• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART 2017 de tüp bebek / aşılama yaptıracaklar burayaaa!!

Canım benim de bir sürü kayıplarım var ama en az 3 adet geçmesi gerekiyor korunmayı bile bırakmak için ona eminim bazı doktorlar 6 ay süre bile verebiliyor..
Şimdi yeni doktorumda öncde düşük sebebine bakalım diyip, kan değerlerim korkutunca kontrolü bekliyorum. umarım çabuk tadavi edilir.
Siz nasıl oldunuz? Tedaviniz başarılı mı? Umarım iyi sonuçlar alırsınız

Şimdi yeni doktorumda öncde düşük sebebine bakalım diyip, kan değerlerim korkutunca kontrolü bekliyorum. umarım çabuk tadavi edilir.
Siz nasıl oldunuz? Tedaviniz başarılı mı? Umarım iyi sonuçlar alırsınız
Daha önce de düşük oldu mu canım 1 tane mi oldu çünkü toksoplazma 1 defa geçirilen bi hastalık daha sonra bağışıklık kazanıyoruz.. Benim de kedilerim var çok eskiden geçirmişim şu anda bağışıklığım var mesela bir sıkıntı yaratmıyo.. Bence doktorun acele etmesin biraz daha zaman versin sana rahim bi toparlansın hormonlar bi yerine otursun daha çok yeni kayıp yaşamışsın :( Ben iyiyim iğnelerin 8. günündeyim yarın akşam tekrar kontrolüm var şimdilik 5 tane yumurtam gözüküyo önceki tedavide 3 taneydi o yüzden seviniyorum bana göre iyi sayı 5.. İnşallah hepsi toplanacak olgunluğa falan ulaşır tabi bakıcaz şimdilik durum bu şekilde

Daha önce de düşük oldu mu canım 1 tane mi oldu çünkü toksoplazma 1 defa geçirilen bi hastalık daha sonra bağışıklık kazanıyoruz.. Benim de kedilerim var çok eskiden geçirmişim şu anda bağışıklığım var mesela bir sıkıntı yaratmıyo.. Bence doktorun acele etmesin biraz daha zaman versin sana rahim bi toparlansın hormonlar bi yerine otursun daha çok yeni kayıp yaşamışsın :KK43: Ben iyiyim iğnelerin 8. günündeyim yarın akşam tekrar kontrolüm var şimdilik 5 tane yumurtam gözüküyo önceki tedavide 3 taneydi o yüzden seviniyorum bana göre iyi sayı 5.. İnşallah hepsi toplanacak olgunluğa falan ulaşır tabi bakıcaz şimdilik durum bu şekilde

2016 da bir, 2017 ocak da bir düşük ki ; hamile olduğumu fark etmedim bile çünkü her ay düzenli hasta oluyordum ama sokakta aniden kan revan içinde parçalarla kanama olunca fark ettim. Ve acilen kürtaj.

şimdi başka bir doktora gidiyorum. O da önce düşük sebebine bakalım dedi. testler tamamlansın ona göre yol izleyeceğim. Benim de iki tatlı kedim var sürekli evdeler. Ama bu illete sadece kedi değil , iyi pişmeyen et, salata vs yol açıyor diye kedilerim masum gözümde. Zaten benden çok aşı oluyorlar :)

dediğiniz gibi biraz dinlenme biraz tedavi. tekrar kayıp yaşamamak için doktorumun tedavisine göre yol haritamı çizeceğim.

sizin için çok sevindim umarım en kısa sürede miniğinizi kucağınıza alırsınız.

2016 da bir, 2017 ocak da bir düşük ki ; hamile olduğumu fark etmedim bile çünkü her ay düzenli hasta oluyordum ama sokakta aniden kan revan içinde parçalarla kanama olunca fark ettim. Ve acilen kürtaj.

şimdi başka bir doktora gidiyorum. O da önce düşük sebebine bakalım dedi. testler tamamlansın ona göre yol izleyeceğim. Benim de iki tatlı kedim var sürekli evdeler. Ama bu illete sadece kedi değil , iyi pişmeyen et, salata vs yol açıyor diye kedilerim masum gözümde. Zaten benden çok aşı oluyorlar :)

dediğiniz gibi biraz dinlenme biraz tedavi. tekrar kayıp yaşamamak için doktorumun tedavisine göre yol haritamı çizeceğim.

