de 4. günümde çok ağrım oldu, 5. gün daha hafif olmak üzere devam etti. Şimdi 7. günümdeyim geçti.
Bende salı günü yaptıracağımO şu an bende de var. Üstelik epey adet olacakmışım gibi arttı. Yarın da test günüm
Bizim seninle aynı gün transfer, salı mı test vermeye karar verdin canım. Bana 17si dediler bekliyim mi napim bilemedim çıkar mı ki salı?Taze embriyo. 5. Gün emriyomuz 2 tane koyuldu Progeston iğne kullanıyorum. Salı günü test vereceğim inşallah
18 i demişlerdi bana ama doktorumun 18 inde ameliyatı varmış 17 sinde gelebilirsin dedi asistanı. Sende bi karın ağrısı adet olma hissi var mı? Ben çok taktım bu durumuBizim seninle aynı gün transfer, salı mı test vermeye karar verdin canım. Bana 17si dediler bekliyim mi napim bilemedim çıkar mı ki salı?