Transfer öncesi kontrol muBozma moralini canım. Bak ben de tedaviye Ekim ayında başladım ama ilk ay asenkron büyümeler oldu iptal oldu sonraki ay kist oluştu iptal oldu sonra yumurtalarim yetersiz GDI derken Mart ayını bulduk. Herşeyde vardır bir hayır hiç canını sıkma. Benim de bugün kontrolüm var.
Evet. Haftaya nasipse transfer var.Transfer öncesi kontrol mu
Hadi hayırlı olsun inşallahEvet. Haftaya nasipse transfer var.
Aynen insallah hayirli zamanda olsun da tutunsunBozma moralini canım. Bak ben de tedaviye Ekim ayında başladım ama ilk ay asenkron büyümeler oldu iptal oldu sonraki ay kist oluştu iptal oldu sonra yumurtalarim yetersiz GDI derken Mart ayını bulduk. Herşeyde vardır bir hayır hiç canını sıkma. Benim de bugün kontrolüm var.
Güzel haberler ver bize canım yaz buraya daBozma moralini canım. Bak ben de tedaviye Ekim ayında başladım ama ilk ay asenkron büyümeler oldu iptal oldu sonraki ay kist oluştu iptal oldu sonra yumurtalarim yetersiz GDI derken Mart ayını bulduk. Herşeyde vardır bir hayır hiç canını sıkma. Benim de bugün kontrolüm var.
Hayırlı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün ❤
Dönünce hemen yazarım canım.Güzel haberler ver bize canım yaz buraya da
Benide eklermisinizAa ne güzel tablo yapmışsınız. Beni de ekler misiniz?
ilk deneme
5. gün embriyo
6 mart transfer
İnş sonuç da pozitif derim sonra
Dr dan şimdi geldim. Herşey Yolunda imiş, hazırız dedi. 8 kusur rahim kalınlığım. Hadi bakalım.... Ufak ufak heyecanlandım.Dönünce hemen yazarım canım.
HarikaaDr dan şimdi geldim. Herşey Yolunda imiş, hazırız dedi. 8 kusur rahim kalınlığım. Hadi bakalım.... Ufak ufak heyecanlandım.
Hayirli olsun insallah tam gunu ne zaman transferDr dan şimdi geldim. Herşey Yolunda imiş, hazırız dedi. 8 kusur rahim kalınlığım. Hadi bakalım.... Ufak ufak heyecanlandım.
11 MartHayirli olsun insallah tam gunu ne zaman transfer
MorDeno | 3. deneme / Antalya IVF | 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc | Transfer tarihi 11 Mart | Sonuç 20 Mart | |
_Citlembik_ | 5. deneme / Bahçeci tüp bebek | 2 embriyo 4ab-3ab | ? | ||
Selinos | 1. deneme / Kayseri Acıbadem | 5. gün embriyosu | Transfer tarihi 17 Mart | ||
Whiterose89 | 3. deneme / Bahçeci tüp bebek | 2 embriyo 4bc- 3bc | ? | ||
agustos72 | 1. deneme / Uludağ ünv. Hast | 1 embriyo | Transfer tarihi 8 Mart | ||
Luthientr | 1. deneme / Bursa Jimer Hast | 5. gün 1 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart | |
ogrtmn33 | 1. deneme / Acıbadem Adana | 5. gün 1 embriyo 4ab | ? | ||
demede | 5. deneme / Bahçeci tüp bebek | 5. gün 1 embriyo 4ab | ? | ||
Arestifah | 1. deneme | 5.gün embriyosu 2 embriyo | ? | ||
gs90 | 3. deneme | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. | Sonuç | |
Adanaaz01 | 1. deneme / Acıbadem Adana | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. | Sonuç 12 Mart | |
Yenidelhi | 1. deneme | 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa | Transfer yapıldı. 4 Mart | Sonuç 13 Mart | |
The best | 2. deneme | Transfer yapıldı. 5 Mart | |||
nejla86 | 2. deneme | 3. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart | |
polens | 5. deneme | 5 embriyo | |||
MinigimiziBeklerken | 1 embriyo | Transfer yapıldı. 2 Mart | |||
-bridget- | 1. deneme / Acıbadem Fulya | 5. gün embriyo | Transfer tarihi 6 Mart | ||
sevgiizeynep | 1. deneme | Transfer tarihi 6 Mart | |||
Alis88 | 3. deneme / Bahçeci tüp bebek | 1 embriyo | |||
aylinnaylinn | 5. gün 1 embriyo | ? | |||
mellovin | 1. deneme/ Bahçeci Fulya | opu yapıldı. | |||
Melissss_9394 | 1. deneme | 5. gün 1 embriyo | Transfer tarihi 8 Mart | ||
Insallah cok guzel gecer bebisiniz simsiki tutunurKızlar lütfen bol bol dua edin. Yarın sabah 11 de ilk transferim gerçekleşiyor Allahın izniyle5. Gün embriyosuyla transferim gerçekleşecek. Allah hepimizin yüzüne gülsün sağlıklı salih evlatlar nasip etsin. Çok heyecanlıyım
Benim de 9,5taKızlar lütfen bol bol dua edin. Yarın sabah 11 de ilk transferim gerçekleşiyor Allahın izniyle5. Gün embriyosuyla transferim gerçekleşecek. Allah hepimizin yüzüne gülsün sağlıklı salih evlatlar nasip etsin. Çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun inşallahKızlar lütfen bol bol dua edin. Yarın sabah 11 de ilk transferim gerçekleşiyor Allahın izniyle5. Gün embriyosuyla transferim gerçekleşecek. Allah hepimizin yüzüne gülsün sağlıklı salih evlatlar nasip etsin. Çok heyecanlıyım
İnşallahInsallah cok guzel gecer bebisiniz simsiki tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?