aslında Tolga Ecemiş benim tüp bebek için de düşündüğüm bir doktordu ama rapor geçerli değildi onun için eledim ama çok fazla kişiden ismini duydum, tavsiye edenler de oldu. Bi arkadaşımın arkadaşı da sırf bu pıhtılaşma için Antalyadan Tolga Ecemiş'e geliyormuş kontrol için. onun için Tolga Ecemiş'e devam edeceğim bir süre.
Aydan Biri'ye gelince çok tercih edilen bir doktor olduğu için pek kendisi ilgilenmiyor diye biliyorum. onun için ona gitmek istemiyorum. Bir de bi arkadaşım koru da normal doğum yaptı, normalden doğumdan sonra kzıı anestezi ile uyutup dikiş attılar çok saçma oldu yani. birebir onu yaşayınca Koru hastanesine pek güvenim kalmadı açıkçası. Bir de koru da ki şu asansör bekleme olayı beni deli ediyor :)
Bebek yoğun bakımı olan bir özel hastaneyi tercih edicem aslında tolga hoca liv'de olduğu için liv daha mantıklı geliyordu ama arkadaşlar da güven hastanesi daha iyi diyorlar. çok kararsız kaldım. Hem doktor hem hastane bulmam gerekiyor
ay ne zor şeyler ya. 1 aya kadar iyi bir araştırma yapıp kendime bir doktor bulmam gerek. yardımlarını bekliyorum :)