- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
- Konu Sahibi gibigibiyim
senle konuştuktan sonra bu durumu biraz araştırdım. burda yazanlara bi göz atsana bu işte bi gariplik var.Hoşgeldin canım o halde ben de burdan devam ediyim.. İşlemler yapıldıktan sonra rapor çıkar mı bilmiyorum canım ama eğer rapora uygunsan keşke önceden yapsaydın ilaçlarda çok farkediyo çünkü Bende bu arada ANA testi negatif çıkmıştı en azından ordan yırttım yoksa herşey var maşallah ne ararsan bende Senin de mutlaka ölçüm yapılır diye düşünüyorum.. Ben ilk tedavimi Başkentte yaptırdım ve inanırmısın herkese aynı tedavi uygulanıyo orda hiçbişey ölçüp biçilmeden aynı ilaçşar veriliyo.. Ayrıca pozitif sonuçtan sonra da bence kese gözükür gözükmez standart tüm kontrollerin yapılması gerekiyo.. Bana 9. haftaya kadar hiçbir test yapılmadı.. Defalarca söyledim aşırı derecede gece terlemelerim var diye normal denilip geçildi.. hiç de normal değilmiş.. Sen ihmal etme canım.. Gerekirse başka bi doktora gebelik kontrolüne geç her testini yaptır gerekirse vitamin falan kullan
17 OH progesteron referans değerleri
- 0-28 günlük bebekler, 630 ng'nin altındadır.
- Ergenlik öncesi kızlar, 100 ng'nin altındadır.
- Ergenlik öncesi erkekler, 110 ng'nin altındadır.
- Yetişkin erkekler, 220 ng'nin altındadır.
- Yetişkin kadınlar, Folliküler farz, 80 ng'nin altındadır. Luteal faz, 285 ng'nin altındadır. Menopoz sonrası ise, 51 ng'nin altındadır.