MART 2017 de tüp bebek / aşılama yaptıracaklar burayaaa!!

Ben henüz hiç birşey yapmadım , vazgeçtim mi bilmiyorum Benin histereskopi olmam lazım , senin gittiğin dr sanırım özel bi muayene hanesi var ? Tüp bebek dr u mu canım

Ben henüz hiç birşey yapmadım , vazgeçtim mi bilmiyorum Benin histereskopi olmam lazım , senin gittiğin dr sanırım özel bi muayene hanesi var ? Tüp bebek dr u mu canım
Hayırlısı olsun canım Allah en hayırlı kararı verdiricektir.. Benim doktor da Prof. Gazi hastanesi Tüp Bebek Merkez Müdürü orada hoca aynı zamanda.. Ama muayenelerini özel muayenehanesinde yaptırıyosun

Hayırlısı olsun canım Allah en hayırlı kararı verdiricektir.. Benim doktor da Prof. Gazi hastanesi Tüp Bebek Merkez Müdürü orada hoca aynı zamanda.. Ama muayenelerini özel muayenehanesinde yaptırıyosun
Sen kaç kere görüştün canım , yani fakültede histereskopi olsam mesela bu hocaya bi sürü öğrenci başıma toplanacak mı? Hiç sevmiyorum o tarz tedaviyi , ne kadar muayene ofisin de ?

Sen kaç kere görüştün canım , yani fakültede histereskopi olsam mesela bu hocaya bi sürü öğrenci başıma toplanacak mı? Hiç sevmiyorum o tarz tedaviyi , ne kadar muayene ofisin de ?
Ben 1 kere ön muayeneye gittim canım yüzyüze 1 kere görüştük onun dışında sürekli telefonla haberleştim hemşiresi ve kendisiyle.. Ama şöyle bi konu var bu doktor gazide muayeneye girmiyor sadece derslere giriyor.. Histeroskopiyi uygun görürse nerede yapar bilmiyorum.. Bana tüp bebek için 3 seçenek sundu gazi, genart, hrs buralarda yapıyomuş işlemleri.. Duruma göre birlikte karar veririz dedi.. Fiyatta nerde yaptırdığımızla alakalı bi değişiklik olmuyo.. Muayene ücreti 350 TL canım.. Tüp bebek ücreti de Başkentle hemen hemen aynı..

Canım başkent ile hemen hemen aynı olan ücret Gazi de yaptırırsan mı ?

Bu hoca ile yaptırdığın için indirimli mi yoksa standar t ücret mi oraların
Canım bu hocanın kendi muayenehanesine gidiyosun kontrollerin herşeyin orda oluyo.. Yalnızca doktor işlemlerde, yani yumurta toplama ve transferde bi ameliyathaneye ihtiyaç duyduğu için 3 yerle anlaşması varmış oraları kullanıyo.. Nasıl bazı doktorlar ameliyatlarda hastanelerin ameliyathanesini kullanır onun gibi bişey. Yani biz merkeze ya da hastaneye para ödemiyoruz biz doktora veriyoruz gerisine karışmıyoruz.. Oraların fiyatı farklı olabilir normalde bu fiyatlar hocayla anlaşmalı fiyatıdır muhtemelen.

Hımmm teşekkür ederim canım ya , ben de mi gitsem bu hocaya sen bayaaa araştırdın çünkü ne dersin ? Ön görüşme için para alır mı acaba

Hımmm teşekkür ederim canım ya , ben de mi gitsem bu hocaya sen bayaaa araştırdın çünkü ne dersin ? Ön görüşme için para alır mı acaba
Valla bilemiyorumki canım ben aslında çok araştırmadım bu hocayı çünkü hakkında çok bilgi yok internette.. Ama benim bi tanıdığım Tam 10 kere tüp bebek yaptırmış.. İstanbul,Ankara,Kıbrısa bile gitmiş, son 2 yıl bu benim doktorla tedavi görmüş ve 10. denemesinde bir tane sağlıklı evladı olmuş.. Ve ona yönlendirdiği herkes ilk denemesinde hamile kalmışlar.. Ben sadece bu kadar biliyorum bu doktor hakkında ama adama içim ısındı gibi şimdilik.. Malesef ön görüşmede muayene de ediyo ve muayene ücreti alıyo canım.. Bizimle 1 saatten çok ilgilendi tüm sorularımızı cevapladı aldığı paranın hakkını verdi diye düşünüyorum.. Sen bilirsin diycem yani henüz tedavi olmadığım için bi memnuniyet belirtemiycem malesef şu anda canım

Haftaiçi akşamları sanırım muayenehanesinde değil mi ? Sen ne zaman gittin haftasonu mu, hastası varmıydı senden başka , hoca çok yoğun mu

Haftaiçi akşamları sanırım muayenehanesinde değil mi ? Sen ne zaman gittin haftasonu mu, hastası varmıydı senden başka , hoca çok yoğun mu
Haftaiçi gittim canım akşam 4 den sonra randevu veriyolar.. Haftasonunu şimdilik bilmiyorum..istersen numaralarını vereyim özelden bi arayıp sor canım

Haftaiçi gittim canım akşam 4 den sonra randevu veriyolar.. Haftasonunu şimdilik bilmiyorum..istersen numaralarını vereyim özelden bi arayıp sor canım
Evet ben de tam netten bakıyordum tel nosu , ya zaten hemen midem bulanıyor böyle şeylerde hiç birine gitmek istemiyorum Esasında ama mecbur , özelden numara verebilir misin canım , her soruma cevap verdiğin için de çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…