- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Hayırlı olsun inşallah tedavin canım :)Bu gün başladım ilaçlarıma ,hayırlısı olur inşallah hepimiz için benim ilk denemem,heyecandan ölcem
KIZLAR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallahKIZLAR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Çok iyi maşallahhtransferden 9. gün sonrası kan tahlil sonucum 92.5 :) doktor yuksek dedı belkı ıkız
Ben henüz hiç birşey yapmadım , vazgeçtim mi bilmiyorum Benin histereskopi olmam lazım , senin gittiğin dr sanırım özel bi muayene hanesi var ? Tüp bebek dr u mu canımSelam canım çok gitgeller sonucu ani bi şekilde karar verdim canım.. Gazi hastanesi hematolojide pıhtılaşma testlerim yapılmıştı ve ciddi pıhtılaşma bozuklukları çıktı ( 4 tane hamofili 1 tane sınırda) o yüzden tedavim hematolojiyle de beraber hatta gebeliğim de takipte olunması için gazi hastanesinden bi doktor seçmek istedim ve bi tanıdığımın önerisiyle onur Karabacak da karar kıldım.. Yarın iğnelere başlıyorum inşallah bu sefer hayırlısıysa olur.. Sen naptın Başkentten vazgeçtin mi?
Hayırlısı olsun canım Allah en hayırlı kararı verdiricektir.. Benim doktor da Prof. Gazi hastanesi Tüp Bebek Merkez Müdürü orada hoca aynı zamanda.. Ama muayenelerini özel muayenehanesinde yaptırıyosunBen henüz hiç birşey yapmadım , vazgeçtim mi bilmiyorum Benin histereskopi olmam lazım , senin gittiğin dr sanırım özel bi muayene hanesi var ? Tüp bebek dr u mu canım
Sen kaç kere görüştün canım , yani fakültede histereskopi olsam mesela bu hocaya bi sürü öğrenci başıma toplanacak mı? Hiç sevmiyorum o tarz tedaviyi , ne kadar muayene ofisin de ?Hayırlısı olsun canım Allah en hayırlı kararı verdiricektir.. Benim doktor da Prof. Gazi hastanesi Tüp Bebek Merkez Müdürü orada hoca aynı zamanda.. Ama muayenelerini özel muayenehanesinde yaptırıyosun
Ben 1 kere ön muayeneye gittim canım yüzyüze 1 kere görüştük onun dışında sürekli telefonla haberleştim hemşiresi ve kendisiyle.. Ama şöyle bi konu var bu doktor gazide muayeneye girmiyor sadece derslere giriyor.. Histeroskopiyi uygun görürse nerede yapar bilmiyorum.. Bana tüp bebek için 3 seçenek sundu gazi, genart, hrs buralarda yapıyomuş işlemleri.. Duruma göre birlikte karar veririz dedi.. Fiyatta nerde yaptırdığımızla alakalı bi değişiklik olmuyo.. Muayene ücreti 350 TL canım.. Tüp bebek ücreti de Başkentle hemen hemen aynı..Sen kaç kere görüştün canım , yani fakültede histereskopi olsam mesela bu hocaya bi sürü öğrenci başıma toplanacak mı? Hiç sevmiyorum o tarz tedaviyi , ne kadar muayene ofisin de ?
Canım başkent ile hemen hemen aynı olan ücret Gazi de yaptırırsan mı ?Ben 1 kere ön muayeneye gittim canım yüzyüze 1 kere görüştük onun dışında sürekli telefonla haberleştim hemşiresi ve kendisiyle.. Ama şöyle bi konu var bu doktor gazide muayeneye girmiyor sadece derslere giriyor.. Histeroskopiyi uygun görürse nerede yapar bilmiyorum.. Bana tüp bebek için 3 seçenek sundu gazi, genart, hrs buralarda yapıyomuş işlemleri.. Duruma göre birlikte karar veririz dedi.. Fiyatta nerde yaptırdığımızla alakalı bi değişiklik olmuyo.. Muayene ücreti 350 TL canım.. Tüp bebek ücreti de Başkentle hemen hemen aynı..
Hayır canım nereyi seçersen seç ücret aynı..Canım başkent ile hemen hemen aynı olan ücret Gazi de yaptırırsan mı ?
Bu hoca ile yaptırdığın için indirimli mi yoksa standar t ücret mi oralarınHayır canım nereyi seçersen seç ücret aynı..
