- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Moralini bozma, 2 tanesi iyi durumda ise onlarla da olur. Merkezden haber alabildin mi? Döllenmeyle ilgili ne zaman bilgi alacaksın?Selam kızlar günaydın.. Dün opum vardı 9 yumurtadan 2 tanesi toplanabildiDoktorumun dediğine göre çatlamayı önleyici iğne yumurtaların zarlarının yumurtaları bırakmayışına neden olmuş.. Toplamda 6 tane olgun 3 tane küçük yumurtadan sadece 2 tanesi toplanabildi.. Sedasyondan ağlayarak uyandım heralde akşama kadar ağlamışımdır sinirlerim bozuldu çünkü.. Bütün planlarımız alt üst oldu düyebilirim (5. güne gitme, PGT, Dondurma) Daha döllenme oldumu olucak mı onu bile bilmiyorum canım çok sıkıldı.. Tüm tüp bebek işlemlerinin % 0,5-2 arasında böyle bişey olurmuş o da beni buldu
Haber var mı?Dualarım seninle
haber bugün gelicekti ama henüz hiçkimse aramadı canım.. Moralimi bozmamaya çalışıyorum.. Hep hayırlısı için dua ettim demekki hayırlısı böyleymiş.. Sen teste gittin mi ?Moralini bozma, 2 tanesi iyi durumda ise onlarla da olur. Merkezden haber alabildin mi? Döllenmeyle ilgili ne zaman bilgi alacaksın?
Hep bunu diyorum yine diyeceğim , 11 yumurtadan 10u olgundu , ama olmadı..Selam kızlar günaydın.. Dün opum vardı 9 yumurtadan 2 tanesi toplanabildiDoktorumun dediğine göre çatlamayı önleyici iğne yumurtaların zarlarının yumurtaları bırakmayışına neden olmuş.. Toplamda 6 tane olgun 3 tane küçük yumurtadan sadece 2 tanesi toplanabildi.. Sedasyondan ağlayarak uyandım heralde akşama kadar ağlamışımdır sinirlerim bozuldu çünkü.. Bütün planlarımız alt üst oldu düyebilirim (5. güne gitme, PGT, Dondurma) Daha döllenme oldumu olucak mı onu bile bilmiyorum canım çok sıkıldı.. Tüm tüp bebek işlemlerinin % 0,5-2 arasında böyle bişey olurmuş o da beni buldu
Malseef şimdi haber geldi canım embriolog zaten 1 yumurtanın olgun olmadığını diğerinde de şu anda bi döllenme olmadığını yarın tekrar bilgi vereceğini söyledi.. Ve böylece benim bu tedavim benim için iptal olmuş oldu.. Kısmet..Hep bunu diyorum yine diyeceğim , 11 yumurtadan 10u olgundu , ama olmadı..
ondan sayısına hiç takılma , dua edelim iyi döllensinler.
aynen öyle, kendini teselli etmesi zor tabi ama hayırlısını dilemek tek çare... bundan sonrakinde inşallahMalseef şimdi haber geldi canım embriolog zaten 1 yumurtanın olgun olmadığını diğerinde de şu anda bi döllenme olmadığını yarın tekrar bilgi vereceğini söyledi.. Ve böylece benim bu tedavim benim için iptal olmuş oldu.. Kısmet..
benim bugün lucrinden sonraki faz için muayenem var. test zamanım henüz gelmedi..haber bugün gelicekti ama henüz hiçkimse aramadı canım.. Moralimi bozmamaya çalışıyorum.. Hep hayırlısı için dua ettim demekki hayırlısı böyleymiş.. Sen teste gittin mi ?
Canım üzülme dicem ama tabiiki insan üzülüyo ama o bi tane yumurtanda inşallah güzelce döllenir canımSelam kızlar günaydın.. Dün opum vardı 9 yumurtadan 2 tanesi toplanabildiDoktorumun dediğine göre çatlamayı önleyici iğne yumurtaların zarlarının yumurtaları bırakmayışına neden olmuş.. Toplamda 6 tane olgun 3 tane küçük yumurtadan sadece 2 tanesi toplanabildi.. Sedasyondan ağlayarak uyandım heralde akşama kadar ağlamışımdır sinirlerim bozuldu çünkü.. Bütün planlarımız alt üst oldu düyebilirim (5. güne gitme, PGT, Dondurma) Daha döllenme oldumu olucak mı onu bile bilmiyorum canım çok sıkıldı.. Tüm tüp bebek işlemlerinin % 0,5-2 arasında böyle bişey olurmuş o da beni buldu
Canım nasılsın haber geldi tekrar yumurtan nasıl döllenmişmiMalseef şimdi haber geldi canım embriolog zaten 1 yumurtanın olgun olmadığını diğerinde de şu anda bi döllenme olmadığını yarın tekrar bilgi vereceğini söyledi.. Ve böylece benim bu tedavim benim için iptal olmuş oldu.. Kısmet..
