MART 2017 de tüp bebek / aşılama yaptıracaklar burayaaa!!

Arkadaşım inşallah güzel sonuçlar olur tedavinde bu kez.. Ben de pazar bekliyodum regl heralde tedavi stresinden dün akşam ancak regl olabildim..
Ben hala olamadım beklemekten çok gerildim Dr aradım bugün 1 hafta beklememi olmazsa kan testi yaptırmamı söyledi kan testi sonucuna göre hareket ederiz dedi ama ben çok daraldım
KIZLAR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Gözün aydın darısı bizlerin başına olsun inşallah bebisini sağlıkla kucağına al. Böyle güzel haberler çoğalsın ben çok mutlu oluyorum umudum artırıyor.

Merhaba kızlar ben de cumartesi günü aşılama olucam. 4 yumurtam oluşmuş bugün kontrolum vardi. Hadi hayırlısı hepimiz için. ..

Merhaba kızlar ,
Bende şu an haplarımı içiyorum adetin üçüncü günü allah izin verirse başlıyacağız iğnelere..Bende çok heyacanlıyım nasıl bir süreç bekliyor beni bakalım bilmiyorum.Hamilelik sonuçlarını okudukça umudum artıyor.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh....

Cyclo Prognova içiyorum canım şu an ama bir hafta olmadı henüz başlayalı.Gelir canm biraz geciktiriyor haplar..Stres de yapma ondan da olur canım
Şu an ilaç içmiyorum ilk kez tüp bebek tedavisine başlıyorum geçen ay başlayacaktım ama vaktinden önce büyümüş bir yumurta olduğu için erteledik adet olunca gidicem iğne ilaç baslicaz inşallah da gelmiyor da gelmiyor stres kaynaklı olabilir haklısın gelmedikce daha da artıyor stresim. Sabırsızlanıyorum:)

Yarın akşam doktorla konuyu detaylı görüşücem canım dün akşam reglm başladı bugün ilaçları temin edip yarın akşam iğnelere başlıyorum
Bugün çok yoğundu bakamadım mesajlara ben de merak ediyordum konuştun mu diye. Konuşunca mutlaka yaz merak ediyorum. Bende bugün tekrar test yaptım 351 den 1197 ye çıkmış :) kalp atışına kadar kendi doktoruma devam edeceğim. Pıhtılaşma için Tolga ecemiş'e gideceğim. Ama gebelik takibine kimde devam edeyim daha araştırmadım. Bi de bende miyom var Doğumda alınsın istiyorum. Yani riskli bir hamilelik ve zor bir Doğum olacak gibi. Tüm bunların üstesinden gelebilecek iyi bir doktor arıyorum. Bilen duyan var mı acaba:) ????

Csnım hastaneye göre değişiyor ben geçen sene 370 tl verdim anestezi ile yapıldı ist güngören ilgi hastanesinde inşllah hayırlı olur tedavini

Ben hala olamadım beklemekten çok gerildim Dr aradım bugün 1 hafta beklememi olmazsa kan testi yaptırmamı söyledi kan testi sonucuna göre hareket ederiz dedi ama ben çok daraldım
Canım inşallah hamilesindir hiç tedaviye falan gerek kalmaz

Tamam canım mutlaka haber vercem.. Canım pıhtılaşma için Tolga beyi neden seçtin o konu mu uzmanlık alanı? ben de öyle birini istiyorum eğer pozitif yakalayabilirsem.. Aydan Biri var riskli gebelik uzmanı benim bildiğim sadece gayet iyiymiş bi araştır istersen canım.. Koru hastanesinin sahibi kendisi.. Ama muayenehanesi hastanenin içinde değil

