Covid i atlattık inşaallah 3 4 ay oluyor. Zencefil bal limon karışımıyla baya hafifledi boğazım. Bugün transferim gerçekleşti klinikte istirahat ediyorum inşaallah sıkıntı olmaz. Allah a emanet artık minikler. İnşaallah kucağımıza alacağımız sağlıklı ve hayırlı bebeklerimiz olur.Canım merhaba şimdi sen böyle yazınca Allah korusun ağzıma almayım dedim ama bir kovid testi yaptırsanyani ben öyle yapardım direk Allahım şifa versin eğer üşütme ise de ben doktorumla konuşur bu ay ertelemesini isterdin bağışıklığın düşmüş yani şuan
Gidebilme ihtimalini düşünüp devam ettiriyolar diyosun yani. Cok kötü olsaydı dondurulurdu değil miBenim 2 tane yumurtam döllenmişti, onları da 5.güne bıraktılar. Eğer labaratuara çok güveniyorlarsa öyle yapıyorlar. 5e gitmeyen anne karnında da gitmez diye düşünüyorlar.
Labaratuar çok iyi değilse anne karnı daha iyi olduğundan 3.gün transfer ediyor bazı yerler de.
Bazen de doktorun ve embriyoloğun kişiye göre değerlendirilmesi oluyor.
Hayirli ugurlu olsun insallah simsiki tutunsunCovid i atlattık inşaallah 3 4 ay oluyor. Zencefil bal limon karışımıyla baya hafifledi boğazım. Bugün transferim gerçekleşti klinikte istirahat ediyorum inşaallah sıkıntı olmaz. Allah a emanet artık minikler. İnşaallah kucağımıza alacağımız sağlıklı ve hayırlı bebeklerimiz olur.
Maşallah maşallah canımCovid i atlattık inşaallah 3 4 ay oluyor. Zencefil bal limon karışımıyla baya hafifledi boğazım. Bugün transferim gerçekleşti klinikte istirahat ediyorum inşaallah sıkıntı olmaz. Allah a emanet artık minikler. İnşaallah kucağımıza alacağımız sağlıklı ve hayırlı bebeklerimiz olur.
Gidebilme ihtimalini düşünüp devam ettiriyolar diyosun yani. Cok kötü olsaydı dondurulurdu değil mi
Hayırlısıyla güzel haberi alırsin insallah. Ne kadar yattin transfer sonrasiCovid i atlattık inşaallah 3 4 ay oluyor. Zencefil bal limon karışımıyla baya hafifledi boğazım. Bugün transferim gerçekleşti klinikte istirahat ediyorum inşaallah sıkıntı olmaz. Allah a emanet artık minikler. İnşaallah kucağımıza alacağımız sağlıklı ve hayırlı bebeklerimiz olur.
Ben 2 saat yattım ama tuvalet için 20 dk sonra kalktım transferden çok sıkışıktım ve sürgüye yapmak istemedim.hatta klinikten çıkana kadar 3 kez tuvalete gittim. Etkilemiyor dediler benee gittim Allah a emanet artıkHayırlısıyla güzel haberi alırsin insallah. Ne kadar yattin transfer sonrasi
Hayırlı olsun.insallah tutundugu icindirMerhaba bende sivas cumhuriyet uni.de dün transfer oldum cok heyecanliyim. Hicbir agrim yoktu bugun alt karnimda bir agri hissettim acaba bebek rahmemi tutundu deneyimi olan varmiki:)
Aa ne güzel tablo yapmışsınız. Beni de ekler misiniz?
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Selinos 1. deneme / Kayseri Acıbadem 5. gün embriyosu Transfer tarihi 17 Mart Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? Luthientr The best demede mellovin Arestifah Mart sonu gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç Adanaaz01 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç 12 Mart Yenidelhi Transfer tarihi 4 Mart ogrtmn33
Merkezi unutmuşum acıbadem fulyaAa ne güzel tablo yapmışsınız. Beni de ekler misiniz?
ilk deneme
5. gün embriyo
6 mart transfer
İnş sonuç da pozitif derim sonra
Bugün transfer oldum canım
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Selinos 1. deneme / Kayseri Acıbadem 5. gün embriyosu Transfer tarihi 17 Mart Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? Luthientr The best demede mellovin Arestifah Mart sonu gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç Adanaaz01 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç 12 Mart Yenidelhi Transfer tarihi 4 Mart ogrtmn33
Iyi yapmissin canimBen 2 saat yattım ama tuvalet için 20 dk sonra kalktım transferden çok sıkışıktım ve sürgüye yapmak istemedim.hatta klinikten çıkana kadar 3 kez tuvalete gittim. Etkilemiyor dediler benee gittim Allah a emanet artık
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart Sonuç 20 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Selinos 1. deneme / Kayseri Acıbadem 5. gün embriyosu Transfer tarihi 17 Mart Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 1 embriyo Transfer tarihi 8 Mart Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün 1 embriyo 4ab ? demede 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 1 embriyo 4ab ? Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo Mart sonu gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç 12 Mart Yenidelhi 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart Sonuç 13 Mart The best 2. deneme Transfer tarihi 4-5 Mart nejla86 2. deneme 3. güm embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart polens 5. deneme 5 embriyo MinigimiziBeklerken 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyosu Transfer tarihi 6 Mart sevgiizeynep 1. deneme Transfer tarihi 6 Mart Alis88 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 1 embriyo aylinnaylinn 5. gün 1 embriyo ?
Buna cok sevindim inşallah bende onu kullanirimMerhaba.Bana doktor vermişti progestorn hormonu ama adı başkaydı göbekten yapıyordum.Sanırım fiyat farkıda olduğu için kalçadan yapılan daha uygun fiyatlı ama söylerseniz göbekten olanıda verirler.
Bugün transfer oldum canımeline sağlık çok güzel bir tablo olmuş.
1.deneme
5.gün embriyosu bir adet 4aa
Sonuç 13 Mart
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimiz art arda hamile kalalım
Selam 1. Deneme engin oral bahçeci fulya. 13 yumurta toplandı bugün. Taze embriyo konacak.
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart Sonuç 20 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Selinos 1. deneme / Kayseri Acıbadem 5. gün embriyosu Transfer tarihi 17 Mart Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 1 embriyo Transfer tarihi 8 Mart Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün 1 embriyo 4ab ? demede 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 1 embriyo 4ab ? Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo Mart sonu gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç 12 Mart Yenidelhi Transfer tarihi 4 Mart The best 2. deneme Transfer tarihi 4-5 Mart nejla86 2. deneme 3. güm embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart polens 5. deneme 5 embriyo MinigimiziBeklerken 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart -bridget- 1. deneme Transfer tarihi 6 Mart sevgiizeynep 1. deneme Transfer tarihi 6 Mart Alis88 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 1 embriyo aylinnaylinn 5. gün 1 embriyo ? mellovin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?