- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
Benim doktorum sormadan 2. Tane direk transfer ettii. Olası bir durum olMdjgh zaman 2 tane katıyor benim doktorumKızlar bir sorum var . İlk denemesi olup 2 embriyo koyduranlarınız ikiz bebiş istedikler için mi ikiye karar verildi. Yoksa istemeden de iki koyduran oldu mu sırf ihtmal artsın diye...1 e karar verenler ikiz istemedikleri için mi 1 koydurdu? Benım 1-2 şeklindeydi. 1 tane 5.gün 2 tane 3.gün şimdi 1 e karar verdik
Sagolun sızede benımde test gunum 20 martHayırlı olsun
Benim de ilk deneme çok kararsız kaldık ikiz zor diye ama doktorumun da fikriyle tek de karar kıldık, daha sonrakilerde çift olabilir.Kızlar bir sorum var . İlk denemesi olup 2 embriyo koyduranlarınız ikiz bebiş istedikler için mi ikiye karar verildi. Yoksa istemeden de iki koyduran oldu mu sırf ihtmal artsın diye...1 e karar verenler ikiz istemedikleri için mi 1 koydurdu? Benım 1-2 şeklindeydi. 1 tane 5.gün 2 tane 3.gün şimdi 1 e karar verdik
Anladim canim çok tesekkur ederiim ben de sadece estrofem kullaniyorum suan persembe kontrolum var tarih kesinleşicek simdilik 17martTrans ayında yumurtayla hiç işimiz yok dedi doktor, bakmadı bile ona, rahim kalınlğna bakılıyor sadece. Ona göre gün söyledi benjm rahim kalımlığım 8 di tam bi hafta sonraya gün verdi. Cylo prognovada kahve renkleri içmeye başladım yani (pro+östrojen)
Ilk iki denememde tek tek konuldu yasal olarak oyle olmasi gerektigi icin dendi zaten 3. De iki tane konulablckKızlar bir sorum var . İlk denemesi olup 2 embriyo koyduranlarınız ikiz bebiş istedikler için mi ikiye karar verildi. Yoksa istemeden de iki koyduran oldu mu sırf ihtmal artsın diye...1 e karar verenler ikiz istemedikleri için mi 1 koydurdu? Benım 1-2 şeklindeydi. 1 tane 5.gün 2 tane 3.gün şimdi 1 e karar verdik
İlk denememdi. İkiz istedik eşimle hem ihtimal artsın hemde ikiz çocukları çok sevdiğimiz içinKızlar bir sorum var . İlk denemesi olup 2 embriyo koyduranlarınız ikiz bebiş istedikler için mi ikiye karar verildi. Yoksa istemeden de iki koyduran oldu mu sırf ihtmal artsın diye...1 e karar verenler ikiz istemedikleri için mi 1 koydurdu? Benım 1-2 şeklindeydi. 1 tane 5.gün 2 tane 3.gün şimdi 1 e karar verdik
Benim 2. Deneme 3. Gün embriyosu 5 martta transfer yapıldı sonuç 17 martta olacakListemizin son hali....
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart Sonuç 20 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Selinos 1. deneme / Kayseri Acıbadem 5. gün embriyosu Transfer tarihi 17 Mart Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 15 Mart Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün 1 embriyo 4ab ? demede 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 1 embriyo 4ab ? Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo ? gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç 12 Mart Yenidelhi 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart Sonuç 13 Mart The best 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 13 Mart nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart polens 5. deneme 5 embriyo MinigimiziBeklerken 1. deneme / Bahçeci Umut 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart Sonuç 15 Mart -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 17 Mart sevgiizeynep 1. deneme 5. gün embriyosu Transfer yapıldı. 6 Mart Alis88 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 1 embriyo ? aylinnaylinn 1. deneme 5. gün 1 embriyo Transfer 13 Mart mellovin 1. deneme/ Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu Transfer 9 Mart Melissss_9394 1. deneme 5. gün 1 embriyo Transfer tarihi 8 Mart Cansmi 1. deneme / Trakya ünv. 5. gün embriyosu Transfer tarihi 9 Mart Emelguclu89 1. deneme 5. gün embriyosu Transfer yapıldı. Sonuç 15 Mart Sabr-Sukur-Dua 1. deneme Rahim dinlendirmede. Hifa27 2. deneme Transfer tarihi 17-18 Mart
Merhabalar:) uzun sure sonra buralara yaziyorm ocakta ilk tup bebek denememizi yaptik malesef negatif oldu nasip boyleymis. Gecen ay histeroskopi oldum cizik atildi ve bu ay regli olunca ilaclar baslandi Allahim yardimcimiz olsun 17 sinde cagardilad hesaplarima gore eger hersey yolunda giderse 22 sinde transferim olcak. Benide yazarsaniz cok sevinirim. Kizlar hepinize duaciyim. Ayni zamanda ben terapiye basladim ruh sagligim icinde cunku asiri bir stres yasiyorum. Gecen sefer yattim be devamli erken gebelik testleri yaptm bu sefer bunlari yapmicm insaallah ilk 3 gun dinlenip sonra hayatima devam etmeyi dusunuyorum Rabbim ol derse olur gerisi hep teferruat ananas kabak cekirdegi havuc suyu nar suyu herseyi yaptim olmayinca olmuyor bu sefer saldim kendimi Rabbime biraktim.Listeye eklenmek isteyen başka arkadaşlar varsa rica etsem bilgilerini yazabilir mi? Yemekten sonra güncel listemizi paylaşacağım. Öptüm hepinizi.
