Transferin ilk günü gece uyandığımda yüzüstü yatmışım ama embriyo tutunmasını yatmakla alakası olmadığını duymuştum. Doğal hamile kaldığımız zaman bilmeden neler yapıyoruz embriyo yerleşirken. Rabbime tevekkül ettim. Rabbim isterse ol derse olur canım o yüzden canını sıkma düşünme bunları ❤İnşallah canım unuttum doktora sormayı da yan yatsam bişey olur mu diye
Orası öyle canım benim yüzümden bişey olmasın istiyorum ondan heralde bu kadar çok düşünüyorum sağolTransferin ilk günü gece uyandığımda yüzüstü yatmışım ama embriyo tutunmasını yatmakla alakası olmadığını duymuştum. Doğal hamile kaldığımız zaman bilmeden neler yapıyoruz embriyo yerleşirken. Rabbime tevekkül ettim. Rabbim isterse ol derse olur canım o yüzden canını sıkma düşünme bunları ❤
Sürekli düz yatmanız gerekmiyor ki bana özellikle söylediler yüzüstü bile yatılabilir bir şey olmaz diye.İyiyim canım sen nasılsın bende dolaşıyorum arada kalkıp ben günü gelmeden yapmak istemiyorum canım benim 3. Gün embriyosu o yüzden çıkmaz moralim bozulur bide sen yatarken sağa sola doğru yan olarak yatıyormusun düz yatmaktan sıkıldım
Yani orası öyle herşeyi söylüyorlar neyse elimden geldiğince dikkat edeceğimYani doktorlar söylerdi herhalde yatma pozisyonuna dikkat etmemiz gerekseydi
Gerçekten mi bunu duyduğuma çok sevindim ben unutmuşum sormayı çünkü çok sağolunSürekli düz yatmanız gerekmiyor ki bana özellikle söylediler yüzüstü bile yatılabilir bir şey olmaz diye.
Aynen ben sorucaktım kendiliğinden söylediler bilgi verirken.Gerçekten mi bunu duyduğuma çok sevindim ben unutmuşum sormayı çünkü çok sağolun
Bana söylememişlerdi bende yanlış bişey yapmak istemedim tekrar teşekkür ederimAynen ben sorucaktım kendiliğinden söylediler bilgi verirken.
Ben hiç yatmadım gezmekten değil ama hep bir işim çıktı. İnşallah tutunmuştur çok korkuyorumTransferden sonra yatakta yatanlar yapmayın onu. Kesinlikle parka/ müze çıkıp gezin. Rahminde kan dolaşması gerekiyor. Ben de transferden sonra nereye gideceğim diye düşünüyorum çünkü iğne vururken her yere gezdim, gezelicek yer kalmadıGalata külesiye çıkarım.
Benim oldu normal dediler iki pedi doldurmayacak kadar olabilir dedilerKızlar selam. Opu sonrası hafif kanamalarınız oldu mu? Ben perşembe opu oldum ama çok çok az damla şeklinde idrardan sonra peçeteme geliyor.
Amin inşallahÜmrb kızlar bende 17 18 gibi transfer olacağım yarın kontrolüm var ikinci tüp bebek denemesi RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın İNŞAALLAH
Hayirli olsun insallah tutunsun bebisinz guzel haberlerinizi alrz insBugün transferimi oldum hayırlısiyla. Yatmak psikolojini bozar normal hayatına devam et dedi doktor
Benim merkezde adana acıbadem 1.deneme canım eksikleri yazabilirsinAa ne güzel tablo yapmışsınız. Beni de ekler misiniz?
ilk deneme
5. gün embriyo
6 mart transfer
İnş sonuç da pozitif derim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?