sizin için çok sevindim umarım en kısa sürede miniğinizi kucağınıza alırsınız.
Canım geçmiş olsun ne kadar üzücü bi şekilde olmuş kaybın :( Allah bi daha yaşatmasın :KK33::KK33: Sağ sağlim bebeğine kavuşursun inşallah :KK33: Kedilerden geçmiş olma ihtimali oluyo ama bir sürü sebebi de oluyo tabi bilemeyiz neden olduğunu sonuçta olan olmuş çözümüne bakıcaz önemli olan o.. Zaten sen artık bağışıklık kazanıcaksın bi daha sana dert olmayacak inşallah bu konu.. Doktora güvenebilmek o kadar önemli ki inşallah emin ellerdesindir bu defa canım.. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :KK33::KK33:

Canım geçmiş olsun ne kadar üzücü bi şekilde olmuş kaybın :KK43: Allah bi daha yaşatmasın :KK33::KK33: Sağ sağlim bebeğine kavuşursun inşallah :KK33: Kedilerden geçmiş olma ihtimali oluyo ama bir sürü sebebi de oluyo tabi bilemeyiz neden olduğunu sonuçta olan olmuş çözümüne bakıcaz önemli olan o.. Zaten sen artık bağışıklık kazanıcaksın bi daha sana dert olmayacak inşallah bu konu.. Doktora güvenebilmek o kadar önemli ki inşallah emin ellerdesindir bu defa canım.. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :KK33::KK33:
Kızlar bende yaptırdım o testleri doktorum istedi. Rubella ve cmv'ye karşı bağışıklığım var ama toxoplazmaya karşı yokmuş :( benim de çok dikkatli olmam gerekiyor. Zor bir süreç valla. Eti'n iyi pişmiş olması gerekiyor. Sucuk salam sossis yok. Zaten tüketmiyordum. Sebze meyve çok çok iyi yıkanmış olacak. Toprakla uğraşırsam elimi iyi yıkamam gerek. Kedi köpekten hatta dışkısından geçiyormuş ama ev kendilerinde olmayabiliyormuş. Onun için geçirmemiş olabilirsiniz. Keşke geçirseydik :(

Kızlar bende yaptırdım o testleri doktorum istedi. Rubella ve cmv'ye karşı bağışıklığım var ama toxoplazmaya karşı yokmuş :KK43: benim de çok dikkatli olmam gerekiyor. Zor bir süreç valla. Eti'n iyi pişmiş olması gerekiyor. Sucuk salam sossis yok. Zaten tüketmiyordum. Sebze meyve çok çok iyi yıkanmış olacak. Toprakla uğraşırsam elimi iyi yıkamam gerek. Kedi köpekten hatta dışkısından geçiyormuş ama ev kendilerinde olmayabiliyormuş. Onun için geçirmemiş olabilirsiniz. Keşke geçirseydik :KK43:
Ben karnabaharı bile çiğ çiğ salatalık gibi yerim, eti çok pişmiş sevmem. Bir de 0 - 8 arası olması gereken değer 44 olunca şok geçirdim. Umarım hemen tedavi ederler.

Kızlar bende yaptırdım o testleri doktorum istedi. Rubella ve cmv'ye karşı bağışıklığım var ama toxoplazmaya karşı yokmuş :KK43: benim de çok dikkatli olmam gerekiyor. Zor bir süreç valla. Eti'n iyi pişmiş olması gerekiyor. Sucuk salam sossis yok. Zaten tüketmiyordum. Sebze meyve çok çok iyi yıkanmış olacak. Toprakla uğraşırsam elimi iyi yıkamam gerek. Kedi köpekten hatta dışkısından geçiyormuş ama ev kendilerinde olmayabiliyormuş. Onun için geçirmemiş olabilirsiniz. Keşke geçirseydik :KK43:
Ben geçirmişim canim 2015 deki hamileligimde bağışıklığım çıkmıştı amamyine de dikkatli oluyorum ilk evlendigimden bu yana kedimin tuvalet temizliğiyle eşim ilgileniyo..eti cok pismis tüketiyorum ve tüm sebzeleri de sirkeli suyla yıkayarak ve dışarda salata yemeyerek onlem almaya calisiyorum..sizin daha da dikkatli olmanız lazım geçirmemiş olanların yani.. aman dikkat

Kızlar bugün kan verdim LH, progesteron, E2 bakılacak.. Akşam da kontrolüm var ama şimdi bugün şeffaf bi akıntı geldi çatlama akıntısı gibi çatlamamıştır dimi yumurtam yaa çatlarsa nolurki iptal mi olur tedavi çok gerildim :(

Kızlar bugün kan verdim LH, progesteron, E2 bakılacak.. Akşam da kontrolüm var ama şimdi bugün şeffaf bi akıntı geldi çatlama akıntısı gibi çatlamamıştır dimi yumurtam yaa çatlarsa nolurki iptal mi olur tedavi çok gerildim :KK43:
Sakin ol, moralini bozma. Cevapları akşama alacaksın, kendini kasma lütfen. Olumlu düşün.

