- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Cok guzel dusunmussunuz örgü yapmayiGünaydın anne adaylarıtransfer öncesi uykuda beslenme kadar önemli erken yatıp erken kalkmak vücudumuzun güçlü ve dirençli olması için gerekli ben tavuk gibi erken yatıp erken kalkanlar danım gece sayfalar ilerlemiş anca okudum zaman çabuk geçsin istiyorum yaa transfer sonrası için birsürü yün aldım örgü beni rahatlatıyor zaman çabuk geçiyor
Fincan kücükmü büyükmü, beni kücükte kesmiyoBen günde 4 fincan içiyordum, şuan 4 güne bir, 3 güne bir çok az içiyorum, nefsimi körlesin diye
Fincan kücükmü büyükmü, beni kücükte kesmiyoBen günde 4 fincan içiyordum, şuan 4 güne bir, 3 güne bir çok az içiyorum, nefsimi körlesin diye
Amin insallah hepsi tutunurEllerine sağlık canım. Böylece 4ab kaliteli embriyolar tutucak mı görmüş olacağız. Topiği yıllar sonra görenler 4ab 3bc hepsi tutmuş diye sevinecek
Ben ilaçlardan dolayı sanırsam saat gece 10 oldu mu oturduğum yerde uyuya kalıyorumCok guzel dusunmussunuz örgü yapmayiben cocuktan dolayi erken yatamiyorum
Insallah bebisten dolayidirBen ilaçlardan dolayı sanırsam saat gece 10 oldu mu oturduğum yerde uyuya kalıyorum
Insallah bebisten dolayıdır
Sizin kızınız kaç yaşında benim ki 5 yaş erken kalkınca o da erkenden uyuyor şükür inşallah kardeşleri olur da o zmana asıl uykusuz geceler başlıycakCok guzel dusunmussunuz örgü yapmayiben cocuktan dolayi erken yatamiyorum
Canım ellerine sağlık çok iyi oldu.
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Selinos 1. deneme / Kayseri Acıbadem 5. gün embriyosu Transfer tarihi 17 Mart Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? Luthientr The best demede mellovin Arestifah Mart sonu gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç Adanaaz01 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç 12 Mart Yenidelhi Transfer tarihi 4 Mart ogrtmn33
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Selinos 1. deneme / Kayseri Acıbadem 5. gün embriyosu Transfer tarihi 17 Mart Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? Luthientr The best demede mellovin Arestifah Mart sonu gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç Adanaaz01 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç 12 Mart Yenidelhi Transfer tarihi 4 Mart ogrtmn33
Masallah benimki 3 olcak ugrastryr bizi baya uyku tuvalet yemek herseyiyleSizin kızınız kaç yaşında benim ki 5 yaş erken kalkınca o da erkenden uyuyor şükür inşallah kardeşleri olur da o zmana asıl uykusuz geceler başlıycakinşallah.
Zor dönemleri evet Allah kolaylık versinMasallah benimki 3 olcak ugrastryr bizi baya uyku tuvalet yemek herseyiyle
Dondurulmus var diye denim dedim bir kez daha denedm olumsuz oldu bu son artk embryalr Allah hepimize nasip etsin insallah emeklerimizin karsiligini alrz en guzel sekildeZor dönemleri evet Allah kolaylık versinne güzel çok ara vermediniz kardeş için inşallah hemen olur da aradaki yaş açılmaz
Harika olmuş
İyi yaptın tabi biz sıfır baştan başladığımız için biraz toparlanmamız gerekti eylülde denedik boş gebelikte sonuçlandı şimdi kalan tek embriyomuzu denizycez olmazsa Bi daha düşünmüyoruz malesef maddi manevi yordu biziDondurulmus var diye denim dedim bir kez daha denedm olumsuz oldu bu son artk embryalr Allah hepimize nasip etsin insallah emeklerimizin karsiligini alrz en guzel sekilde
AYnen cok seyller insallah bu sefer nasip olsun birdaha gerek kalmasin ben de yeniden baslamak cok cok zor insllh gerk klmz:sİyi yaptın tabi biz sıfır baştan başladığımız için biraz toparlanmamız gerekti eylülde denedik boş gebelikte sonuçlandı şimdi kalan tek embriyomuzu denizycez olmazsa Bi daha düşünmüyoruz malesef maddi manevi yordu bizi
İnşallah inşallah gerek kalmaz canım rabbim isteyen herkese de nasip etsinAYnen cok seyller insallah bu sefer nasip olsun birdaha gerek kalmasin ben de yeniden baslamak cok cok zor insllh gerk klmz:s
Amin insallahhİnşallah inşallah gerek kalmaz canım rabbim isteyen herkese de nasip etsin
Sizin ilk bebeğiniz de mi tüp bebek? Kaçıncı denemede olduCanım ellerine sağlık çok iyi oldu.
Benim 5.deneme bahçeci tüp bebek 1 tane 5.gün 4Ab transfer olacak transfer tarihi belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?