Hello kızlar transfer yapıldı koydular miniğimi bugün. test günüm 17 mart bakalım nasıl beklicem. gerçi bi iki gün önceden başlarım evde teste ben dayanamam kesin
Merhaba kızlar, beni de alır mısınız?Listemizin son hali....
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart Sonuç 20 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Selinos 1. deneme / Kayseri Acıbadem 5. gün embriyosu Transfer tarihi 17 Mart Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 1 embriyo Transfer tarihi 8 Mart Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün 1 embriyo 4ab ? demede 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 1 embriyo 4ab ? Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo ? gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç 12 Mart Yenidelhi 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart Sonuç 13 Mart The best 2. deneme Transfer yapıldı. 5 Mart nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart polens 5. deneme 5 embriyo MinigimiziBeklerken 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyo Transfer tarihi 6 Mart sevgiizeynep 1. deneme Transfer tarihi 6 Mart Alis88 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 1 embriyo aylinnaylinn 5. gün 1 embriyo ? mellovin 1. deneme/ Bahçeci Fulya opu yapıldı. Melissss_9394 1. deneme 5. gün 1 embriyo Transfer tarihi 8 Mart
Benim de Bahçeci Umut, 1. denememiz, 15 Mart’ta test tarihimListemizin son hali....
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart Sonuç 20 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Selinos 1. deneme / Kayseri Acıbadem 5. gün embriyosu Transfer tarihi 17 Mart Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 1 embriyo Transfer tarihi 8 Mart Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün 1 embriyo 4ab ? demede 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 1 embriyo 4ab ? Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo ? gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç 12 Mart Yenidelhi 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart Sonuç 13 Mart The best 2. deneme Transfer yapıldı. 5 Mart nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart polens 5. deneme 5 embriyo MinigimiziBeklerken 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyo Transfer tarihi 6 Mart sevgiizeynep 1. deneme Transfer tarihi 6 Mart Alis88 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 1 embriyo aylinnaylinn 5. gün 1 embriyo ? mellovin 1. deneme/ Bahçeci Fulya opu yapıldı. Melissss_9394 1. deneme 5. gün 1 embriyo Transfer tarihi 8 Mart
Ben eve gelnce aynı gün yaptım idrara kaç kere çıktım bolc su iç hiç. Bi şey olmazAma sabahtan beri idrara çıkıyorum bikere de kaka yaptım bişey olmaz değilmi canım yaa
Dr kimdi:)Benim de Bahçeci Umut, 1. denememiz, 15 Mart’ta test tarihim
Prof. Dr. Cem ÇelikDr kimdi:)
Yoo ilaclari verdiler pazartesi transferim var ben narkozluyken anlattilar ilaclari o kafami karistirdi anlayamamisimCanım okudum doktorun engellemiş seni. Bence hastaneni arayıp durumu söylemelisin. Hemşireler veya koordinatörlerle görüşüp detayları tekrar iste. Çünkü arkadaşların dediği gibi herkesin farklı oluyor durumu. Mesela hemen transfer olacak mı olacaksa ben bilmiyorum çünkü benimki rahim dinlendi bi adet gecti sonra 3. Gün rahim kalınlaştırma ile başlandı estrofem kullandım. Öyle kafana göre alamazsın mutlaka sor.
Bende olmadıKızlar selam. Opu sonrası hafif kanamalarınız oldu mu? Ben perşembe opu oldum ama çok çok az damla şeklinde idrardan sonra peçeteme geliyor.