2. Deneme 6. Gun blest embiriyo transfer tarihi belli degil ama hersey yolunda giderse 22 mart gibi geliyor bakalim:) 35 yas alti oldugum icin tek embriyoListemizin son hali....
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart Sonuç 20 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Selinos 1. deneme / Kayseri Acıbadem 5. gün embriyosu Transfer tarihi 17 Mart Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 15 Mart Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün 1 embriyo 4ab ? demede 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 1 embriyo 4ab ? Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo ? gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç 12 Mart Yenidelhi 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart Sonuç 13 Mart The best 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 13 Mart nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart polens 5. deneme 5 embriyo MinigimiziBeklerken 1. deneme / Bahçeci Umut 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart Sonuç 15 Mart -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 17 Mart sevgiizeynep 1. deneme 5. gün embriyosu Transfer yapıldı. 6 Mart Alis88 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 1 embriyo ? aylinnaylinn 1. deneme 5. gün 1 embriyo Transfer 13 Mart mellovin 1. deneme/ Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu Transfer 9 Mart Melissss_9394 1. deneme 5. gün 1 embriyo Transfer tarihi 8 Mart Cansmi 1. deneme / Trakya ünv. 5. gün embriyosu Transfer tarihi 9 Mart Emelguclu89 1. deneme 5. gün embriyosu Transfer yapıldı. Sonuç 15 Mart Sabr-Sukur-Dua 1. deneme Rahim dinlendirmede. Hifa27 2. deneme Transfer tarihi 17-18 Mart
6.günümdeyim :) kaldı 6 gün :)Transfer olanlar kaçıncı gününüz
Ah canım hormonlar yapıyor dün de ben sürekli her şeye ağladım. Üzme kendini sakın stres yok.İlk denememdi. İkiz istedik eşimle hem ihtimal artsın hemde ikiz çocukları çok sevdiğimiz için18 Martta test yaptıracağım. Normalde psikolojim çok iyiydi ama bugün evde tek kalana kadar. Sürekli ağlamalıydım olmayacak mı acaba diye.. umarım hepimiz olumlu sonuç alırız
Benim 5.günüm karın ağrısı kasik ağrısı ağlamalar ve ishalim varTransferi olanlar var mı belirtileriniz? Benim bugün transferden sonra 3. Gün, ilaçlardan dolayı çok duygusalım, bazen de ani sinirleniyorum bi garibimonun dışında karnım kasığım semsert arada hafif batma gibi bişi oluyo, göğüsler şişmeye başladı, çok akıntım var(fitilden mi değil mi anlamadım), dün itibariyle akşam ateş basması ayak yanması oldu, bir de cildim çok kuruyor dudaklarım falan kuruyor. Biliyorum çok erken daha ilaçlar yapıyor muhtemelen. Sizde de var mı bu tarz şeyler?
Benim de 5.gün6.günümdeyim :) kaldı 6 gün :)
Ah ah bu ilaçlar hepimizi ağlatmış anlaşılanBenim 5.günüm karın ağrısı kasik ağrısı ağlamalar ve ishalim varinşallah tutmuştur. Kasık ağrıları transferden önce de vardı. Bir de sabah midem bulandi ya usuttum ya da ilaçlardan
Aynen öyle. Herkes ağlamaklı inşallah sonuçları alınca ağlayan gözlerimiz gülerAh ah bu ilaçlar hepimizi ağlatmış anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?