- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
İnşallah canım inşallah ne güzel dedinAynen öyle. Herkes ağlamaklı inşallah sonuçları alınca ağlayan gözlerimiz güler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallah ne güzel dedinAynen öyle. Herkes ağlamaklı inşallah sonuçları alınca ağlayan gözlerimiz güler
Canım kasık ağrısı transfer öncesi vardı diyince sana sorayım ben de estrofeme başladım ve çok ağır geldi bana midem berbat ağrı yanma vs...ama kasık mı bilemedim resmen rahmim içinde bıçak saplanıp geçiyo anlık yani estrofemden mi ya da senin ağrıların böyle miydi tranfer öncesiBenim 5.günüm karın ağrısı kasik ağrısı ağlamalar ve ishalim var inşallah tutmuştur. Kasık ağrıları transferden önce de vardı. Bir de sabah midem bulandi ya usuttum ya da ilaçlardan
MorDeno | 3. deneme / Antalya IVF | 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc | Transfer tarihi 11 Mart | Sonuç 20 Mart |
gs90 | 3. deneme | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. | POZİTİF |
Adanaaz01 | 1. deneme / Acıbadem Adana | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 4 Mart | Sonuç 12 Mart |
Yenidelhi | 1. deneme | 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa | Transfer yapıldı. 4 Mart | Sonuç 13 Mart |
The best | 2. deneme | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 5 Mart | Sonuç 13 Mart |
Luthientr | 1. deneme / Bursa Jimer Hast | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart |
agustos72 | 1. deneme / Uludağ ünv. Hast | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 8 Mart | Sonuç 15 Mart |
nejla86 | 2. deneme | 3. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart |
MinigimiziBeklerken | 1. deneme / Bahçeci Umut | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 2 Mart | Sonuç 15 Mart |
Emelguclu89 | 1. deneme | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart |
-bridget- | 1. deneme / Acıbadem Fulya | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 6 Mart | Sonuç 17 Mart |
KAYRAMMMM | 2. deneme | 3. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 5 Mart | Sonuç 17 Mart |
sevgiizeynep | 1. deneme | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 6 Mart | Sonuç 18 Mart |
Melissss_9394 | 1. deneme | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 8 Mart | Sonuç 20 Mart |
Htckbr89 | 3. deneme | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer yapıldı. 8 Mart | Sonuç 20 Mart |
mellovin | 1. deneme/ Bahçeci Fulya | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer tarihi 9 Mart | |
Cansmi | 1. deneme / Trakya ünv. | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer tarihi 9 Mart | |
aylinnaylinn | 1. deneme/ Tavmergen | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer tarihi 13 Mart | |
Selinos | 1. deneme / Acıbadem Kayseri | 5. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer tarihi 17 Mart | |
Hifa27 | 2. deneme | ? | Transfer tarihi 17-18 Mart | |
ramrod | 2. deneme | 6. gün embriyosu 1 embriyo | Transfer tarihi 22 Mart | |
cimcimeecimcime | 5. deneme | 5. gün embriyosu 2 embriyo | ? | |
_Citlembik_ | 5. deneme / Bahçeci tüp bebek | 2 embriyo 4ab-3ab | ? | |
Whiterose89 | 3. deneme / Bahçeci tüp bebek | 2 embriyo 4bc- 3bc | ? | |
ogrtmn33 | 1. deneme / Acıbadem Adana | 5. gün 1 embriyo 4ab | ? | |
demede | 5. deneme / Bahçeci tüp bebek | 5. gün 1 embriyo 4ab | ? | |
Arestifah | 1. deneme | 5.gün embriyosu 2 embriyo | ? | |
Alis88 | 3. deneme / Bahçeci tüp bebek | 1 embriyo | ? | |
Sabr-Sukur-Dua | 1. deneme / Ankara Memorial | 5. gün embriyosu | Rahim dinlendirmede. Nisan | |
Transfer günü hariç 4. Günüm benimTransfer olanlar kaçıncı gününüz
Transfer öncesinde bu tarz ağrılarım vardı yolda yürürken bile birden bire ağrı giriyordu. Büyük ihtimalle ilaçların etkisinden canım şu zamana gelene kadar o kadar çok ilaç kullandık ki hangisinden kaynaklı bilemiyoruz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahCanım kasık ağrısı transfer öncesi vardı diyince sana sorayım ben de estrofeme başladım ve çok ağır geldi bana midem berbat ağrı yanma vs...ama kasık mı bilemedim resmen rahmim içinde bıçak saplanıp geçiyo anlık yani estrofemden mi ya da senin ağrıların böyle miydi tranfer öncesi
Benimde transfer günü hariç 4. Günüm ama şuan hiç bir belirtim yok akıntı olarak fitil kullanıyorum o akıyor sadeceTransferi olanlar var mı belirtileriniz? Benim bugün transferden sonra 3. Gün, ilaçlardan dolayı çok duygusalım, bazen de ani sinirleniyorum bi garibim onun dışında karnım kasığım semsert arada hafif batma gibi bişi oluyo, göğüsler şişmeye başladı, çok akıntım var(fitilden mi değil mi anlamadım), dün itibariyle akşam ateş basması ayak yanması oldu, bir de cildim çok kuruyor dudaklarım falan kuruyor. Biliyorum çok erken daha ilaçlar yapıyor muhtemelen. Sizde de var mı bu tarz şeyler?