Sakin ol, moralini bozma. Cevapları akşama alacaksın, kendini kasma lütfen. Olumlu düşün.
Ay panik yaptım bu doktor kontrolleri biraz açık ara yapıyo p.tesi olmuştum bugüne kadar bi daha hiç bakılmadı.. Normalde de adetimin 11. günü yumurtam çatlar benim de biraz ondan panikledim akıntıyı da görünce.. İnşallah öyle bişey olmaz yaa :(

Ay panik yaptım bu doktor kontrolleri biraz açık ara yapıyo p.tesi olmuştum bugüne kadar bi daha hiç bakılmadı.. Normalde de adetimin 11. günü yumurtam çatlar benim de biraz ondan panikledim akıntıyı da görünce.. İnşallah öyle bişey olmaz yaa :KK43:
İnşallah olmaz. Sakin ol nolur. akşama senden haber bekliyoruz.

Kızlar bugün kan verdim LH, progesteron, E2 bakılacak.. Akşam da kontrolüm var ama şimdi bugün şeffaf bi akıntı geldi çatlama akıntısı gibi çatlamamıştır dimi yumurtam yaa çatlarsa nolurki iptal mi olur tedavi çok gerildim :KK43:
Canım merak etme çatlamamıştır benimde bu ay yumurta toplamadan önce şeffaf uzayan bi akıntım olmuştu ama bence ilaçlardan dolayı öyle oluyo bende paniklemiştim hatta yumurta çatladı die inşallah bu akşam güzel haberlerini bekluyorum canım

Selam kızlar bende dün adet oldum arayıp merkeze haber verdim yarın sabah saat 7 de randevu oluşturdular inşallah polip yok olmuştur yaa bu arada erken oldum diemi ne çok sancılı geçti bu defaki adetim

Canım merak etme çatlamamıştır benimde bu ay yumurta toplamadan önce şeffaf uzayan bi akıntım olmuştu ama bence ilaçlardan dolayı öyle oluyo bende paniklemiştim hatta yumurta çatladı die inşallah bu akşam güzel haberlerini bekluyorum canım
Ay inşallah yaa valla akıntıyı görünce çok canım sıkıldı.. Ama sende de olduysa normal o zaman benim daha önceki tedavide olmamıştı çünkü böyle bişey.. Bu arada Değerlerim şöyle çıkmış ; LH : 57,58 E2 : 2503 Progesteron 1,58 iyi mi ki değerlerim?

Selam kızlar bende dün adet oldum arayıp merkeze haber verdim yarın sabah saat 7 de randevu oluşturdular inşallah polip yok olmuştur yaa bu arada erken oldum diemi ne çok sancılı geçti bu defaki adetim
Şimdi adetten kaç gün sonra transfer yapıcaklar acaba sana bak merak ettim haber ver mutlaka canım.. Sancı da bazen oluyo canım onu hiç takma ama fazla ağrı kesici kullanmamaya çalış çok kötü değilsen.. Parol bile alma derim..

Şimdi adetten kaç gün sonra transfer yapıcaklar acaba sana bak merak ettim haber ver mutlaka canım.. Sancı da bazen oluyo canım onu hiç takma ama fazla ağrı kesici kullanmamaya çalış çok kötü değilsen.. Parol bile alma derim..
Vallahi canım benim adet ol gel rahim filmi çekilcek daha sonra polip için alınıp alınmıyacağına karar vericekler daha bayağı iş var gibi yani benim değerlerin içinde bi fikrim yok canım inşallah hepsi istenilen değerlerdedirler canım

Vallahi canım benim adet ol gel rahim filmi çekilcek daha sonra polip için alınıp alınmıyacağına karar vericekler daha bayağı iş var gibi yani benim değerlerin içinde bi fikrim yok canım inşallah hepsi istenilen değerlerdedirler canım
Aa ben polipi atladım pardon canım yaa inşallah çok hiç gerek kalmaz ameliyata falan temiz çıkar histeroskopide.. Akşam benim sonuçlardan da haberdar ederim sizi inşallah o da iyidir

kızlar benim merak ettiğim şu, histeroskopide neler anlaşılıyor? bende yaptırdım ama neden niçin yapıldı, neleri gördüler bilmiyorum

Hiçbişey olmaz merak etme, bende de olmuştu, sonra 25 tane toplamışlardı :) ilaçlardandır.

Back