aslında Tolga Ecemiş benim tüp bebek için de düşündüğüm bir doktordu ama rapor geçerli değildi onun için eledim ama çok fazla kişiden ismini duydum, tavsiye edenler de oldu. Bi arkadaşımın arkadaşı da sırf bu pıhtılaşma için Antalyadan Tolga Ecemiş'e geliyormuş kontrol için. onun için Tolga Ecemiş'e devam edeceğim bir süre.
Aydan Biri'ye gelince çok tercih edilen bir doktor olduğu için pek kendisi ilgilenmiyor diye biliyorum. onun için ona gitmek istemiyorum. Bir de bi arkadaşım koru da normal doğum yaptı, normalden doğumdan sonra kzıı anestezi ile uyutup dikiş attılar çok saçma oldu yani. birebir onu yaşayınca Koru hastanesine pek güvenim kalmadı açıkçası. Bir de koru da ki şu asansör bekleme olayı beni deli ediyor :)
Bebek yoğun bakımı olan bir özel hastaneyi tercih edicem aslında tolga hoca liv'de olduğu için liv daha mantıklı geliyordu ama arkadaşlar da güven hastanesi daha iyi diyorlar. çok kararsız kaldım. Hem doktor hem hastane bulmam gerekiyor ay ne zor şeyler ya. 1 aya kadar iyi bir araştırma yapıp kendime bir doktor bulmam gerek. yardımlarını bekliyorum :)

Canım ben de şimdi tolga beye baktım takip için düşünebilirim ilerde inşallah tutarsa tabiki.. Koru benim aslında genel olarak hastalanınca gittiğim bi hastane.. Normal gebeliğimde gebelik takibini de orda yaptırmıştım kaybetmeseydim doğumum da orda olucaktı aslında seviyorum ama dediğin gibi biraz yetersiz buluyorum ben de.. Aydan hanımı tanımıyorum hiç ama hep duydum adını.. Güven hastanesine gelince aşırı derecede pahalı bi hastane bilgin olsun 2015 de doğum fiyatı 13000 TLydi sadece doğum paketleri falan zaten yok.. Yine de araştıralım mutlaka ama bence önemli olan doktoru doğru seçmek.. Eğer ikiz gebelik olursa zaten normal doğum olmazsın ben araştırırken ona da dikkat etmiştim mesela normal doğum istediğim için onu göz önüne alarak koruyu seçmiştim.. Dur bakalım bi şu 3 ayı atlat da belki de Tolga beyde devam edersin sonuçta o da bi riskli gebelik uzmanı şimd okuduğum kadarıyla canım.

Bebek yoğun bakım ünitesi güven de çok iyiymiş. Eğer ikiz olursa ve erken doğarlarsa ihtiyacım olabilir kuvöze. Benim çalıştığım şirketin anlaşması var Güven ile. Güvende doğum yapan arkadaşlar 5 kuruş ödemediler ayrıca bir arkadaşın bebekleri 1 ay kuvözde kaldı o da hiç para ödemedi. yani maddi kısmı sorun değil. Dediğin gibi en önemlisi doktor benim miyonlarım da alınacak sezeryanda onun için iyi bir cerrah olması gerek. Sezeryanda miyom almak her cerrahın yapabildiği bir iş değil. Aslında çok güvendiğim bir cerrah var ama ona da gebelik takibinde gitmek istemiyorum sonuçta adam miyom ve kanser hastalarında uzman. açıkçası ben devleti eledim ama hala hastaneye ve doktora karar veremedim. Dediğin gibi ilk 3 ay recai hoca ve Tolga ecemiş ile devam edeceğim sonrasına bakacağım artık.

Para ödemiyosan zaten kesinlikle güvene git derim canım bence ankaranın en iyi doktorları orda.. Bir de şimdi keseler gözükünce mutlaka vitamin testlerine kadar herşeyi yaptır yaptırmadığın test kalmasın.. Ben ihmallerin kurbanı oldum çok pişmanım başka doktora geçmediğime gebelik oluştuktan sonra.. Gebelik elde edildikten sonra hcg testinden başka 1 tane bile test yapılmadı bana.. Pıhtılaşma yüzünden demirim folik asitim falan herşeyim eksikmiş kürtajdan sonra yaptırdığım testlerde öğrendim.. Sakın ihmal etme lütfen canım.. Hormonal testleri troid testlerini hatta şeker falan ne varsa yaptır mutlaka..

Canım Özgür Deren i araştırıyorum senin için bana iyi gibi geldi bi bak istersen

ne test yapılması gerekiyor onu da bilmiyorum hafataya kese randevum var ozaman bişey diyecek mi bakalım. zaten kese randevusu sonrası tolga ecemiş'e gideceğim bakalım o farklı birşey söyleyecek mi. çok teşekkürler canım. başlamadan genel bir tarama yaptırmıştım şimdi tekrar yaptırayım şu kese olayından sonra en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…