Canım fitil ne için kullanıyorsunuz? Bana doktorum fitil vermedi. Sadece folik asit ve iğnem var devam etmem gereken.Transferi olanlar var mı belirtileriniz? Benim bugün transferden sonra 3. Gün, ilaçlardan dolayı çok duygusalım, bazen de ani sinirleniyorum bi garibim onun dışında karnım kasığım semsert arada hafif batma gibi bişi oluyo, göğüsler şişmeye başladı, çok akıntım var(fitilden mi değil mi anlamadım), dün itibariyle akşam ateş basması ayak yanması oldu, bir de cildim çok kuruyor dudaklarım falan kuruyor. Biliyorum çok erken daha ilaçlar yapıyor muhtemelen. Sizde de var mı bu tarz şeyler?
Lutinus kullanıyorum ben. Tutunması için. Transferden birkaç gün önce verdi doktor.Canım fitil ne için kullanıyorsunuz? Bana doktorum fitil vermedi. Sadece folik asit ve iğnem var devam etmem gereken.
Aynen canım o kadar kullanıyoruz ki midem iflas etti Allahım mükafatımızı tez zamanda versinTransfer öncesinde bu tarz ağrılarım vardı yolda yürürken bile birden bire ağrı giriyordu. Büyük ihtimalle ilaçların etkisinden canım şu zamana gelene kadar o kadar çok ilaç kullandık ki hangisinden kaynaklı bilemiyoruz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
İnşallahAynen canım o kadar kullanıyoruz ki midem iflas etti Allahım mükafatımızı tez zamanda versin
Anladım canım bana vermedi. Ben sadece Prolutex iğne vuruyorum günde bir defaLutinus kullanıyorum ben. Tutunması için. Transferden birkaç gün önce verdi doktor.
Bana da proluton Depot verdi haftada bir oluyorum.Anladım canım bana vermedi. Ben sadece Prolutex iğne vuruyorum günde bir defa
Seninle benim ilaclarimiz aynı sanırım. Ben de Lutinus ve proluton Depot kullandım. Perşembe transferim. Hayırlısı inşallah...Bana da proluton Depot verdi haftada bir oluyorum.
Aynı merkezdeyiz de o yüzden bu arada embriyo kalitesi benim cozduruldukten sonra arttı aklında bulunsunSeninle benim ilaclarimiz aynı sanırım. Ben de Lutinus ve proluton Depot kullandım. Perşembe transferim. Hayırlısı inşallah...
Canım sende belirti filan var mı? Bende hiç bir belirti yok amaTransfer günü hariç 4. Günüm benim
Aaa Antalya da mısın? Çok sevindim... Bakalım inşallah bende de olur...Aynı merkezdeyiz de o yüzden bu arada embriyo kalitesi benim cozduruldukten sonra arttı aklında bulunsun
Evet inşallahAaa Antalya da mısın? Çok sevindim... Bakalım inşallah bende de olur...
Su kalcadan olan igne agri yapiyo doktorda soyledi acıycak diye. Dun ilk ignemi oldum, ilk gunden boyleyse bi kac gun sonra oturamaz yuruyemez halemi gelcem onu dusunuyorum ☹Transferi olanlar var mı belirtileriniz? Benim bugün transferden sonra 3. Gün, ilaçlardan dolayı çok duygusalım, bazen de ani sinirleniyorum bi garibim onun dışında karnım kasığım semsert arada hafif batma gibi bişi oluyo, göğüsler şişmeye başladı, çok akıntım var(fitilden mi değil mi anlamadım), dün itibariyle akşam ateş basması ayak yanması oldu, bir de cildim çok kuruyor dudaklarım falan kuruyor. Biliyorum çok erken daha ilaçlar yapıyor muhtemelen. Sizde de var mı bu tarz şeyler?
Progestan fitil canım iğnem de var aynı şekilde.Canım fitil ne için kullanıyorsunuz? Bana doktorum fitil vermedi. Sadece folik asit ve iğnem var devam etmem gereken.
Evet transfer öncesi de 5 gün iğne oldum şimdi de var. Popom mosmor maalesef yapıcak bir şey yok. Kremle masaj yapıyorum arada ödem olan yerlereSu kalcadan olan igne agri yapiyo doktorda soyledi acıycak diye. Dun ilk ignemi oldum, ilk gunden boyleyse bi kac gun sonra oturamaz yuruyemez halemi gelcem onu dusunuyorum ☹