MorDeno | 3. deneme / Antalya IVF | 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc | Transfer tarihi 11 Mart | Sonuç 20 Mart | |
_Citlembik_ | 5. deneme / Bahçeci tüp bebek | 2 embriyo 4ab-3ab | ? | ||
Selinos | 1. deneme / Kayseri Acıbadem | 5. gün embriyosu | Transfer tarihi 17 Mart | ||
Whiterose89 | 3. deneme / Bahçeci tüp bebek | 2 embriyo 4bc- 3bc | ? | ||
agustos72 | 1. deneme / Uludağ ünv. Hast | 1 embriyo | Transfer tarihi 8 Mart | ||
Luthientr | 1. deneme / Bursa Jimer Hast | 5. gün 1 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart | |
ogrtmn33 | 1. deneme / Acıbadem Adana | 5. gün 1 embriyo 4ab | ? | ||
demede | 5. deneme / Bahçeci tüp bebek | 5. gün 1 embriyo 4ab | ? | ||
Arestifah | 1. deneme | 5.gün embriyosu 2 embriyo | ? | ||
gs90 | 3. deneme | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. | Sonuç | |
Adanaaz01 | 1. deneme / Acıbadem Adana | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. | Sonuç 12 Mart | |
Yenidelhi | 1. deneme | 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa | Transfer yapıldı. 4 Mart | Sonuç 13 Mart | |
The best | 2. deneme | Transfer yapıldı. 5 Mart | |||
nejla86 | 2. deneme | 3. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart | |
polens | 5. deneme | 5 embriyo | |||
MinigimiziBeklerken | 1. deneme / Bahçeci Umut | 1 embriyo | Transfer yapıldı. 2 Mart | Sonuç 15 Mart | |
-bridget- | 1. deneme / Acıbadem Fulya | 5. gün embriyo | Transfer yapıldı. 6 Mart | Sonuç 17 Mart | |
sevgiizeynep | 1. deneme | 5. gün embriyosu | Transfer yapıldı. 6 Mart | ||
Alis88 | 3. deneme / Bahçeci tüp bebek | 1 embriyo | ? | ||
aylinnaylinn | 5. gün 1 embriyo | ? | |||
mellovin | 1. deneme/ Bahçeci Fulya | opu yapıldı. | |||
Melissss_9394 | 1. deneme | 5. gün 1 embriyo | Transfer tarihi 8 Mart | ||
Cansmi | 1. deneme / Trakya ünv. | 5. gün embriyosu | Transfer tarihi 9 Mart | ||
Emelguclu89 | 1. deneme | 5. gün embriyosu | Transfer yapıldı. | Sonuç 15 Mart | |
Benim de akıntı şeklinde oldu. Polip ve Opu aynı anda olduğu için oldu belkide bilemiyorumKızlar selam. Opu sonrası hafif kanamalarınız oldu mu? Ben perşembe opu oldum ama çok çok az damla şeklinde idrardan sonra peçeteme geliyor.
Bende olmadı ama olursa normal dedilerKızlar selam. Opu sonrası hafif kanamalarınız oldu mu? Ben perşembe opu oldum ama çok çok az damla şeklinde idrardan sonra peçeteme geliyor.
Anladım canım da işte herkesin dozajı ve kullanımı farklı oluyo. Sorman lazım.Yoo ilaclari verdiler pazartesi transferim var ben narkozluyken anlattilar ilaclari o kafami karistirdi anlayamamisim
Bende kanama agri cok oldu dun opumda arti bide tampon koymuslardi o dereceBende olmadı ama olursa normal dediler
Benım de rahim kalımlığım bugün 7.9 idİ 8 işte güzel dedi.trans tarhim 13 mart . Cylo prognova içiyorum. Beyazlar bir gün sonra bitiyor. Kahve rengine geçiyorum. Ostrjen+progestan içeriyormuş. İntralipid serum da verilecek bNa transfer günü...11 Mart
Rahim kalınlığın çok iyi. Hayırlısıyla tutunur bebişlerin inşaallahDr dan şimdi geldim. Herşey Yolunda imiş, hazırız dedi. 8 kusur rahim kalınlığım. Hadi bakalım.... Ufak ufak heyecanlandım.
Günaydın, evet estrofem (3) ve dün itibariyle de lutinus a başladım. Iyi düşünelim iyi olsun. Güzel haberler vereceğiz İnşallah.....Rahim kalınlığın çok iyi. Hayırlısıyla tutunur bebişlerin inşaallahBenimde cuma kontrolüm vardı 6bucuk 7 dedi rahim kalınlığına . Günde 3 kez estrofem kullanıyorum birde bant verdi doktorum. Salı kontrolüm var tekrar muayne olurum rahim kalınlığı iyiyse progesteron için tahlil yaptırıp gün verirler Perşembeye diye düşünüyorum. Nasip olursa aynı gün olur transferimiz. Sen ne kullanıyorsun sadece estrofem mi? Benim önceki tedavim rahim kalınlaşmadığı için iptal olmuştu korkuyorum yine kalınlaşmazsa diye.
Merhaba, hangi Acıbadem’de tedaviniz?Benim ki acıbadem canım direk iptal ediyor gözünün yaşına bakmıyor doktorum aman aman dedi dikkat ediyorum da napalım Allaha emanetiz
Adana acıbadem canımMerhaba, hangi Acıbadem’de tedaviniz?
İnşallahGünaydın, evet estrofem (3) ve dün itibariyle de lutinus a başladım. Iyi düşünelim iyi olsun. Güzel haberler vereceğiz İnşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?