- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Evet tup bebek ilk deneme oldu şükür 8 yillik evlym aciklanamayan infertilite:sSizin ilk bebeğiniz de mi tüp bebek? Kaçıncı denemede oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tup bebek ilk deneme oldu şükür 8 yillik evlym aciklanamayan infertilite:sSizin ilk bebeğiniz de mi tüp bebek? Kaçıncı denemede oldu
Zor dönemleri evet Allah kolaylık versin ne güzel çok ara vermediniz kardeş için inşallah hemen olur da aradaki yaş açılmaz
Kızlar tabloda 3. ve 5. Denemeniz olarak goruyorum. Cocuklarınızla birlikte toplam sayılarmı bunlarDondurulmus var diye denim dedim bir kez daha denedm olumsuz oldu bu son artk embryalr Allah hepimize nasip etsin insallah emeklerimizin karsiligini alrz en guzel sekilde
Evet 3. Transferim olcak suan insKızlar tabloda 3. ve 5. Denemeniz olarak goruyorum. Cocuklarınızla birlikte toplam sayılarmı bunlar
MorDeno | 3. deneme / Antalya IVF | 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc | Transfer tarihi 11 Mart | Sonuç 20 Mart | |
_Citlembik_ | 5. deneme / Bahçeci tüp bebek | 2 embriyo 4ab-3ab | ? | ||
Selinos | 1. deneme / Kayseri Acıbadem | 5. gün embriyosu | Transfer tarihi 17 Mart | ||
Whiterose89 | 3. deneme / Bahçeci tüp bebek | 2 embriyo 4bc- 3bc | ? | ||
agustos72 | 1. deneme / Uludağ ünv. Hast | 1 embriyo | Transfer tarihi 8 Mart | ||
Luthientr | 1. deneme / Bursa Jimer Hast | 5. gün 1 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart | |
ogrtmn33 | 1. deneme / Acıbadem Adana | 5. gün 1 embriyo 4ab | ? | ||
demede | 5. deneme / Bahçeci tüp bebek | 5. gün 1 embriyo 4ab | ? | ||
Arestifah | 1. deneme | 5.gün embriyosu 2 embriyo | Mart sonu | ||
gs90 | 3. deneme | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. | Sonuç | |
Adanaaz01 | 1. deneme / Acıbadem Adana | 5. gün embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. | Sonuç 12 Mart | |
Yenidelhi | Transfer tarihi 4 Mart | ||||
The best | 2. deneme | Transfer tarihi 4-5 Mart | |||
nejla86 | 2. deneme | 3. güm embriyosu 2 embriyo | Transfer yapıldı. 3 Mart | Sonuç 15 Mart | |
polens | 5. deneme | 5 embriyo | |||
MinigimiziBeklerken | 1 embriyo | Transfer yapıldı. 2 Mart | |||
-bridget- | 1. deneme | Transfer tarihi 6 Mart | |||
sevgiizeynep | 1. deneme | Transfer tarihi 6 Mart | |||
Alis88 | 3. deneme / Bahçeci tüp bebek | 1 embriyo | |||
aylinnaylinn | 5. gün 1 embriyo | ? | |||
mellovin | |||||
Evet ilk iki denemem negatif 3. Denemeden çocuğum var kardeş için başladık 4. Negatif 5. Ye başladık şimdiKızlar tabloda 3. ve 5. Denemeniz olarak goruyorum. Cocuklarınızla birlikte toplam sayılarmı bunlar
Evet canım 3. Deneme de oldu çok şükür 3.gün embriyosuydu. 2015 yılı tedavimSizin ilk bebeğiniz de mi tüp bebek? Kaçıncı denemede oldu
[/QUOTE]Bu konuda bisey demediler bana. Transfer sonrası soylenirmiki
Kahveyi bende cok iciyorum, baskada bisey zorlamaz
Tek embryomu 5. Gune mi gitmesini istyrlar tek embryo risk alinmaz normalde 3. Gun olmasi daha iyi diye blyrmKızlar merhabalar. 3. Gün Orta kalite embriyosu olupta beşinci güne gelen oldu mu
Üç embriyo var. Biri kaliteli ikisi orta kalitedeymis. İkinci tüp bebek denemem olduğu için doktr besinci gün embriyosu elde etmek istiyor. Ve bugün konustuğmzda dondurma işleminden hiç bahsedilmedi. Demekki devam ettirmeye uğrascaklarTek embryomu 5. Gune mi gitmesini istyrlar tek embryo risk alinmaz normalde 3. Gun olmasi daha iyi diye blyrm
3 embryoysa denenir cnm insallah hepsi gider 5. GuneÜç embriyo var. Biri kaliteli ikisi orta kalitedeymis. İkinci tüp bebek denemem olduğu için doktr besinci gün embriyosu elde etmek istiyor. Ve bugün konustuğmzda dondurma işleminden hiç bahsedilmedi. Demekki devam ettirmeye uğrascaklar
Ayy inşallahh canm Orta kalite gider mi bilemedim işte. Bazen kaliteli emb. Bile gidemiyor3 embryoysa denenir cnm insallah hepsi gider 5. Gune
3 ten 5 e gitne konusunu bilemiyorum tabi embryologlar en dogru karari verir insallah demekki gidebilecek kalitedeler)Ayy inşallahh canm Orta kalite gider mi bilemedim işte. Bazen kaliteli emb. Bile gidemiyor
Ay inşallah3 ten 5 e gitne konusunu bilemiyorum tabi embryologlar en dogru karari verir insallah demekki gidebilecek kalitedeler)
Gelsin bebisler insallahhh bu yil :)Ay inşallah
Ağzından bal damlıyor. Rabbimm hepimizin yüzünü güldürsünn. Güzel haberleri paylasalm hepimiz inşallahhGelsin bebisler insallahhh bu yil :)
Amin insallah burdan hepimiz paylasrz guzel haberleriAğzından bal damlıyor. Rabbimm hepimizin yüzünü güldürsünn. Güzel haberleri paylasalm hepimiz inşallahh