Hayırlı olsun canım bundan sonra çok dikkatli ol 3 ay çok önemli allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :))KIZLAR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Canım bu hocanın kendi muayenehanesine gidiyosun kontrollerin herşeyin orda oluyo.. Yalnızca doktor işlemlerde, yani yumurta toplama ve transferde bi ameliyathaneye ihtiyaç duyduğu için 3 yerle anlaşması varmış oraları kullanıyo.. Nasıl bazı doktorlar ameliyatlarda hastanelerin ameliyathanesini kullanır onun gibi bişey. Yani biz merkeze ya da hastaneye para ödemiyoruz biz doktora veriyoruz gerisine karışmıyoruz.. Oraların fiyatı farklı olabilir normalde bu fiyatlar hocayla anlaşmalı fiyatıdır muhtemelen.Bu hoca ile yaptırdığın için indirimli mi yoksa standar t ücret mi oraların
Hımmm teşekkür ederim canım ya , ben de mi gitsem bu hocaya sen bayaaa araştırdın çünkü ne dersin ? Ön görüşme için para alır mı acabaCanım bu hocanın kendi muayenehanesine gidiyosun kontrollerin herşeyin orda oluyo.. Yalnızca doktor işlemlerde, yani yumurta toplama ve transferde bi ameliyathaneye ihtiyaç duyduğu için 3 yerle anlaşması varmış oraları kullanıyo.. Nasıl bazı doktorlar ameliyatlarda hastanelerin ameliyathanesini kullanır onun gibi bişey. Yani biz merkeze ya da hastaneye para ödemiyoruz biz doktora veriyoruz gerisine karışmıyoruz.. Oraların fiyatı farklı olabilir normalde bu fiyatlar hocayla anlaşmalı fiyatıdır muhtemelen.
Valla bilemiyorumki canım ben aslında çok araştırmadım bu hocayı çünkü hakkında çok bilgi yok internette.. Ama benim bi tanıdığım Tam 10 kere tüp bebek yaptırmış.. İstanbul,Ankara,Kıbrısa bile gitmiş, son 2 yıl bu benim doktorla tedavi görmüş ve 10. denemesinde bir tane sağlıklı evladı olmuş.. Ve ona yönlendirdiği herkes ilk denemesinde hamile kalmışlar.. Ben sadece bu kadar biliyorum bu doktor hakkında ama adama içim ısındı gibi şimdilik.. Malesef ön görüşmede muayene de ediyo ve muayene ücreti alıyo canım.. Bizimle 1 saatten çok ilgilendi tüm sorularımızı cevapladı aldığı paranın hakkını verdi diye düşünüyorum.. Sen bilirsin diycem yani henüz tedavi olmadığım için bi memnuniyet belirtemiycem malesef şu anda canımHımmm teşekkür ederim canım ya , ben de mi gitsem bu hocaya sen bayaaa araştırdın çünkü ne dersin ? Ön görüşme için para alır mı acaba
Haftaiçi akşamları sanırım muayenehanesinde değil mi ? Sen ne zaman gittin haftasonu mu, hastası varmıydı senden başka , hoca çok yoğun muValla bilemiyorumki canım ben aslında çok araştırmadım bu hocayı çünkü hakkında çok bilgi yok internette.. Ama benim bi tanıdığım Tam 10 kere tüp bebek yaptırmış.. İstanbul,Ankara,Kıbrısa bile gitmiş, son 2 yıl bu benim doktorla tedavi görmüş ve 10. denemesinde bir tane sağlıklı evladı olmuş.. Ve ona yönlendirdiği herkes ilk denemesinde hamile kalmışlar.. Ben sadece bu kadar biliyorum bu doktor hakkında ama adama içim ısındı gibi şimdilik.. Malesef ön görüşmede muayene de ediyo ve muayene ücreti alıyo canım.. Bizimle 1 saatten çok ilgilendi tüm sorularımızı cevapladı aldığı paranın hakkını verdi diye düşünüyorum.. Sen bilirsin diycem yani henüz tedavi olmadığım için bi memnuniyet belirtemiycem malesef şu anda canım
Haftaiçi gittim canım akşam 4 den sonra randevu veriyolar.. Haftasonunu şimdilik bilmiyorum..istersen numaralarını vereyim özelden bi arayıp sor canımHaftaiçi akşamları sanırım muayenehanesinde değil mi ? Sen ne zaman gittin haftasonu mu, hastası varmıydı senden başka , hoca çok yoğun mu
Evet ben de tam netten bakıyordum tel nosu , ya zaten hemen midem bulanıyor böyle şeylerde hiç birine gitmek istemiyorum Esasında ama mecbur , özelden numara verebilir misin canım , her soruma cevap verdiğin için de çok teşekkür ederimHaftaiçi gittim canım akşam 4 den sonra randevu veriyolar.. Haftasonunu şimdilik bilmiyorum..istersen numaralarını vereyim özelden bi arayıp sor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?