Yok canım olmamış hiçbişey.. Doktor dün arayıp durumun sizden kaynaklanmadığına karar verdik raporunuzu devreye sokmuyoruz bi kısım para iadesi de alıcaksınız dedi.. Bi dahaki sefere de kendi kısmımı sizden almıycam falan dedi.. Ama ben hala tekrar oraya gidermiyim bilmiyorum.. 10 güne kadar regl olurmuşum.. Şimdilik düzenim geri gelsin başka bişey istemiyorum..Canım nasılsın haber geldi tekrar yumurtan nasıl döllenmişmi
Doktorundan memnunsan bence hiç içini karartma, alıştığın yerde devam et ama ben bu durumun kimden kaynaklandığını anlayamadım. Kendi hataları olduğunu mu söylemek istiyor?Yok canım olmamış hiçbişey.. Doktor dün arayıp durumun sizden kaynaklanmadığına karar verdik raporunuzu devreye sokmuyoruz bi kısım para iadesi de alıcaksınız dedi.. Bi dahaki sefere de kendi kısmımı sizden almıycam falan dedi.. Ama ben hala tekrar oraya gidermiyim bilmiyorum.. 10 güne kadar regl olurmuşum.. Şimdilik düzenim geri gelsin başka bişey istemiyorum..
inşallah güzel sonuçlara vesile olur. histeroskopi çok kolay bi ameliyat. ben de rahim şekil bozukluğundan oldum. Çok rahat geçti.Hayırlı cumalar kızlar benimde salı günü sulu ultrason filmim vardı bakıldı ve polipin alınmasına karar verildi çarşamba günü histereskopi olucam hayırlısıyla
Valla sizden kaynaklanmadığına karar verdik demek heralde bizim hatamız demenin kibarcası oluyo ben öyle anladım canım :) Doktorumdan memnun olacak kadar tanımadım tavsiye üzerine gittiğim bi doktordu ilk tanıştığımızda böyle bi hata yapılınca da insanın pek güveni kalmıyo ne yalan söyliyim.. Önceki doktorumun da gebelik sonrası bazı ihmalleri vardı ama ben onu hiçbizaman suçlamadım.. Tekrar ona gitmeyi düşünüyorum en azından gebelik elde etmiştik..Doktorundan memnunsan bence hiç içini karartma, alıştığın yerde devam et ama ben bu durumun kimden kaynaklandığını anlayamadım. Kendi hataları olduğunu mu söylemek istiyor?
Hadi inşallah güzel haberler verirsin canım.. Allah yardımcın olsunBenim de yumurta toplama tarihim çarşamba günü belli olacak sanıyorum. Önceki gibi ohss olmamam için doktorum ilaç dozlarını çok dikkatli ayarlıyor. Gün aşırı takip ediyor ve lucrine 5 unite olarak devam ettiriyor.
Çok iyi tanıyıp bildiğin bi dr değilse bence de gitme. İçin nerede en rahat edecekse oraya gitmekte fayda var. Ankara'daydın bi de sen değil mi? Benimkinden çok daha fazla alternatifin var. Durmak yok, hedef uğrunda koşmaya devam gücümüz yettiğince canım :) ilk hedef hormon seviyelerini normal seviyelere dönüştürmek. sonrası gönlüne göre olsun hayırlısıylaValla sizden kaynaklanmadığına karar verdik demek heralde bizim hatamız demenin kibarcası oluyo ben öyle anladım canım :) Doktorumdan memnun olacak kadar tanımadım tavsiye üzerine gittiğim bi doktordu ilk tanıştığımızda böyle bi hata yapılınca da insanın pek güveni kalmıyo ne yalan söyliyim.. Önceki doktorumun da gebelik sonrası bazı ihmalleri vardı ama ben onu hiçbizaman suçlamadım.. Tekrar ona gitmeyi düşünüyorum en azından gebelik elde etmiştik..
Aynen canım tabiki pes etmek yok :) Ankaradayım ama artık yeni bi doktora da gitmek istemiyorum.. Eski doktoruma gidiyim diyorum en azından onunla bi gebelik elde edebilmiştik.. Demekki tedavi şekli bünyeme uyuyo.. Yine de Allah doğru kararlar verdirsin öncelikle sonra da hepimize güzel ve hayırlı evlatlar versin inşallahÇok iyi tanıyıp bildiğin bi dr değilse bence de gitme. İçin nerede en rahat edecekse oraya gitmekte fayda var. Ankara'daydın bi de sen değil mi? Benimkinden çok daha fazla alternatifin var. Durmak yok, hedef uğrunda koşmaya devam gücümüz yettiğince canım :) ilk hedef hormon seviyelerini normal seviyelere dönüştürmek. sonrası gönlüne göre olsun hayırlısıyla
Canım ya bende gelişmelere bakmak içim girdim yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Kısmet değilmiş demekki. Allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip Etsin inşallah. Vücudun bu tempoya alışmışkrm ve yumurtalar uyarılmışken 2 aydan fazla ara verme şakın. Bu arada benim bebişler 2 ymiş :) dün Recai hoca kalp atışı için gittiğimizde burda bir arkadaş daha var dedi şok olduk :)). Biliyorsun ikiz olsun dedim ama tek kese var dediler oysa kaç tane doktora gittim ilk centrumda keseyi gördükten sonra ama üstünden 3 hafta geçmesine rağmen diğer doktorlarda göremedi. Öyle işte canım. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin inşallahAynen canım tabiki pes etmek yok :) Ankaradayım ama artık yeni bi doktora da gitmek istemiyorum.. Eski doktoruma gidiyim diyorum en azından onunla bi gebelik elde edebilmiştik.. Demekki tedavi şekli bünyeme uyuyo.. Yine de Allah doğru kararlar verdirsin öncelikle sonra da hepimize güzel ve hayırlı evlatlar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?